Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če feb 14, 2008 10:15 pm

pomoje je najbolje zate, da se čimprej spraviš na policijo in jim pojasniš... ;)

Gorgh
Novinec

Napisal/-a Gorgh Pe feb 15, 2008 8:26 am

ja, sej bom šu še dons, sam upam, da se mi novjo preveč smejal....kao da sm si zmislu al pa kej :S

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Pe feb 15, 2008 9:35 am

Ko greš overit pogodbo, si tam zapišejo podatke in overitev zavedejo. To je tvoj dokaz, da si avto prodal in s tem, ko je pogodba overjena ti nisi več lastnik avta.

Gorgh
Novinec

Napisal/-a Gorgh Pe feb 15, 2008 12:39 pm

Rjuhar je napisal/-a:Ko greš overit pogodbo, si tam zapišejo podatke in overitev zavedejo. To je tvoj dokaz, da si avto prodal in s tem, ko je pogodba overjena ti nisi več lastnik avta.

A to drži 100%?

Pol se pravi grem na občino na uradno enoto in rečem za kaj? ter s tem grem na policijo kjer so mi kazen dal...

Drugače pa update: bil na policijski postaji, da bi avto nekak prijavil ukraden oz. usaj tablice, ki se koristijo zdaj na drugem avtu in so mi zatrjevali 20min da ne morejo nič, ker tehnično avto ni ukraden, ker plačal ga je idioti jedni, kazen pa lahko men računajo cepci.

Je vztrajal pri tem, da moram poiskat tipa ki je avto "kupil" od mene in da z njim dokončava prepis oz. reg. avta :S :S

to se ti sfuka, mission impossible

drugač je pa to ta tip na linku, če ga kdo pozna:

http://www.glasujzame.com/?action=show& ... &id=144636

anyone, ma kdo kakšna poznanstva, ki bi mi lahko pomagala, da to rešim, zdej me za kazen bolj kot ne boli k, ampak bi rad za nadaljne probleme odkrižal avto...

Uniqe
Novinec

Napisal/-a Uniqe Pe feb 15, 2008 12:52 pm

Moj predlog, na glasujzame na profilu imaš njegov msn mail. Reci kakšni punci nej ga malo povpraša s kje je mogoče celo dogovori da se dobita. Ti ga počakaš tam s kakšnim prijateljem in ga prisiliš da reši stvari s papirji in podobno. Ne podpiram nasilja vendar v takem primeru bi ga verjetno vsak od nas uporabil. Če ne drugače pa poglej po imeniku po priimku in naslovu, prav ogromno Skerbišev pa že ne more biti v Celju.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Pe feb 15, 2008 12:59 pm

Nadvse patetično in neodgovorno da takole javnosti predstaviš en kup 500 € bankovcev :shock: :roll:

Nekaterim bi bilo potrebno zasečti možgane...
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uniqe
Novinec

Napisal/-a Uniqe Pe feb 15, 2008 1:03 pm

To je en otrok, ki misli da lahko dela kar hoče. Nekdo bi mu pač moral pomagat prit na realna tla. Itak je samo vprašanje časa kdaj se bo to zgodilo.

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan Pe feb 15, 2008 1:10 pm

kaj kaj pa ta vectra ki je na sliki?ziher je na koga registrirana...če maš kaka poznanstva na policiji zaprosi če ti lahk kdo preveri pa boš takoj zvedu...durgač pa tak kot ti je en reku, eni punci dat msn, da se malo "spoznata" pa boš takoj zvedel kje je pa to...

upam da rešiš!

PS:mater zadne cajte se pa samo nateguje folk pri prodajah...

lp, slatncan

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Pe feb 15, 2008 1:13 pm

ja pismo, on dela pizdarije policaje pa kr nič.
a nimaš ti njegovih podatkov? pa slike njegove?
sej tja ko si poslal pošto ziher ga kdo pozna, da je sprejel pošto..

Gorgh
Novinec

Napisal/-a Gorgh Pe feb 15, 2008 1:13 pm

V celju in na naslovu (na katerega je bil prijavljen v kupoprodajni pogodbi) kamor sem poslal overjeno pogodbo ne najde nobene osebe pod Skerbiš, v Celju jih pa najde enih 15...

to se ti sfuka, use pobit :S

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Pe feb 15, 2008 1:18 pm

poglej, iz imenika
edini skerbiši v celju, verjetno je tu tudi doma:
skerbiš marjan, lopata 17 b, 03 490 29 02
skerbiš urška, lopata 17b, 031 250 897

GSM: 040 / 818 - 819
E-mail: uros.skerbis@hotmail.com
Opomba: Celje

tukaj na tej lokaciji, ne vem če ta ali sosed je na dvorišču polno enih avtov brez tablic..

Gorgh
Novinec

Napisal/-a Gorgh Pe feb 15, 2008 1:29 pm

Aha ok, bom poklicu to dle pa preverim, sam da se pripravim mal kva povedat fotru če se slučajno on javi, pa da tamauga nou doma

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Pe feb 15, 2008 1:31 pm

Gorgh je napisal/-a:Aha ok, bom poklicu to dle pa preverim, sam da se pripravim mal kva povedat fotru če se slučajno on javi, pa da tamauga nou doma

če pogledaš njegovo na glasujzame pa ko vidiš kako musko posluša so to neki zlo z juga..

Gorgh
Novinec

Napisal/-a Gorgh Pe feb 15, 2008 1:33 pm

Ja sem dojel :)

Kako nej se pol en posameznik zoperstavi mafiji :( :( :(

trenutno se noben ne javi. na mobitel se mi pa itak ne javlja cigo.

Ja, sam kaj naj mu sploh rečem lol? " dej ti, posluš, dej sklen zavarovanje za avto k je zgoru, da mam gmah" ko bi blo le tko simpl....

Uniqe
Novinec

Napisal/-a Uniqe Pe feb 15, 2008 1:36 pm

Reč da ima policija že vse podatke in da si pripravu osebno tožbo pri svojem odvetniku in da če ne uredi papirjev v dveh dneh boš vse to pač sprožil.

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Pe feb 15, 2008 1:39 pm

Gorgh je napisal/-a:Ja sem dojel :)

Kako nej se pol en posameznik zoperstavi mafiji :( :( :(

trenutno se noben ne javi. na mobitel se mi pa itak ne javlja cigo.

Ja, sam kaj naj mu sploh rečem lol? " dej ti, posluš, dej sklen zavarovanje za avto k je zgoru, da mam gmah" ko bi blo le tko simpl....

S tem si me pa lepo nasmejal. Kaka mafija, lepo te prosim.

Podaj kazensko prijavo na policijo za goljufijo zoper dotične osebe. Se bodo morali malo premaknit.

lp
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Pe feb 15, 2008 1:42 pm

tist naslov pod kostanji 12 je pa zelo blizu parkirišča kjer je slikan on na 4 kolesniku..
najbolje da se zapelješ do obeh naslovov pa vidiš kje ima parkiran svoj super avto, ki je tudi na glasuj zaje, pa boš točno vedel kje stanuje...

potem greš pa na policijo z vsemi podatki, pa podaš kakšno ovadbo..
ker dvomim da te bo sam kaj upošteval, če ne boš mel ravno dve gorile polek...

lp

Gorgh
Novinec

Napisal/-a Gorgh Pe feb 15, 2008 2:52 pm

Ja, sej sem dal oz. posredoval naslov policiji k sem bil danes tam, pa nič, pravi da mu ne pomaga nič, ker kot sm omenu, za avto je plačal in torej ni ukraden or smthng...

uglavnem, on je men reku, da totalno nič ne morejo, razn tega, da moram jst najti njega in ga prepričat da on uštima papirje do konca (za avto k ga ni več :S)

Gorgh
Novinec

Napisal/-a Gorgh Pe feb 15, 2008 3:11 pm

Update na situaciji, preberte tole:

No, tipa sem končno doklical, oz. dobil na msnju in me je on poklicu, ter povedal oz. naložil za moje pojme takole:

On je avto prodal pred 2 mesci nekemu SILVESTR-u ŠIJANEC-u, KOBILJE 116 iz Murske sobote kao, no, on je obdržal prometno, ker mu je mogu še 400eu plačat za avto. Od tedaj ga on ni več niti slišal niti videl, o njem je zvedu samo to, da zdej ne živi nikjer, oz. je klošar takorekoč, ter da je imel že vmes eno pizdarijo z drugim avtom...

Prometne pravi, da mi ne da, kvečjemu mi da kopijo prometne, ki mi nič ne pomaga, ker pravi da je to njegova "garancija" za dolžnih 400eu.

Sem mu rekel, naj mi pošlje kopijo najine kupoprodajne pogodbe in je reku, da bo, ČE JO BO najdu.

uglavnem, nobena nova sestavljena puzla, ampak še ena dodatna ki ne vem kam naj jo dam, da bi kaj rešil....

noro, uglavnem zdej tko,

če kdo vidi oz. opazi omenjeno reg. tablico:
LJ - Y9 54T naj me prosim nemudoma obvesti o lokaciji avta na tel. 040-942-522 (kadarkol, podnev ponoč, med seksom, whatever), da jo grem lastnoročno dol pobrat, če pa je kdo tak junak, da bi to opravil namesto mene in me nato obvestil, plačam 50eu za koristno informacijo oz. tablice....

hvala, s predlogi kar nadaljujte...

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Pe feb 15, 2008 3:51 pm

a tudi tablice ne moreš prijaviti kot ukradene?
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov