bam88 je napisal/-a:...al postavljajo avtomobile zato tja da se folk userje pa stopa po bremzI?
ti pospesis takrat? ...no vidis odgovoril si si ze sam

bam88 je napisal/-a:lp
sam neki me zanima ko ze glih laufa tema o radarjih pa da nebom nove odpiral. zakaj ob cestah stojijo prazne polcijske felicije? doskrat v kranju vidm da ob cestah stojijo ampak ni nobene bliskavice al pa kej samo stojijo prazni. je to mogoce tud radar? al postavljajo avtomobile zato tja da se folk userje pa stopa po bremzI?
bam88 je napisal/-a:lp
sam neki me zanima ko ze glih laufa tema o radarjih pa da nebom nove odpiral. zakaj ob cestah stojijo prazne polcijske felicije? doskrat v kranju vidm da ob cestah stojijo ampak ni nobene bliskavice al pa kej samo stojijo prazni. je to mogoce tud radar? al postavljajo avtomobile zato tja da se folk userje pa stopa po bremzI?
HaMzO je napisal/-a:evo danes sem se z dobrim kolegom ki je policaj pa sm ga prašu kako kej z radaji na cestah (avtocestah).
pa pravi takole...: da radarje skoz premeščajo, da ni vedno na enem mestu..da nimajo povsod vstavljene radarje.
najbolj zanimivo mi je blo tole: kjer piše opozrilna tabla na cesti radar, in če te slika nimaš kaj se pritoževat nad kaznijo.
če pa NI opozorilne table in da te slika se lahko pritožiš ker ni bilo table.. (baje je tak zakon da te mora obveščat če stoji radar fiksni, avti so drugo)
pravtako mora bit radar na vidnem prostoru oz mestu, in ne na skritem.
pravtako mi je rekel da v tonelu so kamere ki le opazujejo promet,radaja NI notri, pravi mogoče da je kje kaka kamera ki bere hitrost vozila, vendar nima funkcije za slikanje...
mi je pa zagotovil v primeru da me v tunelu slika, če ni opozorilne table, da mi bo on plaču kazen
tako da danes se iz Lj šel v MB, in nazaj sem šel tudi po 180 v tunelu oz nisem se držu hitrostnih pravil v tunelu tak da bomo vidli če kaj pride po pošti
HaMzO je napisal/-a:seeman66 je napisal/-a:Hamzo
Načeloma radar oz. foto.potrebuje neke nastavitve, da ve kdaj slikat. Se pravi levi in desni vozni pas. Naj ti prijatelj pove kaj se zgodi, če se mimo stacionarnega radarja pelješ po sredinski črti. Kaj potem slika?
lp
desno stran avtomobila + desni 2 lepi felnti![]()
je tak?
seeman66 je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:seeman66 je napisal/-a:Hamzo
Načeloma radar oz. foto.potrebuje neke nastavitve, da ve kdaj slikat. Se pravi levi in desni vozni pas. Naj ti prijatelj pove kaj se zgodi, če se mimo stacionarnega radarja pelješ po sredinski črti. Kaj potem slika?
lp
je tak?
Tole je malo napamet. Sprašujem zato ker bi rad potrditev informacije, ki sem jo dobil, da stacionarc ne naredi slike, ki bi veljala kot dokaz oz. je sploh ne naredi. Govorim o nastavitvah. Prijatelj ti mogoče ne bo priznal, kar je samoumevno, ker potem se bodo vsi vozili mimo radarjev po sredinski črti.
lp
HaMzO je napisal/-a:seeman66 je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:seeman66 je napisal/-a:Hamzo
lp
je tak?
Tole je malo napamet. Sprašujem zato ker bi rad potrditev informacije, ki sem jo dobil, da stacionarc ne naredi slike, ki bi veljala kot dokaz oz. je sploh ne naredi. Govorim o nastavitvah. Prijatelj ti mogoče ne bo priznal, kar je samoumevno, ker potem se bodo vsi vozili mimo radarjev po sredinski črti.
lp
aha...sm misliu da poznaš odgovor. am nevem bom zdej spet en dan šel na pijačo z njim, ga moram še nekaj prašat za neke lukne v zakonu policije
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov