IcEm4n je napisal/-a:če gledam to razpredelnico (od MacTrona link) bi skor zagotov reku, da ti gre izpit. Ker si mlad voznik, maš loh največ 7 kazenskih pik. Ker pa si prpelu tm okrog 50km/h preveč - po števcu (se prav gledaš za več kot 30km/h) in piše najmanj 5 kazenskih točk, ker si pa kr krepko čez 30km/h šel, bo pa še vsaj 3 pike in je konc z izpitom. Mislm, d boš mogu met res srečo, d boš obdržu izpit.
Men drgač niti na misel ne pride, da bi šel več kot 20km/h preveč. A maš drgač dobre odnose s tastarimi?
AndrejD je napisal/-a:subaru18 je napisal/-a:prpelu sm cca90-100km/h tik čez znak.Od znakaje bil polcaj oddaljen dobrih 30 metru.Js sm pa že u tistem mal bremzu.Zej pa ne vem kje me je nacilu, lohk me je čist na zacetki-pol sm ga naje..
In kaj ti je rekel ko te je ustavil ?
Sp|kE je napisal/-a:Pri nas je tudi takšna praksa. Za belim clijotom (beri radarjem) so vedno tudi policisti, ki zaustavljajo ''prekrškarje'' na prvem za to primernem mestu. Tako da, upanje umre zadnje.![]()
Perica je napisal/-a:No, tudi jaz sem zadnic dobil domov svojo slikoPripeljal sem 67km/h (omejitev 50km/h) in dobil 125€ kazni (62.5€ zaradi polovicke) in se eno kazensko tocko! Trajalo je pa 14 dni da sem jo dobil.
jah kaj cmo ... kar skuhs moras tud pojest
AndrejD je napisal/-a:Tukaj bi naj bla nekje luknja v zakonu... da če te ne ustavijo ti nemrejo nič...
Mogoče kdo kaj več ve ?
mucek je napisal/-a:Matevzs, si glede tvoje izjave 100%?
LP, Grega
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov