Vuso je napisal/-a:In kako cenilec oceni škodo na tvojem avtomobilu na tvojem dvorišću?Še posebaj, če je avto malo bolj sesut.Vrže uč gor in reče: "ajde 2345evrov škode bo tole"?Razumem, da ti lahko približno oceni ekonomsko totalko, če je to res očitno, ampak, če gre pa v popravilo pa verjetno to lahko stori le mehankar.Ali ne?Kako gre to?
krho je napisal/-a:Aha. To pomeni, da se, če se vame zakišta Nizozemec moram jaz na Nizozemsko letet, da zrihtam škodo s njegovo zavarovalnico al kako?
peaceboy je napisal/-a:krho je napisal/-a:Aha. To pomeni, da se, če se vame zakišta Nizozemec moram jaz na Nizozemsko letet, da zrihtam škodo s njegovo zavarovalnico al kako?
V mojo sodelavko se je zaletel belgijski tovornjakar, ni bila velika škoda, obijač pa prtljažnik zadaj, po letu in pol je šele dobila denar nazaj... s tem, da je zahvala njeni iniciativi. Bila je na Zavarovalnici Maribor, totalno nesposobni...
peaceboy je napisal/-a:krho je napisal/-a:Aha. To pomeni, da se, če se vame zakišta Nizozemec moram jaz na Nizozemsko letet, da zrihtam škodo s njegovo zavarovalnico al kako?
V mojo sodelavko se je zaletel belgijski tovornjakar, ni bila velika škoda, obijač pa prtljažnik zadaj, po letu in pol je šele dobila denar nazaj... s tem, da je zahvala njeni iniciativi. Bila je na Zavarovalnici Maribor, totalno nesposobni...
el_diablo je napisal/-a:zarad mene se lahko 2 leti vleče,ampak nej mi dajo nadomestni avto za ta cajt.dobr da mamo še en avto pr hiši,ampak za marsikoga je lahko problem do šihta pridt če nima druzga prevoza.
Bor je napisal/-a:peaceboy je napisal/-a:krho je napisal/-a:Aha. To pomeni, da se, če se vame zakišta Nizozemec moram jaz na Nizozemsko letet, da zrihtam škodo s njegovo zavarovalnico al kako?
Jst sem od Z Triglav rabu 4 mesce, da so mi totalko izplačali. Prokleti buzeranti. Pa sem vsak teden 3x klical cenilca. Ko sem denar končno dobil sem oba avta pri hiši prestavil na drugo zavarovalnico. Ko je treba zavarovat, morš tist trenutek dat. Ko pa morjo oni dat pa ni problem če je to pol leta kasnej.
daks je napisal/-a:tut mene nekaj zanima... imel sem prometno nesrečo, pa tip ni priznal krivde, tko da je prišel policaj itd... cenilec od adriatica mi je avto prišel zelo hitro ocenit. tudi soudeleženec je dal odškodninski zahtevek na moji zavarovalnici, in sem dobil in izpolnil papirje, kako sam vidim nesrečo pa to. zdej me pa zanima kolk časa se ponavadi vleče, da ugotovijo kako je s krivdo? brez kakšnih hudih zapletov? trenutno je 2 meseca od nesreče.
še nek, mi zna kdo približno povedat vrednost totalke? oz. clio 1.8 16v 92', bo 500eur?![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov