fare je napisal/-a:Če imaš avto poškodovan in nimaš zavarovanega srna pa je napol mrtva, je najboljše stopit do nje jo vžgat po glavi, če imaš kak nož v avtu ji vrat prereži da ji kri spustiš, potem jo v prtljažnik nabaši in domov kakemu mesarju pelji pa bo golaža za pol leta - ZASTONJ, SRNA ČASTI!!!
kandy je napisal/-a:Kolega je imel pred kratkim nesrečo.Pred avto mu je skočila srna in poškodovala pokrov motorja,blatnik malo in luč,ter odbijač je malenkost počil.Avto proti srnjadi ni imel zavarovan,tako da ni klical policije.Pa še srna se je izvlekla.Zdaj me pa zanima ali je potrebno klicat policijo v primeru nesreče s srno oz divjadjo? In ali potem če srna preživi in se odvleče se sploh splača klicat,če maš zavarovano?
Sam sem že tudi mel nesrečo s srno,ampak za zbito ogledalo se mi ni zdelo potrebno klicat policije.
fare je napisal/-a:Pa ti to resno mislis ali nam tak malo pravljice pripoveduješ, ker ti jaz osebno ne verjamem da si čelno zbil srno pri 110km/h in da je preživela ker o živalih vem ogromno in vem kako so srne občutljive še posebej če jo vdariš pri taki hitrosti tak da drugič prosim odštej NULEDirektor je napisal/-a:Jest osebno sem mel tak primer,ko sem se v srno zaletel pred 2 leti.Vozu okol 110 km/h,kjer je bla omejitev 90 km/h to sevede nisem policajem povedu kolk sem vozu pa sej tko ni važn.Zbil sem srno avto spredi sesut oba blatnika,pokrov motorja,odbijač,obe luči.meglenke.Škode za 350.000,00 sit.Poklicu policijo srne tko nismo takoj najdl ker se je zavlekla v grmovje.Naredu se je zapisnik,vse se je poslikalo pa pihu sem.Zavarovalnica je pa krila škodo.![]()
Tomas666 je napisal/-a:jaz sem februarja zbil srno,škode na avtu je blo za cca. 1500€. ker je bilo v območju znaka za divjadi,sem rajši spizdu,ker baje plačaš kazen če zbiješ divjad v območju znaka. vsaj jaz sem bil tako obveščen. zavarovan pa nism proti divjaditak da mi je bila to najbolša rešitev....
Tomas666 je napisal/-a:jaz sem februarja zbil srno,škode na avtu je blo za cca. 1500€. ker je bilo v območju znaka za divjadi,sem rajši spizdu,ker baje plačaš kazen če zbiješ divjad v območju znaka. vsaj jaz sem bil tako obveščen. zavarovan pa nism proti divjaditak da mi je bila to najbolša rešitev....
zajbel je napisal/-a:Tomas666 je napisal/-a:jaz sem februarja zbil srno,škode na avtu je blo za cca. 1500€. ker je bilo v območju znaka za divjadi,sem rajši spizdu,ker baje plačaš kazen če zbiješ divjad v območju znaka. vsaj jaz sem bil tako obveščen. zavarovan pa nism proti divjaditak da mi je bila to najbolša rešitev....
A tudi drugače rad "spizdiš", ko se moraš soočit s posledicami svojega ravnanja?
zajbel je napisal/-a:Tomas666 je napisal/-a:jaz sem februarja zbil srno,škode na avtu je blo za cca. 1500€. ker je bilo v območju znaka za divjadi,sem rajši spizdu,ker baje plačaš kazen če zbiješ divjad v območju znaka. vsaj jaz sem bil tako obveščen. zavarovan pa nism proti divjaditak da mi je bila to najbolša rešitev....
A tudi drugače rad "spizdiš", ko se moraš soočit s posledicami svojega ravnanja?
Tomas666 je napisal/-a:zajbel je napisal/-a:Tomas666 je napisal/-a:jaz sem februarja zbil srno,škode na avtu je blo za cca. 1500€. ker je bilo v območju znaka za divjadi,sem rajši spizdu,ker baje plačaš kazen če zbiješ divjad v območju znaka. vsaj jaz sem bil tako obveščen. zavarovan pa nism proti divjaditak da mi je bila to najbolša rešitev....
že tako sem mel dost škode na avtu zdaj misliš da bom pa še kazen plačeval???? Pa nism divjal da ne bi mislu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov