Dr.M3 je napisal/-a:Zavarovalnica ravna popolnoma pravilno.
Če misliš da bo zavarovalnica lovila osumljene in od njih terjala svoje se motiš.
Za požar je odgovorna tretja oseba. Skratka, za odškodnino morate izterjati od požigalcev (kar pa bo malo verjetno da se bo našlo in obsodilo krivce za požig)
frici32 je napisal/-a:Gledano iz mojega zornega kota mene ne zanima kakšne konflikte je imela lastnica vozila, ki je povzročilo poškodbo na ostalih vozilih. Zavarovalnica naj nam poravna škodo, potem pa naj se z njo zajebavajo kako in kaj.
Največja svinjarija je pa ta , da ona bo dobila iz kaska poravnano škodo in bo kupila drugo vozilo mi pa si lahko kupimo bicikle na svoje stroške.
JEREMIJA79 je napisal/-a:frici32 je napisal/-a:Gledano iz mojega zornega kota mene ne zanima kakšne konflikte je imela lastnica vozila, ki je povzročilo poškodbo na ostalih vozilih. Zavarovalnica naj nam poravna škodo, potem pa naj se z njo zajebavajo kako in kaj.
Največja svinjarija je pa ta , da ona bo dobila iz kaska poravnano škodo in bo kupila drugo vozilo mi pa si lahko kupimo bicikle na svoje stroške.
Pa sej tebi to pišem,če ne boš malo stopil v akcijo ne bo nič.
frici32 je napisal/-a:Forenziki so že zavrnili samo vžig .Bejba pa je že dala izjavo,da z vozilom ni imela težav.
frici32 je napisal/-a:Ko sem na kraju dogodka govoril z njo mi je dejala da je bila pri fantu na fužinah. V šiški živi z partnerjem.
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov