Se pa strinjam da treba pomagat ljudem, ki imajo službo odvisno od vozniške!
L.p. Dejan
c.o.b. je napisal/-a:ja dejmo jim pomagat ker so tok neumni da se ne zavedajo da so odvisni od vozniškega izpita in kljub temu konstantno kršijo zakon... ( pa ne se gre se za par pik - vsak ma kdaj kšn manjši lapsus, ampak za 18 pik morš pa eno ornk al pa dost srednje velikih pizdarij narest )
c.o.b. je napisal/-a:no in če ti ni teh 5 pik dal vedet da morš mal bl pazt, vsaj do konca staža voznika začetnika, potem ni kej dodat...
sašo5 je napisal/-a:.....zakaj ne uporabljate možnosti, da ko dosežeš 14 točk, se prijaviš v šolo varne vpžnje(včasih je bilo 130 eur) in s potrdilom nato na UE "izbrišeš" polovico točk(torej ti ostane 7) možno je pa enkrat na leto....
Neli je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:.....zakaj ne uporabljate možnosti, da ko dosežeš 14 točk, se prijaviš v šolo varne vpžnje(včasih je bilo 130 eur) in s potrdilom nato na UE "izbrišeš" polovico točk(torej ti ostane 7) možno je pa enkrat na leto....
Na trening varne vožnje moras, ko dosezes ali presezes 13 tock! (in ne 14)
Po uspešno zaključenem treningu se vozniku, enkrat v dveh letih, izbrišejo iz evidence 4 kazenske točke! (Ne pol)
Na usposabljanje te napoti organ, ki vodi evidenco o kazenskih točkah! (ne rabis se prijavit) Stroske krijes sam...
Voznik, ki se v določenem roku ne udeleži obveznega programa izobraževanja, se kaznuje z globo 320 eurov.
Cene treningov se pa razlikujejo od ponudnikov, najbolj priporočam AMZS... zarad kvalitete...
Hvala za branje!
gasperozimek je napisal/-a:imel sem 15pik, pred kakim letom so mi poslal obvestilo o tem kjer so bile lepo naštete kdaj in zakaj sem jih dobil, sam ni bilo nobenega napotka na kako usposabljanje...in kazni tut še nisem nobene dobil...no sedaj tudi pik nimam več toliko, k se jih je že kar precej zbrisalo![]()
še mal pa bom spet brez pik, jeaa :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov