js sem včasih take prhitel in ga zaseboj držal čez celo naselje(ja od table za začetek do table za konec striktno 50km/h) seveda sem se potem odpeljal naprej, morem pa priznat, da me noben še ni šel prehitevat. Pol sem to opustil, ker sem ene parkrat take rešil tut (vrjetno kr konkretne) kazni in pusti tistim ki so zadolženi za ustvarjanje reda, da ga naredijo.IcEm4n je napisal/-a:Guli je napisal/-a:no da se pa še jaz oglasim. v naselju se večino časa peljem strogo 50, izven naselja pa popizdim, če se mi kdo j***a 70, 80, na določenik predelih tudi 90. pa nej se fiolk nauči pelat tak kot je treba.. ne pa da po čist ravni cesti, ker vidiš tudi do 1km naprej se pelje 70.. če je omejitev 90, se naj peljejo 90 ali večdrgač pa dol z ceste, samo živčnega te delajo, pol greš pa tam prehitevet, ko je najmajn varno...
danes sm skor znoru.. adijo pamet![]()
ja takim ponavad izven naselja lepo za ritjo peleš, ko pa prideš v naselje, ti pa spi*di, ker konstantno pelje 70. Nekaj podobnega sem srečal v nedeljo. In to so v večini penzionisti
Ne razumem pa tistih ki se jezijo, če se pelješ v naselju 50, prehitet pa negre!?