Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

dms
Novinec

Napisal/-a dms To dec 09, 2008 12:53 am

Res ja,policijska drzava.Zato lahko fantje kot si ti se vedno govorijo,z vsemi zobmi v ustih.Bos moral pogledat malo cez planke,da vidis kaj je policijska drzava. ;)
Lepo,da je placal.Me veseli,da samo polovicko.Se pac zgodi tudi najboljsim.Upam,da cim manjkrat.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar To dec 09, 2008 12:59 am

rnisan je napisal/-a:
Se mi pa zdi totalno glupo, da ni potreben več podpis... Potem hipotetično lahko policaj na rač. pogleda podatke, napiše kazen in en izvod vrže v smeti, enga pa sebi pusti. In ti nič hudega sluteč dobiš čez 2 meseca po pošti vabilo k sodniku... Torej smo policajem dali še več moči, da jo lahko zlorabijo... Lep primer, da smo postali policijska država... Lepo, ni kaj...

Mislim, da je tvoj primer dosti manj verjeten proti temu kar je folk dejansko delal prej ko je bil podpis potreben...

Glede policijske države se strinjam z dms, je pa tudi res da je to tema kateri niso najbolj znani filozofi prišli do živega že nekaj stoletij in dvomim da bomo mi tule...
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

miko
Nov uporabnik

Napisal/-a miko To dec 09, 2008 11:30 am

Pa kaj je z vami? Kakšna policijska država? Policije se nihče več ne boji in jo ne spoštuje!Policaji zelo redko kaznujejo , zelo malo so na cesti.Zaradi slabega delovanja policije imamo tak "teksas" na cestah.Večina Slovencev vozi daleč od predpisov, ker se zavedajo, da je zelo malo možnosti da bodo kaznovani.Včasih pa le nekdo naleti na "mino," potem pa je hudo.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov