yamahamulcextra je napisal/-a:kofy to ni res citroeni, renaulti in pa pežoji NISO za en d.k
mot me da pluvate po francozih, ubistvu jih pa še mel niste nikol. jst mam citroena - C - crosserja, prej sm mel c8. nikol se ni nč kvarl, zlo so bli udobni, prodajalci prjazni in use. čudi me to, da se še niste naveličal nemških škatel. usi vemo, da je kvaliteta VW v zadnjih 15 letih močno upadla. meu sm prajtla je mel 1 let sharana prej pa passata pa je reku nikol več VW takih j**c pa še ne.
tko da ne pluvat po citroenih ker se manj kvarjo kot VW (poglej mal na internet)
Somebody_new je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:ja tako je pri wvjih nimaš kej. dvomim da ti bodo priznali garancijo ker maš že 100.000km prevoženih. tako renault kot wv sta katastrofa,zdj tud sam vidiš da je tako. tolk so mel učasih proti italijanom povedat,sam ko smo mel alfe,fiate je zlo mal kj crknal pr teh zjebanih nemcih pa francozih pa kr naprej neki crkne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ne more nekdo tega osnovnošolčka utišat? nimam nič proti italijanom ker jih sam vozim ampak on z vsakim komenarjem pretirava!!!
denis099 je napisal/-a:aoo to se pa morm oglasit. ti gospod somebody new, ko boš ti na taki stopnji fakultete
Somebody_new je napisal/-a:a ne more nekdo tega osnovnošolčka utišat? ampak on z vsakim komenarjem
sašo5 je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:aoo to se pa morm oglasit. ti gospod somebody new, ko boš ti na taki stopnji fakultete
...fant, pa ti si dejansko ne samo b . . . . t, ampak tudi nepismen povrhu vsega....Somebody_new je napisal/-a:a ne more nekdo tega osnovnošolčka utišat? ampak on z vsakim komenarjem
P O D P I S :!:
Denii je napisal/-a:Jah avto je že zrihtan zdej sam čakamo kakšen račun bojo poslal govoril so o enih 70 % pa da naj bi popravilo prišel 640 Eur, me pa zanima Sicker še neki je možno da je servo olje prišel v mašino ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov