nebivedu je napisal/-a:Jst na tvojem mestu nebi nič tečnaril. Povabil bi ga na kavico, omenil, da je vse pozabljeno in da naj pozabi na vso stvar. Zamenjajta številke in , ko boš imel naslednjič probleme, ga pokliči, boš videl kako hitro se zadeve da rešit.
Jaz s takimi raje sklepam prijateljstva, ker mi v prihodnosti lahko pridejo prav in v pomoč.
ROKA ROKO UMIJE!!!
Drager je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Jst na tvojem mestu nebi nič tečnaril. Povabil bi ga na kavico, omenil, da je vse pozabljeno in da naj pozabi na vso stvar. Zamenjajta številke in , ko boš imel naslednjič probleme, ga pokliči, boš videl kako hitro se zadeve da rešit.
Jaz s takimi raje sklepam prijateljstva, ker mi v prihodnosti lahko pridejo prav in v pomoč.
ROKA ROKO UMIJE!!!
Se popolnoma strinjam.
Nikoli ne veš, morda pa ti bo kdaj prišel tale človek prekleto prav.
L.P
Dräger
Nixxon je napisal/-a:A ni bilo to ukinjeno?
MacTron je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:A ni bilo to ukinjeno?
Roki za opravljanje tehničnega pregleda vozila po 27.10.2006
Prvi tehnični pregled se opravi za nova vozila četrto leto po prvi registraciji.
To velja za vsa osebna vozila, motorna kolesa, kolesa z motorjem, tovorna vozila do
3,5 t skupne teže, traktorje in traktorske priklopnike.
Nato pa se tehnični pregled opravi vsake dve leti do osmega leta starosti
vozila. Ko vozilo dopolni 8 let starosti se opravi tehnični pregled vsako leto. (sistem
4-2-2).
Izjema so vozila, ki so letos dopolnila sedem let.V tem primeru se tehnični pregled
vozila opravi, nato pa imajo ta vozila naslednji tehnični pregled pri devetem letu
starosti. Novost je tudi pri lahkih priklopnikih do 750 kg, priklopnih vozilih za prevoz
čolnov nad 750kg do 3500 kg, ter bivalne priklopnike. Za ta vozila se tehnični pregled
opravi četrto leto po prvi registraciji, nato pa vsake štiri leta.
vseeno pa imate prometna dovoljenja in na zadnji strani imas naprintano T.P datum.leto ...in to je to
lisko je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:A ni bilo to ukinjeno?
Roki za opravljanje tehničnega pregleda vozila po 27.10.2006
Prvi tehnični pregled se opravi za nova vozila četrto leto po prvi registraciji.
To velja za vsa osebna vozila, motorna kolesa, kolesa z motorjem, tovorna vozila do
3,5 t skupne teže, traktorje in traktorske priklopnike.
Nato pa se tehnični pregled opravi vsake dve leti do osmega leta starosti
vozila. Ko vozilo dopolni 8 let starosti se opravi tehnični pregled vsako leto. (sistem
4-2-2).
Izjema so vozila, ki so letos dopolnila sedem let.V tem primeru se tehnični pregled
vozila opravi, nato pa imajo ta vozila naslednji tehnični pregled pri devetem letu
starosti. Novost je tudi pri lahkih priklopnikih do 750 kg, priklopnih vozilih za prevoz
čolnov nad 750kg do 3500 kg, ter bivalne priklopnike. Za ta vozila se tehnični pregled
opravi četrto leto po prvi registraciji, nato pa vsake štiri leta.
vseeno pa imate prometna dovoljenja in na zadnji strani imas naprintano T.P datum.leto ...in to je to
Sam tole je rahlo butast zakon....vsaj za moje pojme..... dosti primerov poznam ko je na dve-tri lete starem avto šel končnik..... ali pa v treh letih zavore..... Žal je še vedno ne zavednih voznikov ki pač dosti stvari na avto ne zrihtajo....
Poleg tega je dosti kmetov ki traktorje ne vozijo na pooblaščen servis... in je marsikteri traktor že načet.....poleg tega tudi priklopniki....
darwin je napisal/-a:Načeloma sem zelo toleranten človek, kar pa ne pomeni, da nimam določene meje, preko katere ne dovolim, da ljudje hodijo.
To, da mi na tehničnem pregledu načrtno zavlačuje postopek, preverja stvari, ki niso stvar storitve, ki jo plačam, da se do mene arogantno obnaša oz. da o meni postavlja sodbe (kako pa on ve, da nisem tehnik oz. tudi, če res nisem, nima nikakršne pravice tega reči), ... so pač stvari, ki jih do take mere ne morem več tolerirati. Tudi ob jezik bi v tem primeru se obregnil. Kot državljan RS ob upravnih postopkih v Sloveniji pričakujem, da bo osebje v kontaktu z mano bo uporabljalo zborno slovenščino in ne dialektizmov, žargonizmov, slengizmov, kaj šele popačene slovenščine in Bog ne daj, tujega jezika.
Potem je pa tukaj še eno dejstvo, ki se mi zdi veliko bolj zaskrbljujoče in alarmantno. Nekdo je očitno prestopil svoja pooblastila in prekršil Zakon o varovanju osebnih podatkov, ter podatke, pridobljene ob upravnem postopku uporabil za svojo korist!
Dejstvo, da je bil to republiški inšpektor mu ne daje nobenih olajševalnih okoliščin. Zaradi tega kar je, pričakujem samo še bolj korekten odnos.
Če bi bil jaz na tvojem mestu, bi na institucijo, ki ga zaposljuje poslal dopis mojega nezadovoljstva s pozivom, da pričakujem, da bodo primerno ukrepali.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov