Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex Sr feb 28, 2007 11:00 pm

sebaveh je napisal/-a:Je to enosmerna ulica? Ker če je, potem se mi malo zdi da na tistem mestu kjer si ti parkiral, obrača smetarski tovornjak, da lahko odloži in naloži kontejner. Ali pa se lahk tudi motim :?

Kaj bi se obračal smetarski tovornjak, če pa je ulica enosmerna? :roll:

Diši mi po tem: onemogočilo dovoz na dvorišče stavbe, do garaže, skladiščnega prostora ali drugega podobnega

renault f1
Nov uporabnik

Napisal/-a renault f1 Sr feb 28, 2007 11:13 pm

Asprex je napisal/-a:Drugič parkirajte tak, da ste čimbližje kakšnemu robu, da pajek nebo mogel nataknit unih lisic za dvig avtomobila, pa volan v eno smer na polno zavrtet, tak avto nima ravnotežja in ga nemorjo dvignit! :lol:

To pa ne bo držal. Sm nekaj dni nazaj vidu kako je samo na dva kolesa nataknu, pol je avto mal dvignu pa celga stran odvleku da je lahko še na drugi strani nataknil....
Še bl na gas, še bl na poskok!!!!

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Napisal/-a Asprex Sr feb 28, 2007 11:21 pm

Hja možno, sam vem da če na mojem npr. zasučem volan polno v levo bi na prednjem desnem kolesu zlo težko oz. nemogoče nataknil uno lisico za dvignit avto!

Uporabniški avatar
povh
Novinec

Kraj: med ovinki

Napisal/-a povh Če mar 01, 2007 11:12 am

Asprex je napisal/-a:Hja možno, sam vem da če na mojem npr. zasučem volan polno v levo bi na prednjem desnem kolesu zlo težko oz. nemogoče nataknil uno lisico za dvignit avto!

Js si tud pod razno nism predstavlov, da je tam mogoče prepovedano parkirat, drugače bi sigurno vsaj do konca zasukal volan, najverjetneje pa sploh ne bi tam parkiral.

Asprex je napisal/-a: Diši mi po tem: onemogočilo dovoz na dvorišče stavbe, do garaže, skladiščnega prostora ali drugega podobnega!

Kontejnar se meni ne zdi podoben objekt, kot skladiščni prostor ali garaža, v vsakem primeru pa mora biti prepoved parkiranja označena s predpisanim prometnim znakom. Tega pa ni.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Če mar 01, 2007 12:08 pm

lipnick: kokr js vidm, si meu avto parkiran ubistvu na cesti. razn če niso tam označbe na tleh sam si reku da jih ni.

povh: ti si pa pomoje dobu kazen, ker nej bi s tem onemogoču delo kšnim smetarjem al pa komu k se vid da tm kjer si parkiral, je nižji pločnik najbrž zato da lahko tovornjak zapelje notr in laži naloži zabojnik.

Lp

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Napisal/-a Asprex Če mar 01, 2007 3:48 pm

povh je napisal/-a:
Asprex je napisal/-a: Diši mi po tem: onemogočilo dovoz na dvorišče stavbe, do garaže, skladiščnega prostora ali drugega podobnega!

Kontejnar se meni ne zdi podoben objekt, kot skladiščni prostor ali garaža, v vsakem primeru pa mora biti prepoved parkiranja označena s predpisanim prometnim znakom. Tega pa ni.

Ja sej za mene tud ne, sam dopovej to redarju! No upam da boš zadevo čimbolje rešil oz. zvedel zakaj si sploh dobil kazen.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če mar 01, 2007 4:58 pm

Ulica je enosmerna, torej poteka promet v levo smer, če gledamo po sliki. V tej smeri pripelje tovornjak po ulici. Če pa hočejo naložiti kontejner, pa mora biti tovornjak obrnjen v desno smer - saj je kontejner položen kakih 45° glede na cesto. To sem imel v mislih.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Če mar 01, 2007 8:07 pm

Pri meni je zanimivo ker ima avto hidravliko pa ga samo spustim v najnižjo pozicijo pa se pajek in lisičke lahko pod nosom obrišeta ker ni prostora v koloteku da bi mi gor kaj nataknili!
Enkrat so mo napisali da če ga ne umaknem mi bojo z viličarjem prišli dvignili!
Mater sem se mogo smejat!
Kaki butli so ti redarji!
Make my day

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak Pe nov 06, 2009 1:57 pm

No pa sem kasiral. Pričakalo me je obvestilo, da mi bo pajek odpeljal avto, vendar sem jih zajebal in sem avto jaz prvi odpeljal. Nikjer ne piše, da je bil avto slikan, piše pa skupna globa 80€. Lahko pričakujem kazen kljub temu da sem avto umaknil ?

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Napisal/-a lexus02 So jan 09, 2010 12:00 pm

Jaz sem dobil liscie enkrat okoli 15. decembra... cas za polovicko se je iztekel. Poloznico mam, sam zdej moram placat 40€ :? pritozim se tesko ker je vse skupi butasto in brez veze. Zanima me kaj se bo zgodilo ce ne bom placal teh 40€? Na unem listku nic ne pise, zanima me a se bo ta znesek kej zvisau?

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias So jan 09, 2010 7:07 pm

Če narobe parkirate tudi plačajte, ne pa da se potem jokate na forumu za 40eur. Drugič pa plačajte tiste 3eur za 3ure in parkirajte tam, kjer se sme. Če pa res ne gre drugače, pa tablice dol, oz. če imate nalepljene tako kot jaz, se čeznje nalepi prazen okvirček pa ti lahko pusti samo obvestilo, da ga moraš odstranit. Ob predpostavki, da parkiraš blizu hiše/ograje ter zavrtiš volan do konca v desno, da pajek ali lisice nista opcija.

Če ne plačaš ti pa preprosto odtrgajo od plače. In kakorkoli obrneš, enkrat ti bodo vzeli.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So jan 09, 2010 7:23 pm

defasturias je napisal/-a:Če narobe parkirate tudi plačajte, ne pa da se potem jokate na forumu za 40eur. Drugič pa plačajte tiste 3eur za 3ure in parkirajte tam, kjer se sme. Če pa res ne gre drugače, pa tablice dol, oz. če imate nalepljene tako kot jaz, se čeznje nalepi prazen okvirček pa ti lahko pusti samo obvestilo, da ga moraš odstranit. Ob predpostavki, da parkiraš blizu hiše/ograje ter zavrtiš volan do konca v desno, da pajek ali lisice nista opcija.

Če ne plačaš ti pa preprosto odtrgajo od plače. In kakorkoli obrneš, enkrat ti bodo vzeli.

Zadnja kolesa ne moreš zavrteti do konca in ti brez problema lahko da lisice na zadnja kolesa

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ So jan 09, 2010 7:27 pm

Ne more k so gume pod blaniku :lol:

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda So jan 09, 2010 7:29 pm

NejcZ je napisal/-a:Ne more k so gume pod blaniku :lol:

Sem glih mislil napisat, da je rešitev German styling :twisted:

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias So jan 09, 2010 7:39 pm

Če se ne motim, morajo bit lisice na sprednjem kolesu, na voznikovi strani.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda So jan 09, 2010 7:44 pm

defasturias je napisal/-a:Če se ne motim, morajo bit lisice na sprednjem kolesu, na voznikovi strani.
Priponke
lisice.jpg

DeNiŠ
Novinec

Napisal/-a DeNiŠ So jan 09, 2010 8:43 pm

Ta slika ni lih iz Slovenije:D se mi zdi da je potrebno v slo na spredja kolesa dat, nisem pa ziher, vidu še p tud nisem nbenga da bi meu na zadnjem lisičko:D

LinuxFuter
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a LinuxFuter So jan 09, 2010 8:59 pm

Na levi stani morjo bit :-P
Zadnje levo kolo "zakriješ" z betonskim koritom, sprednje pa namotaš :twisted:

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ So jan 09, 2010 9:21 pm

Kakor koli.. meni lisica ne gre na avto, pa je samo malo spuščen :D

Uporabniški avatar
Dom3n
Novinec

Napisal/-a Dom3n So jan 09, 2010 9:39 pm

Sem v Lj že vidu lisico na sprednjem desnem kolesu .. bi blo pa lohk zanimiv če bi mu kdo odstranu listek pa sploh vedu nebi da so ga obiskal redarji pa bi probu spelat :S
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost