gasperozimek je napisal/-a:ne bom nikol verjel da obstaja tuki gor kak tak angelček, ki ni še nikol pijan vozil...pod pijanost lahko šteješ tudi en špricar/pir...za napihat je dost
marko01 je napisal/-a:Jaz osebno ga ne obsojam je naredo napako. Obsojam pa to da je pes pobegnil in da bom sedaj jaz dobil izplacilo ki ni niti malo podobno vrednosti avta , delal sem prek študenta vsaki jebeni dan v pralnici pri ploju, da sem si lahko privoscil avto. Pa ne za to ker smo reveži doma recimo ampak so starši rekli to je luksuz za dijaka zato si ga pridelaj sam .... in s tem se popolnoma strinjam.
SlaYeR je napisal/-a:Sami angelčki tukaj, ki se še nikoli niso dotaknili volana z kapljico popitega alkohola. Pa dejmo no, končajte si lagat sami sebi. Vsekakor pa vsa čast nekaterim, ki so se tukaj javili in pravijo, da še niso bili z kapljico alkohola za volanom. BRAVO!
marko01 je napisal/-a:Včerja ponoči se mi je v brezju zgodila prometna nesreča. Pijan voznik mi je odvzel prednost. Po pregledovanju avta sem ugotovil da je najverjetnje totalka ( hyundai coupe 99), sprožilo je air bage, itd.
Zanima me kako naj zdaj izterjam od zavarovalnice cimvecjo totalko, saj potrebujem cimprej drugi avto ?? Bom dobil tolko kot je avto vredn po evrotaxu,...
Vsa mnenja zaželjena !
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov