Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 So okt 27, 2007 1:53 pm

potemtakem če si kadil teden nazaj je poz. samo kri in urin, zenice pa srčni utrip naj bi bil dokaj normaln, razn če se ustrašiš vsega skup in ti bije za 2. Jebeno vsekakor.

turtle
Novinec

Kraj: kp

Napisal/-a turtle So okt 27, 2007 1:57 pm

če imaš dovol denarja za odvetnika ze izgovarjaš na pasivno kajenje 8)

zavski007
Nov uporabnik

Kraj: Podčetrtek

Napisal/-a zavski007 Po okt 29, 2007 11:26 pm

hehe...dnarja za odvetnike nimam dost sam se mi ne bo treba izgovarjat na pasivno kajenje :)

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc Sr okt 31, 2007 12:34 pm

Mal offtopic sam useeno. Zanima kolk je se dovoljeno met v sebi alkohola da ti se NE vzamejo izpita? Govorim za mladega voznika...

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager Sr okt 31, 2007 12:50 pm

svizc je napisal/-a:Mal offtopic sam useeno. Zanima kolk je se dovoljeno met v sebi alkohola da ti se NE vzamejo izpita? Govorim za mladega voznika...

00

Uporabniški avatar
caboose
Nov uporabnik

Napisal/-a caboose Sr okt 31, 2007 12:52 pm

jaz ne vem zakaj, sam vsakič ko me policaji ustavjo mi težijo, jaz pa ful prijazn o_O

no, razen enega ki mi je nabil 250€ kazni ker sm v naselju mal prekoraču :) je bil kr vljuden hehe :D

turtle
Novinec

Napisal/-a turtle Sr okt 31, 2007 1:07 pm

svizc je napisal/-a:Mal offtopic sam useeno. Zanima kolk je se dovoljeno met v sebi alkohola da ti se NE vzamejo izpita? Govorim za mladega voznika...

do 0,24 (0,5 po starem) boš plačal kazen in dobu 3 točke (iz izkušenj). mislim da lahko napihaš še do naslednje meje in bo pač malo večja kazen in več točk. v vsakem primeru pa ti prepovejo vožnjo za 24h...beri: vzamejo izpit za 24h

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc Sr okt 31, 2007 1:15 pm

Drager je napisal/-a:

00

Moral bi met 0.0 ja, sam kukr vem mas ene dolocene meje do katerih LAHKO se na pihas, seveda z dolocenimi kaznimi itd.

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc Sr okt 31, 2007 1:20 pm

turtle je napisal/-a:

do 0,24 (0,5 po starem) boš plačal kazen in dobu 3 točke (iz izkušenj). mislim da lahko napihaš še do naslednje meje in bo pač malo večja kazen in več točk. v vsakem primeru pa ti prepovejo vožnjo za 24h...beri: vzamejo izpit za 24h

Je mozno da sm jest ucer napihu 0.05, no tko je pisal na njegovem alkotestu :? . Potem pa mi je neki zatezu da je to glih malo cez mejo, tko da oni to SE tolerirajo kot spremenljivo. Bil pa sem po obnasanju in vsem popolnoma trezen ker sem pil ene par ur pred tem, pa se to ne pretirano, vmes smo se jedl in bli ene par urc zunej.

turtle
Novinec

Napisal/-a turtle Sr okt 31, 2007 1:37 pm

ne vem s katerim alkotestom te je meril...mene je z nekim drager nevemkaj in ima napako 0,06 ki ti jo mora odštet od rezultata tako da si uradno napihal -0,01 :lol:

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc Sr okt 31, 2007 2:02 pm

Aha. Uglavnem kuko je z tem, recmo ce bi ti uzel izpit kako bi to zgledal? Avto tam pustis, pol te pa sabo na postajo peljejo al kako. Ker mi je tud tip nek zabluziu da nism dau zmigovca(na prednostni cesti), sam so tud to spregledal. Frend pa ni biu prvezan v mojmu avtu ko so me ustavl je pa tobu 82eur kazni, oz. 41 ce v 14 dneh placa. Seprav ce bi jest dobu kksno kazen, bi jo mogu dobit na licu mesta, al se take zadeve dobi po posti domou.

Sprasujem pa zato ker sm meu pred parimi leti(se nism biu polnoletn) podobno zadevo, policaj me je ustavu na motorju, brez izpita, neregistriran motor, celado sm meu v roki in ne na glavi. Vstavu me je, sm lepo povedu podatke, sm prasu kaksne so sankcije, je reku da jih nebo, spustu mi je seveda gumo spredno potem v zameno tko da naj bi kao mogu porivat motor dam, sam ga nism. In iz tistega kt mi je takrt reku da nebo sankcij sem potem dobu sodnika za prekrske, v zapisniku pa je blo nasteto poleg stvari ki so ble resnicne, se polno drugih ni niso bile. Zato sprasujem :D

turtle
Novinec

Napisal/-a turtle Sr okt 31, 2007 4:29 pm

če ti vzame izpit za 24h ti vzame izpit(roza knjižico) tebe in avto pa tam pusti...čez 24h pa lahko greš na pp iskat knjižico. ko si mladoleten ti lahko samo sodnika za prekrške da, ko si polnoleten pa ti lahko sam napiše globo, če je kršitev težja te pošlje h sodniku.
pa naslednjič poglej malo kašne papirje si dobu po končanem postopku...če se s čim ne strinjaš ne podpisovat

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc Sr okt 31, 2007 7:54 pm

turtle je napisal/-a:če ti vzame izpit za 24h ti vzame izpit(roza knjižico) tebe in avto pa tam pusti...čez 24h pa lahko greš na pp iskat knjižico. ko si mladoleten ti lahko samo sodnika za prekrške da, ko si polnoleten pa ti lahko sam napiše globo, če je kršitev težja te pošlje h sodniku.
pa naslednjič poglej malo kašne papirje si dobu po končanem postopku...če se s čim ne strinjaš ne podpisovat

Sej v tem je problem da mi je isto reku kot tisti polcaj pred parimi leti:"V redu je, lahko gres".

Pol pa cez par mescov dobim sodnika za prekrske. Seprav ce nism dobu nobenga papirja za podpisat pa nc nej bi bla ta runda brez kazni :roll:

zavski007
Nov uporabnik

Napisal/-a zavski007 Pe nov 02, 2007 12:23 pm

evo danes je 14 dni od tega ko so mi pobral izpit pa hvala bogu ni blo še nobene pošte al pa klica :D

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe nov 02, 2007 12:35 pm

zavski007 je napisal/-a:evo danes je 14 dni od tega ko so mi pobral izpit pa hvala bogu ni blo še nobene pošte al pa klica :D

Ne vem kaj tolk cvikaš če že tri leta nisi užival ničesar... :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Pe nov 02, 2007 12:46 pm

Slide je napisal/-a:
zavski007 je napisal/-a:evo danes je 14 dni od tega ko so mi pobral izpit pa hvala bogu ni blo še nobene pošte al pa klica :D

Ne vem kaj tolk cvikaš če že tri leta nisi užival ničesar... :roll:

Kot bi pred 3 leti žlajfu deklino pa pride danes ta deklina okol in ti pove da bo čez 2 tedna rodila TVOJEGA otroka :?: :!: :roll:

zavski007
Nov uporabnik

Napisal/-a zavski007 Pe nov 02, 2007 1:39 pm

hehe :D

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Sr nov 21, 2007 9:28 pm

bom kar tukaj notri vprašal.mene pa zanima če se ti kazenske pike štejejo od datuma prekrška ali potem ko sodnik zakluči obravnavo.sprašujem zato ker sem mladi voznik(odvzem 7 točk) in imam nekaj ''grehov'' ki bodo v najslabšem primeru presegli 7 točk ampak še teče postopek.ali recimo če se postopek konča po mojem 21 letu(to je čez leto pa še malo) in dobim recimo 7 kazenskih pik obdržim vozniško??(ker po 21letu lahko imaš 18 točk)
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Sr nov 21, 2007 9:34 pm

ne po 21.letu,ampak po 2 al 3 letih nisi več začetnik.kolk si star,nima nič veze s tem.
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Sr nov 21, 2007 9:39 pm

"Kdo vse je voznik začetnik?

Vsak voznik motornega vozila do dopolnjenega enaindvajsetega leta starosti.

Voznik motornega vozila v obdobju dveh let od pridobitve vozniškega dovoljenja za vožnjo motornih vozil, ne glede na to, ali je bilo pridobljeno v Republiki Sloveniji ali v tujini.

Voznik motornega vozila v obdobju dveh let od pridobitve vozniškega dovoljenja za vožnjo motornih vozil kategorije A ali B, čeprav že ima vozniško dovoljenje katerekoli nacionalne kategorije več kot dve leti"

vir: http://www.avtosole.com/vozniki/index.p ... ebina&id=4
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov