Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
trust
Stalni uporabnik

Kraj: Nad Žirmi

Napisal/-a trust So maj 24, 2008 11:43 pm

Naj ti govori po telefonu, kar če, ampak dosegel ne bo nič.
Ne se oglaševat, če pa te pokliče iz druge številke pa prekini.

Nikakor pa se ne spuščaj v to, da bi avto vzel nazaj.

Drugače pa piše tudi na šipah, kateri letnik je avto, toda lahko je 00 ali 01.

Samo lej, če nekaj pogledamo, recimo avtohiša ima v salonu avto l.00 po dveh letih avto proda, tako, da je prva reg.potem 02.
Torej letnik in prva reg. to je razlika.

lp
Zadnjič spremenil trust, dne So maj 24, 2008 11:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

w!cked
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a w!cked So maj 24, 2008 11:47 pm

Poslusi nas k ti pravmo NE AVTA VZET NAZAJ !!!!
Ker je tole nek nateg 1000% pa nebos prvi, poznam dost ljudi k so padl ze na take fore pa so se cez 2 dni cmerl NE GA VZET NAZAJ KER TI GA NEBOS MOGU REKLAMIRAT V AVTO HISI.
ce mas vsaj mal zdrave pamet ne avta vzet nazaj !!!
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

Uporabniški avatar
trust
Stalni uporabnik

Napisal/-a trust So maj 24, 2008 11:49 pm

w!cked je napisal/-a:Poslusi nas k ti pravmo NE AVTA VZET NAZAJ !!!!
Ker je tole nek nateg 1000% pa nebos prvi, poznam dost ljudi k so padl ze na take fore pa so se cez 2 dni cmerl NE GA VZET NAZAJ KER TI GA NEBOS MOGU REKLAMIRAT V AVTO HISI.
ce mas vsaj mal zdrave pamet ne avta vzet nazaj !!!

Definitivno se strinjam s tem komentarjem.

deeper
Nov uporabnik

Napisal/-a deeper Ne maj 25, 2008 9:05 am

saj avto sem mislil prej odpeljati na pregled da pregledajo za morebitne zamenjane dele s starimi/pokvarjenimi in sem mu to tudi že povedal!

ključe si lahko sicer tudi vsak prodajalec duplicira preden proda avto.

ampak po moje je tip res bogi (dobesedno) in ga je dobesedno zmotil ta letnik in ga druga ne zanima (verjetno še je koga kaj vprašal za mnenje in so mu seveda rekli kako so ga napizdil)

avto bom za isti denar sigurno prodal dalje.edino sranje ki ga imam je spet vse na novo v prometni, pa namesto 4 lastnik bom 6

Roadracer
Nov uporabnik

Napisal/-a Roadracer Ne maj 25, 2008 9:29 am

Očitno nimaš res nič drugega za počet kot se ukvarjati s prodajo avtomobila. Tudi sam sem ta teden zamenlal avto in sem še čist svež po občutkih. Strinjam se z ljudmi ki pravijo da avta ne jemlji nazaj. Če boš avto sprejel nazaj si zapravil veliko časa za brezveze. Pozabi na tistega kupca. Naredil si boš veliko dela in še dodatnih problemov. Odločitev pa je tvoja. Če mi sedajle pripelje moj avto kupec nazaj (prodal sem ga v četrtek) je sigurno brezveze da se karkoli pogovarja. Ni variante da ga vzamem nazaj.

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Ne maj 25, 2008 9:33 am

Žal ima kupec prav, ti si avto oglaševal kot letnik 2001 v resnici pa je 2000 letnik.
Kot komisionar si tudi odgovoren za stvarne napake...
Je pa res pametno avto pregledati preden ga nazaj vzameš...
Slika

Uporabniški avatar
trust
Stalni uporabnik

Napisal/-a trust Ne maj 25, 2008 11:40 am

Tukajle me je nekaj zmotilo, kaj pa, če je kupec naredil še en dodatni rezervni ključ in, ko boš ti ta avto dobil nazaj ti ga lahko ukradejo bp.

Raje mu plačaj pa imaš mir.
Saj si dobil kupnino, ne jemlji pa nazaj avta.
Vsaj tega ne stori.

Koliko pa si dobil za avto, če smem vprašati.
Pa sploh nisi napisal za kateri avto se gre.

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Ne maj 25, 2008 11:53 am

če nimaš slabe vesti ga pošlji v PM
saj je avto pregledal,če je pa površen si je pa sam kriv,naj ne komplicira če so avto še drugi pregledali,jebeš ti leto gr al pa dov,važno je da je avto ok!

deeper
Nov uporabnik

Napisal/-a deeper Ne maj 25, 2008 12:09 pm

trust je napisal/-a:Tukajle me je nekaj zmotilo, kaj pa, če je kupec naredil še en dodatni rezervni ključ in, ko boš ti ta avto dobil nazaj ti ga lahko ukradejo bp.

Raje mu plačaj pa imaš mir.
Saj si dobil kupnino, ne jemlji pa nazaj avta.
Vsaj tega ne stori.

Koliko pa si dobil za avto, če smem vprašati.
Pa sploh nisi napisal za kateri avto se gre.

ker je elektronska blokada motorja je treba ključ naročit na original servisu - tako bi potem ta podatek sigurno vodil preiskavo k njemu; sicer pa alhko vsak prodajalec ima duplikat in ti da dva ključa zraven pa ti ga po lsune

avto ne bom pisal...že tako ima sedaj oziroma bo imel črno piko

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Ne maj 25, 2008 1:05 pm

Odvisno je s kakšnim človekom imaš opravka. Nekateri so te sposobni za kaj takega tudi pod rušo spravit, zato ni koristno kar pavšalno svetovati naj ne vzame avta nazaj. Svet je poln psihopatov.

Nevem pa kaj je mečkal 5 ur, saj je na šipah lepo vidna letnica izdelave in to je prvo kar se pri rabljenemu avtu pogleda.

w!cked
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a w!cked Ne maj 25, 2008 2:32 pm

Glej neki takega NE NAREDIT. Jaz ti pravim da ti bo ZAL ZELO ZAL CE MU BOS VRACU DENAR PA AVTO NAZAJ VZEMU KER JE NEKI TAKEGA 100% NATEGA.

P.S. KLJUCE LAHKO ON DUPLICIRA TUDI DRUGJE sem ze slisal za dosti takih for kot sm reku so se ljudje pol drzali za glavo "omg" a ni blo pomoci on tebi jamra ti njemu nebos mogu kr bo hladnokrvn pa ti bo ugasnu telefon ne bit budala pa avto nazaj vzemat pa dnar vracat !!!

P.S. tudi ce ga bos ti prej na servis peljal brez skrbi on ce je kej menju al ga pa sfuku mu je tisti njegov serviser ze poslihtu da avto zdrzi do tebe neopazno.
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Ne maj 25, 2008 2:42 pm

Joj ste eni paranoični. Če bi težil zaradi neke trivialnosti in bi bil nek konkreten novejši avto z veliko vrednostjo, ok mogoče nateg, ampak model ima dober razlog, da želi avto nazaj dati. Očitno je tudi velik komplikator in bo iz principa ti moril dalje.
Če normalen pogovor ne zaleže in če se ti zdi, da ne bo odnehal ter te bo tožil potem pač vzami nazaj. Vsaj jaz bi to verjetno naredil, sam da se pobere (seveda LE v primeru, če je res dober razlog zadaj. To da si mu 00 letnik prodajal kot 01 zna biti dejansko problematično).
Res ga pa vseeno pelji prej še na hitri pregled. Za vsak primer. Pa pozanimaj se pri odvetniku, ki ima z podobnimi primeri izkušnje.
Zadnjič spremenil Sonny, dne Ne maj 25, 2008 2:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

deeper
Nov uporabnik

Napisal/-a deeper Ne maj 25, 2008 2:47 pm

potem takem če je kupec zavarovan za stvarne napake, sem tudi jaz po novem...in če kaj ugotovim ga potem lahko tudi jaz terjam...

ampak mislim da ne bo potrebe

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Ne maj 25, 2008 3:28 pm

za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Ne maj 25, 2008 3:54 pm

že 46689x napisano, ne vzemi avta nazaj!
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

deeper
Nov uporabnik

Napisal/-a deeper Ne maj 25, 2008 4:28 pm

dobil sem sms: da bo avto obdržal - ker glede na to da sem ga hotel vzeti nazaj misli da sem poštena oseba

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Ne maj 25, 2008 4:31 pm

deeper je napisal/-a:dobil sem sms: da bo avto obdržal - ker glede na to da sem ga hotel vzeti nazaj misli da sem poštena oseba

VSAKA ČAST

deeper
Nov uporabnik

Napisal/-a deeper Ne maj 25, 2008 4:35 pm

glede na izgubljene živce v zadnjih 2 dneh bi raje videl da avta sploh ne bi prodal
ampak glede na karakter lahko ob kakršnikoli okvari v prihodnosti pričakujem spet klic

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Ne maj 25, 2008 4:43 pm

deeper je napisal/-a:glede na izgubljene živce v zadnjih 2 dneh bi raje videl da avta sploh ne bi prodal
ampak glede na karakter lahko ob kakršnikoli okvari v prihodnosti pričakujem spet klic

Žal od tu naprej za okvare ne moreš objektivno odgovarjat, razen če ti dokaže da si za njih vedel in si ga namenoma zavedel...

... pomoje je brez veze, da se zdaj obremenjuješ kako bo če te bo klical in ne vem kaj,... če te bo mu pač lepo razložiš kakšno je stanje... razen če veš da je kaj narobe... :-P

Uporabniški avatar
trust
Stalni uporabnik

Napisal/-a trust Ne maj 25, 2008 5:46 pm

No pa je vse vredu.

Kar je kupljeno je zakopano.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov