pa če še nista ugotovila eden s svojo teorija zagovarja pijane voznike drugi pa divjake
the_man je napisal/-a:se vama ne zdi da tavata daleč od pointa teme?
sašo5 je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:kdo je bolj nevaren, ti ki peljes 130km/h
....kdo to dela, zihr ni normalen....izpit mu nebi uzel, plačal bi pa 5000 eu po tamalem, pa naj razmišlja, par let vsakič ko dobi plačo in na njej zmanjšan znesek za cca 200/300 eu...
..........pijančku pa definitivni odvzem in to za stalno......
esem je napisal/-a:the_man je napisal/-a:se vama ne zdi da tavata daleč od pointa teme?
V bistvu ni daleč od teme. Ta naklepni umor zaradi pijančka bi KZVD morda (zaradi kakšne napake v proceduri itd) rešil v korist voznika, čeprav je to dejansko naklepni umor. Možnpst za pijančka ali otroka je v mestu dosti večja - zato take omejitve in cona 30 - to mora biti jasno vsakemu vozniku in če kljub temu divja, je polno odgovoren (naklep!).
the_man je napisal/-a:esem je napisal/-a:the_man je napisal/-a:se vama ne zdi da tavata daleč od pointa teme?
V bistvu ni daleč od teme. Ta naklepni umor zaradi pijančka bi KZVD morda (zaradi kakšne napake v proceduri itd) rešil v korist voznika, čeprav je to dejansko naklepni umor. Možnpst za pijančka ali otroka je v mestu dosti večja - zato take omejitve in cona 30 - to mora biti jasno vsakemu vozniku in če kljub temu divja, je polno odgovoren (naklep!).
lahko bi rešil a ga ni. situacija se lahko gleda iz druge strani tudi, iz obrnjene strani se lahko gleda kot da je umrli opravljal samomor, ker je hodil pijan sredi ceste, predvidevam da ponoči, torej je lahko to načrtovani samomor. strinjam se s tem kar si napisal, tudi z vsem ostalim se strinjam česar nisem citiral, ne zagovarjam ne enega ne drugega, ampak kot je že bilo omenjeno ta klubi (in temu podobni) obstaja ker sistem to dopušča, če bi bil sistem "pravilen" tak klub ne bi obstajal ker bi bil neprofiten.
lp
okulistika je napisal/-a:
1. Čeprav kakor društvo ne smejo prodajati .
2. Njihova pritožba je bila tako butasta, da se ji je sodnica le smejala in jo obravnavala kot neutemeljeno in brezpredmetno. (npr. pritožujem se ker na plačilnem nalogu ne piše ali je kazen z DDV-jem ali brez).
3. Zahteval sem tudi da mi društvo vrne 150eur katerih sem jim plačal za njihovo uslugo (da ne omenjam da mi računa niso nikoli izstavili).
4. Gospod predsednik prevarantov LUDVIK POLJANEC mi je pisno odgovoril, da mi nimajo namena vrnit ne eno ne drugo, da sem si sam kriv, če sem jim verjel!
http://kzvd.si/
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov