Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P To jun 24, 2008 7:27 pm

Ta tip ma IQ 10 če je resno naredu tako očitno stvar. Vzami svoje gume nazaj lepo, jih daj sebi gor, če bo kej težil kdo, pokažeš račun in je to to. On ga pa najbrs ne more. Si v prednosti.

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn To jun 24, 2008 7:43 pm

Pavel_P je napisal/-a:Ta tip ma IQ 10 če je resno naredu tako očitno stvar. Vzami svoje gume nazaj lepo, jih daj sebi gor, če bo kej težil kdo, pokažeš račun in je to to. On ga pa najbrs ne more. Si v prednosti.

bi se strinjov ja ;)

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 To jun 24, 2008 8:02 pm

stari ne klicat policije.Mej j***a pa jih odsraufi nazaj dol.Jst stavim da ima gor zdaj tud varovalni vijak....Kot so rekli ze predhodniki-racun imas in naj ti dokazejo da so ukradene....Nic policije mesat, ker oni nikoli nic ne naredijo...
Moras se pa zavedat,da je forum javna zadeva in da tud sosed lahko bere,tako da v bodoce ne sprasuj taksnih zadev javno,temvec naredi po svoje oz.po zdravi kmecki logiki...

iBiZaSeAt
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a iBiZaSeAt To jun 24, 2008 8:45 pm

al jih dol pošravfi, al pa prebod!!!! policija itak nav nč naredla!!

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga Če jun 26, 2008 11:31 pm

Policija vem da ne bo nič nardila. Ampak bi ga najrajš nekako "zbodu" v stilu: "poglej sosed, imam račune, določene številke na gumi dokazujejo, da so gume moje, lahko mi poplačaš gume in poravnaš vso škodo, lahko pa pokličemo policijo in se boš pred njimi zgovarjal."

Je pa sosed tak, da če bom jest kej njemu naredu bo on men nazaj, tko da to odpade. Nenormalne ljudi bolš pustit na mer :?
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward Pe jun 27, 2008 12:48 am

tebi pa nonstop nekaj vkradejo :shock:

če nisi 100% da so gume na njegovem avtu res tvoje pol odpade rezanje itd...
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano
Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano
Volvo S80 D5 2003 - prodano
Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jun 27, 2008 6:42 am

Pokliči policijo in jim razloži, da si videl soseda na dan, ko so ti ukradli gume, kako se je motovilil okoli avta in jih lepo prosi, če lahko preverijo tega soseda, ali ima račune za gume. Večina policajev je že kar normalnih in se da z njimi pogovorit, tako da lahko računaš, da če na takega naletiš, da bo šel do soseda, ter ga povprašal o računu. Če sosed računa nima in nima dokazov, da je gume kupil, pa ga bo itak policaj sam potem obdelal.
Old subarus never die, they just get faster!

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Pe jun 27, 2008 6:53 am

SAm če tko gledaš mogoč je pa vse sam naklučje. Brez dokazov ne morš obdovžit nobenga. Tud račun ni nujno met. Lohk ga je zgubu, stran vrgu...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe jun 27, 2008 7:00 am

menim da z policijo ne boš nič dosegel...

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Pe jun 27, 2008 7:19 am

Bor je napisal/-a:SAm če tko gledaš mogoč je pa vse sam naklučje. Brez dokazov ne morš obdovžit nobenga. Tud račun ni nujno met. Lohk ga je zgubu, stran vrgu...

Njegov problem.. Je pač toliko na slabšem!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe jun 27, 2008 7:29 am

Bor je napisal/-a:SAm če tko gledaš mogoč je pa vse sam naklučje. Brez dokazov ne morš obdovžit nobenga. Tud račun ni nujno met. Lohk ga je zgubu, stran vrgu...

Potem imajo kopijo računa v firmi, kjer je kupil gume.

Jurchi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jurchi Pe jun 27, 2008 7:36 am

nebivedu je napisal/-a:

Točno tako.......nej policaju pove, kje je kupil gume, potem pa je potreben le en klic na tisto firmo, kjer naj bi gume kupil, da preverijo ali je na določen dan za dotične gume res bil izdan račun.

Ti lokacijo in čas nakupa lahko potrdiš z računom, pri njem je pa bolj ali ne loterija, da bo zadel na blef pravo trgovino.

Res pa je, da s tvoje strani ravno ni najbolj bistro, da lepiš na javni forum račune in vse podatke....on lahko hipotetično npr. svojo zgodbo podpre s podatki iz računa, ki si mu ga dostavil na pladnju. :roll:

joco
Novinec

Napisal/-a joco Pe jun 27, 2008 7:37 am

Žiiga je napisal/-a:Policija vem da ne bo nič nardila. Ampak bi ga najrajš nekako "zbodu" v stilu: "poglej sosed, imam račune, določene številke na gumi dokazujejo, da so gume moje, lahko mi poplačaš gume in poravnaš vso škodo, lahko pa pokličemo policijo in se boš pred njimi zgovarjal."

Je pa sosed tak, da če bom jest kej njemu naredu bo on men nazaj, tko da to odpade. Nenormalne ljudi bolš pustit na mer :?

Najbolj bi ga "zbodu" če bi mu lepo pisno poslav obrazložitev od kakšnega odvetnika.. Vendar če nisi 100% prepričan v to da so tvoje gume je težko kakorkoli ukrepati da neboš nazadnje sam vlekel kratke.
jj

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Pe jun 27, 2008 7:37 am

nebivedu je napisal/-a:

To je sicer res. Čeprov sem še vseen mal skeptičen. Kok glup morš bit da sosedu neki spizdiš pol pa to uprablaš. :) Halo :) Saj prodal bi gume pa si druge kupu .

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe jun 27, 2008 7:44 am

Nekateri so taki, da mislijo, da mu itak nič ne upaš in potem delajo take očitne napake kot jih je ta sosed. Ampak če mu sedaj ne bo štale naredu, bo sosed stalno delal štalo njemu, ker mu lahko in ker se on ne brani.

Jst osebno bi poklical policijo in z računom dokazoval, da so to moje gume, ki jih je sosed ukradel. Če nima računa je njegov problem, ker ne more dokazat, da jih je kupil, pa če mu sedaj pokažeš, da se ga ne bojiš, ti bo v bodoče dal mir.

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Pe jun 27, 2008 7:52 am

Bor je napisal/-a:To je sicer res. Čeprov sem še vseen mal skeptičen. Kok glup morš bit da sosedu neki spizdiš pol pa to uprablaš. :) Halo :)

Mamo mi take "pametne" sosede na morju... :roll:
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Pe jun 27, 2008 7:58 am

=ZiAn= je napisal/-a:
Bor je napisal/-a:To je sicer res. Čeprov sem še vseen mal skeptičen. Kok glup morš bit da sosedu neki spizdiš pol pa to uprablaš. :) Halo :)

Mamo mi take "pametne" sosede na morju... :roll:

Uhh :D Blagor vam.. Mi imamo vse tri sosede okoli nas take..
Pač.. Hrvatje :x

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga Pe jun 27, 2008 8:00 am

Najprej se morm nekako prepričat da so to čist čist 100% moje gume. Ker druge ni. Pri vseh razlagah in vsemu je dejstvo da je to edina opcija. Avtoradio, olje, vse rezervne dele sm imel ničkolikokrat v avtu in se ga noben ni niti pipnil. Ko so mi pa gume dostavili pa me je še sam vprašal če imam gume za clia. Tuki definitivno neki tok grdo smrdi. Možnost, da ima iste gume, tip, dimenzijo, hitrostno oznako... je pa minimalen :? In odkar šraufam pred blokom me dobesedno sovraži. Motiv je tudi neizpodbiten.

Ta z odvetnikom tudi nebi bila švoh. Da ga tožim za protipravno odtujitev predmetov :D
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain Pe jun 27, 2008 6:16 pm

ce si 100% da so tvoje jih posravbi dol (ce ne upas sam, daj kakemu capcu 20€ da to naredi namesto tebe). Seveda avto ne dat na klocne ampak direkt na tla.

alpa kaj takega... samo prej svoje gume dol poberi:
Slika

:twisted:
Slika

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Pe jun 27, 2008 11:28 pm

H2 je napisal/-a:Pač.. Hrvatje :x

Off: Nene, so prav naši ljubi slovenceljni.

On: Jah najboljše bi bilo policijo in pa odvetnika mobilizirat, najhitreje pa avto lastnoročno znižat :twisted:
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov