Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Po jan 22, 2007 2:57 pm

AndrejD je napisal/-a:
fare je napisal/-a:
AndrejD je napisal/-a:Povzročitev prometne nesreče 40k + mesec prepovedi
uf, ok dnar že razumem ampak prepoved pa saj sem sebi skodo naredo kaj ima to opraviti.. mislim zakaj prepoved?

Če si bil samo ti udeležen pol verjetno neboš dobil prepovedi 40 jurjev za povzročitev pa ti ne uide... + postavitev in cena novega znaka
Kaj je zdaj, kaj bom vse plačal? Pa nekaj mora iti iz kaska in osnovnega, tudi policaj mi reko da nekaj vzamejo iz zavarovanja!

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po jan 22, 2007 3:08 pm

Kasko ti krije poškodbe tvojega avtomobila, osnovno zavarovanje pa krije škodo ostalim vozilom oz. v tvojem primeru prometnemu znaku.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Po jan 22, 2007 3:12 pm

fare je napisal/-a:
AndrejD je napisal/-a:
fare je napisal/-a:
uf, ok dnar že razumem ampak prepoved pa saj sem sebi skodo naredo kaj ima to opraviti.. mislim zakaj prepoved?

Če si bil samo ti udeležen pol verjetno neboš dobil prepovedi 40 jurjev za povzročitev pa ti ne uide... + postavitev in cena novega znaka
Kaj je zdaj, kaj bom vse plačal? Pa nekaj mora iti iz kaska in osnovnega, tudi policaj mi reko da nekaj vzamejo iz zavarovanja!

Ti je Sh3b0 razložil.

ti boš naslednja leta samo večja zavarovanja plačeval :)
Slika

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Po jan 22, 2007 4:46 pm

Sam še neki vprašam; ok, v primeru, da si ti kriv, plačaš 40 ksit, kaj pa v primeru, ko je krivda deljena?

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Po jan 22, 2007 4:51 pm

ja foter mi je policaj .. in zaj je menda tak zakon da za vsaki karambol da si povzročitel je odvzem vozniške za 1 mesec .. pole ti pa dajo denarno kazen ( prehitra vožnja , alkohol, gume niso ble vredi ... in glede na to je pole vsota denarne kazni in pike )

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Po jan 22, 2007 4:53 pm

AndrejD je napisal/-a:
fare je napisal/-a:
AndrejD je napisal/-a:
fare je napisal/-a:

Ti je Sh3b0 razložil.

ti boš naslednja leta samo večja zavarovanja plačeval :)

Koliko, mislim koliko kaj znak stane!
se pravi če imam osnovno 250€ znak pa stane cca 400€ bom mogo znotraj osnovnega zavarovanja še odplačati razliko v prihodnjih letih?
hvala!

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Po jan 22, 2007 4:58 pm

Ma ne, samo bonifikacija ti bo padla, oz. če jo imaš na 0, ti bo šlo v (+) in v prihodnjih letih boš spet prišel do 0 in naprej v (-) do -50 % popusta

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Po jan 22, 2007 5:25 pm

Tiicoo je napisal/-a:ja foter mi je policaj .. in zaj je menda tak zakon da za vsaki karambol da si povzročitel je odvzem vozniške za 1 mesec .. pole ti pa dajo denarno kazen ( prehitra vožnja , alkohol, gume niso ble vredi ... in glede na to je pole vsota denarne kazni in pike )
Ma ne , ampak jaz sem se v BETON zaletel, ne pa v avto ali človeka in škodo sem sebi naredo!
Ali pa je to mišljeno odvzem zaradi splošnega povzročanja nevarnosti!

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Po jan 22, 2007 5:27 pm

Cash je napisal/-a:Ma ne, samo bonifikacija ti bo padla, oz. če jo imaš na 0, ti bo šlo v (+) in v prihodnjih letih boš spet prišel do 0 in naprej v (-) do -50 % popusta
ok, a to gre direkt vse na nulo tudi kasko ali za par premijskih razredov?

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Po jan 22, 2007 11:37 pm

fare je napisal/-a:
Cash je napisal/-a:Ma ne, samo bonifikacija ti bo padla, oz. če jo imaš na 0, ti bo šlo v (+) in v prihodnjih letih boš spet prišel do 0 in naprej v (-) do -50 % popusta

3 premijske razrede padeš
Slika

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare To jan 23, 2007 9:27 am

AndrejD je napisal/-a:
fare je napisal/-a:

3 premijske razrede padeš
Ok, a za 10% ali za 5% po novem ker večino popustov sem dosegel pri 10% popustih, ker 3x10% se že pozna, 3x5% pa ni tako hudo?
hvala, lp

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr jan 24, 2007 12:09 am

razred je 5% :roll: se pravi da izgubiš 15%
litr bencina, litr olja ;)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov