bostjanbkk je napisal/-a:Ja zdaj je tako da sem vse skupaj dal odvetniku.
pistON je napisal/-a:Sicer sem tole že napisal na drugem forumu, ampak naj se ve:
Še moja zgodba-reklama zavarovalnici:
Porisan avto, klic na policijo, oni rečejo, da ga (zlikovca) itak ne bojo dobili in da naj grem na zavarovalnico, če imam kasko. Imel sem ga, šel na zavarovalnico, oni izpolnejo vse papirje, pokličejo cenilca, cenilec pogleda škodo, poslika in vpraša kolikšen znesek naj napiše. Jaz seveda nisem vedel, koliko bo popravilo stalo in sva napisala, da bo znesek pač po računu. Grem popravit avto, tam mi takoj zaračunajo odbitno franšizo, račun pa pošljejo zavarovalnici. Zgodbe je konec.
Jok brate.
Čez nekaj mesecev pride od zavarovalnice dopis, da mi zavračajo izplačilo škode, ker moj kasko ne krije vandalizma. HALO? Se vi šalite? Ne, odgovorijo in mi pošljejo kompleten pravilnik, kaj vključuje njihov kasko in kaj ne. Seveda izključuje vandalizem. (zakaj ga nisem raje pod drevesom parkrat sam potegnil gor pa dol)
No, jaz jim pošljem par dopisov o njihovi nepoštenosti in zavajanju stranke (med obravnavo me namreč nihče ni opozoril, da v bistvu ne bom mogel uveljavljati kaska in tudi pravilnika mi niso dali ob sklenitvi zavarovanja), medtem pa dobim račun s servisa-seveda sem ga moral plačati, ker so mi grozili s tožbo. Pošljem še žolčni dopis na upravo zavarovalnice, pa mi odgovorijo nekaj v stilu, da je primer zaključen in da naj jim podrobneje obrazložim situacijo. Ker sem bil seveda pred tem več kot jasen, sem videl, da me imajo za norca, kar mi je potrdil tudi odvetnik, ki sem ga šel pobarat glede tožbe. Tožbo mi je pa odsvetoval, ker je bila kao premajhna verjetnost, da bi jo dobil. Preostalo mi je edino, da zamenjam zavarovalnico, povem čimveč znancem in napišem tale post.
Katera? Zavarovalnica Adriatic.
abbe je napisal/-a:sicer ne vem kva ti ni jasn ...
šel na zavarovalnico, oni izpolnejo vse papirje, pokličejo cenilca, cenilec pogleda škodo, poslika in vpraša kolikšen znesek naj napiše. Jaz seveda nisem vedel, koliko bo popravilo stalo in sva napisala, da bo znesek pač po računu.
pistON je napisal/-a:Sicer sem tole že napisal na drugem forumu, ampak naj se ve:
Še moja zgodba-reklama zavarovalnici:
Porisan avto, klic na policijo, oni rečejo, da ga (zlikovca) itak ne bojo dobili in da naj grem na zavarovalnico, če imam kasko. Imel sem ga, šel na zavarovalnico, oni izpolnejo vse ... ...o mi je edino, da zamenjam zavarovalnico, povem čimveč znancem in napišem tale post.
Katera? Zavarovalnica Adriatic.
bostjanbkk je napisal/-a:Po nekaj nasvetih naj še omenim ime in priimek tega pomebnega cenilca, ki opravlja tako pomebno delo na zavarovalnici GRAWE, ceni škodo, ki nastane pri neljubih dokodkih in še na račun tuje škode zbira čudne stavke, kot da če je srna vzela spajkalnik in zalotala nosilec na luči:)
Ime in Priimek: Gorazd BARUŠIČ (GRAWE)
esem je napisal/-a:abbe je napisal/-a:sicer ne vem kva ti ni jasn ...
Jasno komu?
Je to kaj bolj jasno?šel na zavarovalnico, oni izpolnejo vse papirje, pokličejo cenilca, cenilec pogleda škodo, poslika in vpraša kolikšen znesek naj napiše. Jaz seveda nisem vedel, koliko bo popravilo stalo in sva napisala, da bo znesek pač po računu.
FBR je napisal/-a:Jaz ti pa povem, da brez odvetnika se ne bi smejal z zaposlenimi v omenjeni zavarovalnici in njihovim odvetnikom. To pa preprosto zato, ker te ne bi jemali dovolj resno. Mogoče v tvojem primeru res ne bi bilo drugače, je pa dejstvo, da se pri nas brez grožnje in dejanskim pozivom odvetnika nič ne premakne.
Torej če prav razumem si se sprijaznil, da ti ne bodo vsega plačali?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov