Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po jul 16, 2007 10:33 pm

Za psa ne rečem - je takorekoč uslužbenec zavarovalnice s tem, ko čuva hišo in vrt, da ne bi kdo česa ukradel ali poškodoval :P :lol: , a povezava hiše in čez havbo letečega kolesarja mi je še vedno uganka :?:

PS - je pa žalostno, kako malo cenijo zavarovalnice svoje "uslužbence" :shock:

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` To jul 17, 2007 6:16 am

esem: Tako so mi na zavarovalnici svetovali. Skode na avtu je bilo kar nekaj, vendar brez stroskov na moji strani. Kaj hocem lepsega.

Kako bi pa ti po tvoje izpolnil EU porocilo, ce bi bil en udelezenec s kolesom..

Drugi udelezenec je bil pa neki nizozemec, pa ni bilo nobenih komplikacij. Pa sva kontaktirala mojo ter njegovo zavarovalnico. Samo v vednost.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jul 17, 2007 6:49 am

esem je napisal/-a:
Gasper` je napisal/-a:Evo iz prve roke..

Tri leta nazaj sem priletel enemu tujcu s kolesom cez havbo. Pac ozka cesta navzdol in prevelika hitrost.

Pa klicem zavarovalnico, kako zadevo porihtat, ker sem s kolesom. Pa mi je mozakar rekel, da naj samo napisem (ne vem iz glave kje tocno na EU porocilu) cifro zavarovalniske police hise/stanovanja (upam, da sem se prav izrazil). Pa se, ce si slucajno dijak/student nic ne placas. Preverjeno 8)

Mislim, da je to najboljsa opcija.

Ps: Zavarovalnica Triglav

Končno ena divja - take pogrešam tu na forumu. Če prav razumem (kako le drugače?), so škodo poplačali iz zav. police za hišo/stanovanje, torej so morali prikazat kot da je hiša/stanovanje bila kriva za nesrečo oz. kot da se je hiša/stanovanje zaletela v avto. Dobra ta.... :P :lol:

Niti ni tako divja, kot si ti misliš. Pri nas imamo hišo zavarovano in v primeru ugriza našega psa, kjerkoli v sloveniji, krije stroške do 1200 evrov zavarovalnica iz kritja hiše. Pa 300m okol hiše mi krije tudi poškodbe na vozilu, četudi od sosedove hiše cegu na moj avto pade. Zavarovalnica je generali. Tko da lahko da ima tudi triglav kake take zadeve kje napisane v drobnem tisku.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
snip€r
Nov uporabnik

Napisal/-a snip€r To jul 17, 2007 7:15 am

esem je napisal/-a:Končno ena divja - take pogrešam tu na forumu. Če prav razumem (kako le drugače?), so škodo poplačali iz zav. police za hišo/stanovanje, torej so morali prikazat kot da je hiša/stanovanje bila kriva za nesrečo oz. kot da se je hiša/stanovanje zaletela v avto. Dobra ta.... :P :lol:

To je vse res. Sem imel podoben primer ko sem priletel nekomu čez havbo s kolesom. Zavarovanje stanovanja in hiše krije take primere, sicer ne vem točno do katere vrednosti samo v mojem primeru je šlo vse iz zavarovalne police. Aja, stanovanje je zavarovano pri triglavu.
Your car is either French...or good.

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Po jul 30, 2007 10:34 am

Ja, hišno zavarovanje krije marsikaj ... tako da, pozanimajte se o tem pri zavarovalnici.
Pred dobrim tednom je moj 5 letni sin s kolesom zbil po tleh regatni čoln v regatnem centru na Bledu ... pa se je malce opraskal, ker je padel na konico iz manj kot pol metra višine, večina čolna je ostala na stolici ... pa so tisti voluharji hitro našli en košček in ga odlomili ... in blebetali o neki škodi pa to ... sem jih na koncu poslal nekam v pm in rekel da plačam samo štrihanje 2dm2 kar znese za ene par pirov, če se pa misljo še kaj norca delat pa ne bodo dobl nč, pa da tist čoln ni iz jajčne lupine in da se ne polomi kar tako od enega majcenega udarca. Podatke imajo, to je glavn, da bo pošteno, drugega nismo pisali ... sicer pa gre to itak iz hišnega zavarovanja, če bi blo kaj treba plačat. Ampak smešn je že to, da je 5 letni mulo stresu na tla 8 m dolg čolnič ... :D ker so ga pač slabo ali malomarno naložil na stolice, kaj so pa delal pa ne vem. Tko so gledal tist čoln, kot da se je prelomil na pol, ne pa samo malce opraskal po konici, pa itaq je bil že ves čoln popraskan in podrajsan ... iščejo grešnega kozla, tako kot vsi.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov