Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe feb 16, 2007 5:17 pm

DJRider je napisal/-a:Ah lepo vas prosim. Brez izpita se prosim ne podajajte na ceste se posebej ce je aktivna policija. Nimate izkusenj, za vsako nesreco ste krivi vi in tudi ce se vam nekdo zanalasc zaleti v avto, dobite kazenske tocke + denarno kazen... preprosto se ne splaca tvegati... :roll:

Lahko ti dajo celo prepoved delanja izpita nekaj let in potem si v dreku... jo je poceni odnesel... bi lahko bilo veliko slabse...

ne trapaj...tudi če si brez izpita to ne pomeni da si za vsako nesrečo avtomatsko kriv, kar pa ne pomeni da se je pametno vozit brez izpita po cestah...tudi prepovedi ni več
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Martino
Nov uporabnik

Re: vožnja brez izpita

Napisal/-a Martino Sr feb 21, 2007 9:55 am

matevzs je napisal/-a:
Martino je napisal/-a:Učer so polcaji dubl mojga neumnga brata, k se je brez izpita furu po eni vaški cesti.Dal so mu 500eur kazni pa 8 kaznskih pik.Kva zdej pomen teh 8 kaznskih pik?Trenutno vozi pr avtošoli, a to pomen da pou leta ne sme več furat?

Hvala za pojasnila, LP

Na plačilnem nalogu so sicer napisane kazenske točke, ker jih je zakonodajalec predvidel v 138. členu ZVCP-1. Ker pa tvoj brat nima veljavnega vozniškega dovoljenja, se mu kazenske točke nikamor ne zapišejo.
Tako je določeno v Zakonu o prekških (to je kot Ustava za prekrške), da se kazenske točke v cestnem prometu izrekajo tistemu, ki ima veljavno vozniško dovoljenje.

Policist s tem, ko je točke napisal na plačilni nalog ni naredil nič narobe, saj je le prepisal sankcijo, ki je zapisana v zakonu.

Ne pozabi povedat bratu, da ima 16 dni od dneva vročitve, da plača polovičko!

a potem te točke res ne veljajo,k ne vem zakva bi jih napisu

Uporabniški avatar
LUCKY LUKE
Novinec

Kraj: notranjska

Napisal/-a LUCKY LUKE Sr feb 21, 2007 11:02 am

po javnih cestah ga ni za srat, če pa se včasih zapelješ po kakšni gozdni ali poljskii cesti, pa nimam nč proti (pelješ in ne DIRKAŠ) pravzaprav sm se tako navadu prbližnih osnov vožnje avta in motocikla ( pa čeprav s kakšno prasko ko me je snel z MZ-ja) :P

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Sr feb 21, 2007 4:52 pm

nebi vam priporočal da se vozte brez ispita.poglejte avo od moje mame ko sem ga pred 5 mesecev razbil 6 dni pred izpitno vožnjo :(

ne morem prlimat slike ker mi to piše;Oprosti, dosežena je bila omejitev za vse tvoje priponke.
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr feb 21, 2007 5:26 pm

ervin30, nalož jo na www.shrani.si in prlimi pol tist link, ki ti ga da.

Drgač pa, kot ste nekateri rekl, za vožnjo brez izpita: lepo visoka kazen, če nima denarja za plačat, pa avto vzet za tok časa, dokler ne plača. Pa je stvar rešena!
Slika

Martino
Nov uporabnik

Napisal/-a Martino Če feb 22, 2007 1:12 pm

IcEm4n je napisal/-a:ervin30, nalož jo na www.shrani.si in prlimi pol tist link, ki ti ga da.

Drgač pa, kot ste nekateri rekl, za vožnjo brez izpita: lepo visoka kazen, če nima denarja za plačat, pa avto vzet za tok časa, dokler ne plača. Pa je stvar rešena!

Mene ful ne zanima kva bi vi naredl, k pomoje usak i**** ve, da se brez izpita ne sme vozt, bl me zanima kva je z unimi pikami, k je ene par folka napisal, da se kao ne upoštevajo

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 Če feb 22, 2007 5:25 pm

men pa ni blo nič :P
avto je pa končal na odpadu
samo js nisn bil nič kriv ker je motorist izgubil nadzor :!: :idea: :twisted:

http://shrani.si/files/pic005u2ab.jpg

ko sem videl da gre motorist proti meni sem se dobesedno vrgel iz avta iz zbežal 2m stran ko se je zaletel
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če feb 22, 2007 5:34 pm

kriv je tudi tisti ko avto posodi!!

Uporabniški avatar
jakl
Nov uporabnik

Napisal/-a jakl Če feb 22, 2007 5:37 pm

ka je blo pa z motoristom?

Uporabniški avatar
famus
Novinec

Napisal/-a famus Če feb 22, 2007 5:50 pm

pa kaj si ja nor ej :shock: pa to motorist ni mogo preživet, razen če ste naknadno potisnili motor v avto :D

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če feb 22, 2007 6:01 pm

zakaj se meni zdi da sem to sliko ze vedel pred leti... pa ta "kup nesrece"
mislim da tudi vozijo na razne sejme itd... :idea:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 Če feb 22, 2007 6:19 pm

motorist je imel le popraskano levo lice ker se je pol metra pred avtom vrgel z motorja.mama pa je rekla da mi nikoli več ne posodi avta.in zdaj ko sem 19 let star mi ni dala ni za 1 min sedet v avtu kaj šele vozit :evil: ampak zdaj mam svojga ki ima končno hitrost 190 kmh in sem z tem zadovoljen
Dobra ko bbska.

Krown
Novinec

Kraj: okolica Šk. loke

Napisal/-a Krown Če feb 22, 2007 6:23 pm

V Nemčiji na sejmu (Munchen) sem videl rdečega Golfa 3 kot je ta in notri je isto bel motor znamke Honda. Ta nesreča je bila pred leti, pa zanimiv je tud to, da je tisti motorist letel isto v desno stran avta :D Tako, da jz dvomem, da je slika prava, če pa je pa cool. :D

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Če feb 22, 2007 6:52 pm

nasel... khm :ne

Slika

R_S
Novinec

Napisal/-a R_S Če feb 22, 2007 6:56 pm

No...kaj je zdaj na temu...IcEm4n a mamin avto predstavljajo na sejmih?

Uporabniški avatar
famus
Novinec

Napisal/-a famus Če feb 22, 2007 7:02 pm

pa daj pi*zda kaj maš od tega da si nas nategno? ( hja mogoče pa je res od tvoje mame avto na sejmu)

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 Če feb 22, 2007 7:08 pm

mogoče ga je kdo pbral iz odpada v slivnici.ker po 3dneh ko je bil tam smo se peljali mimo ga več ni bilo :x to je živa resnica.in ne zdi se mi smiselno da bi vas nategno. :cry: :( :roll: :evil: :cry: :?:
Dobra ko bbska.

Krown
Novinec

Kraj: okolica Šk. loke

Napisal/-a Krown Če feb 22, 2007 8:00 pm

Ja dvomem, da bodo avto v katerem je voznik motorja izgubil življenje kar ukradli in v tujino odpeljal :D Vsaj v Munchnu sem prebral, kolikor sem pač razumel Nemško, da je v nesreči umrl voznik. Bi blo pa čudno, da si šel iz avta ti, pa tudi to, da se je voznik 50cm pred avtom vrgu v stran, ker najbrž ni šel 30 da je imel popraskano lice, pa tudi če je šel počas, zakaj pol motor v avtu? Sta ga potisnila notr?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Če feb 22, 2007 8:26 pm

se nekaj sem nasel na slovaski strani ...v opisu (ni potrebno da se prevede kajti ce dobro preberes razumes)

Chcete vedieť aká nebezpečná zbraň je taká super cestná motorka? Ten Honda bike
prerazil, ba dokonca preťal ten VW Golf III ako horúci nôž maslo. Pri rýchlosti nad 250 km/h je to
ako strela z pištole. Asi netreba písať, že to nikto z prítomných nehody neprežil.
Výsledok tej nehody bol verejne prezentovaný na výstavách v Európe.

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Če feb 22, 2007 8:28 pm

ervin30 mislim da ti sereš buče... :evil: že u temi od clijaš by gagi' d hype sta mela neke probleme, se men zdi... :roll:

ampak zanimivo da so iz odpada v slivnici odpeljali avto v tujino... :roll: :D
i just can't believe this shit, nucam kakšne dodatne dokaze da bom verjel to... ;)
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov