Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Luky

Napisal/-a Luky Pe maj 09, 2008 8:40 pm

_YUGO-GVX_ je napisal/-a:a to je tisto cigansko dete, ko so potem voznika in njegovo hčer skoraj ubili :?: o tem pa nič ne pišejo naši novinarčki... :roll:

točn tk- to se je zgodil v ciganskem naselju in baje se je 3 letn otrok strgal mami iz rok in letu na cestu v tistem pa avto...
seveda so ga že v tistem času k so pršli policaji, cigani prebutal čez kot da je on kriv da mu je skoču pred avto, kr tam mim njih se NEMORŠ hitr pelat k zmeri vsi za cesto stojijo, no in ko so policaji pršli naj bi osebno takoj otroka v bolnco pelal, sam žal prepozno...
mam bratranca k tam 3km stran živi pa mal vem kakšni so tisti kraji

dms
Novinec

Napisal/-a dms Pe maj 09, 2008 9:33 pm

Zavorna pot,ce je peljal 35 km/h(kar skor nemorem verjeti),je 16,5m.Seveda mi ni jasno.Kot voznik,bi moral biti vedno pozoren,ne kot tu pisete,ko vozim hitro sem 100% skoncentriran na voznjo,ko pa vozim pocasi pa sam okol gledam.TUDI KO VOZIS POCASI,MORAS BITI SKONCENTRIRAN!Kar sploh nedvomim da je bil,sej smo vsi,a ne?Se strinjam da so v prvi vrsti krivi starsi,saj so odgovorni za varnost svojih otrok in so tam zato da svojega otroka pazijo.In take bi jest na prvo skastriral,potem pa naprej.Ce je kdo bil tam naj pove kot prica kaj je sploh bilo.Takole ocenjevat,po enem kratkem clanku je mal bosa.Lahko pa da je res pripeljal 150km/h.Kako pa veste da je peljal po pravilih?

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Pe maj 09, 2008 9:44 pm

dms je napisal/-a:Zavorna pot,ce je peljal 35 km/h(kar skor nemorem verjeti),je 16,5m.Seveda mi ni jasno.Kot voznik,bi moral biti vedno pozoren,ne kot tu pisete,ko vozim hitro sem 100% skoncentriran na voznjo,ko pa vozim pocasi pa sam okol gledam.TUDI KO VOZIS POCASI,MORAS BITI SKONCENTRIRAN!Kar sploh nedvomim da je bil,sej smo vsi,a ne?Se strinjam da so v prvi vrsti krivi starsi,saj so odgovorni za varnost svojih otrok in so tam zato da svojega otroka pazijo.In take bi jest na prvo skastriral,potem pa naprej.Ce je kdo bil tam naj pove kot prica kaj je sploh bilo.Takole ocenjevat,po enem kratkem clanku je mal bosa.Lahko pa da je res pripeljal 150km/h.Kako pa veste da je peljal po pravilih?

kdo pa pravi da ni?
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p Pe maj 09, 2008 10:20 pm

Ja, neprilagojena hitrost, ker če bi peljal 20 km/h hitreje, bi bil že mimo takrat ko bi otrok skočil na cesto. Tudi če bi stal na mestu pa bi se otrok s kolesom zapeljal vanj bi verjetno dobil kazen za neprilagojeno hitrost. Jaz sem pred leti dobil kazen za prekratko varnostno razdaljo, ker sem se zaletel neki gospe v rit, katera je po magistraliki vozila vzrvatno. To, da sem v času trka imel hitrost 0 km/h (iskal sem že vzvratno prestavo), policaja ni zanimalo. Če se nekomu zaletiš v rit si pač kriv. Vzrok: prekratka varnostna razdalja. Toliko o zakonih in njihovi interpretaciji ter naših izvršiteljih tega.
Slika

dms
Novinec

Napisal/-a dms So maj 10, 2008 12:07 am

gasperozimek je napisal/-a:
kdo pa pravi da ni?

Sej pravim,da se sklepa iz zelo skopega sporocila.Ce nisi bil zraven,niti nemores objektivno govorit.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov