Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Nitka22
Nov uporabnik

Napisal/-a Nitka22 Pe dec 19, 2008 12:39 am

Hvala za pomoč in lepe želje.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Prisluškovanje v avtomobilu?

Napisal/-a cruiser1 Pe dec 19, 2008 12:41 am

Nitka22 je napisal/-a:Imam problem in ne vem na koga se naj obrnem :?
Pred kratkim sem končala s fantom. Zdi se mi oz. prepričana sem, da mi prisluškuje, saj ve vse kar se pogovarjam v avtomobilu in ve tudi moje lokacije, saj se vedno prikaže nekje kjer sem jaz :? Nekaj časa sem mislila, da me zasleduje, ampak sigurno je več kot to. In enkrat, ko sva se peljale s prijateljico me je poklical in mi rekel točno to, kar sem pred minuto rekla prijateljici :? Opazila sem tudi različne šume v mobitelu in pa tudi med poslušanjem radija. :roll: S čim se bi dalo locirati pripravo?
Zraven vsega pa me je vedno bolj strah. Ne vem kaj me čaka. Danes prisluškovanje in lociranje... Jutri morda bomba? :cry: Kaj naj naredim fantje?

Tole je videti precej resno! Obvesti policijo! Ne vem kaj čakaš?

Lp,
Nitka

Tole je videti precej resno! Obvesti policijo! Ne vem kaj čakaš? Razen če je to samo tvoja slaba šala.

Nitka22
Nov uporabnik

Napisal/-a Nitka22 Pe dec 19, 2008 12:45 am

Ja kot vidim večina priporoča policijo. Bom verjetno to storila. In ne to ni šala. Ne bi pa si nikoli mislila, da ti lahko to dela oseba, ki bi te naj imela rada :roll:

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe dec 19, 2008 12:49 am

Nitka22 je napisal/-a:Hvala, bom probala. Telefonsko pa sem vbistvu že menjala. Le domačo še ima. In na tisto klicari.

Da se jo tudi menjat samo to verjetno ne pride v upoštev. Druga varianta pa je, da na telekomu zaprosiš za blokiranje njegove telefonske, samo moreš use pisno obrazložit in nekako imeti dokaze za nadlegovanje preko telefona
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Pe dec 19, 2008 1:18 am

moja variant je najboljsa :D
ce govoris resno policija ni druge
in to tkoj magari ob tej uri
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

dms
Novinec

Napisal/-a dms Pe dec 19, 2008 2:09 am

Jest tud mislim,da bi moral nekdo tega fanta nabunkat.A si razmisljala o novem fantu? ;)
Sam,da ne bo neki zgoljo.

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi Pe dec 19, 2008 3:21 am

Nasilje naredi samo še več nasilja :roll: Oziroma kako bi rekel, samo šibki se ne potrudijo izognit težavam in jih delajo vsak dan v življenju :roll:

Najverjetneje sta bila nekaj časa skupaj zato pozna navade tebe in tvojih kolegic in nekako najverjetneje logično razmišlja kje te bo videl. Če je v avtu res naprava lahko naredite s kolegicami čisto kratek test. Dajte se v pare da vam ne bo dolgčas in zamenjaj avto s kolegico hkrati pa se zmenite da boste čisto tiho. Torej ti v avtu od kolegice in kolegica v tvojem ena naj se odpelje proti enemu lokalu druga proti drugemu. Vsaka naj ima eno zraven in pojdite na kavo. Če se prikaže na mestu kjer je avto, ga prijavi policiji. Če se prikaže na mestu kjer si ti, te res dobro pozna in ga ob morebitnem nadlegovanju tudi prijavi če se ne moreš nič zmenit z njim.

To pa da bi se zdj neki spravljal na enega človeka ki je na smrt zaljubljen / in hkrati nadležen pa se mi ne zdi prava metoda :!:

dms
Novinec

Napisal/-a dms Pe dec 19, 2008 4:32 am

Nasilje je sredstvo,s katerim se tudi konca nasilje.Moras vedet kdo je prvi "prelil kri". :twisted:

S policijo je pa tko pri teh zadevah.Prepoved priblizevanja je papir in ne ograja,ki mu bo preprecila da se te ne bo mogel dotaknit.Nazalost se v takih primerih konca tragicno in takrat policija ukrepa.Naredit znajo obdukcijo.Slava jim.Pooblastil nobenih.Jest pravim,ni treba da se mu zbije zobe,ampak sam par vzgojnih.No,mogoce ce bo pametn...

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a RoZleht Pe dec 19, 2008 7:20 am

lancia hf je napisal/-a:
Nitka22 je napisal/-a:Hvala, bom probala. Telefonsko pa sem vbistvu že menjala. Le domačo še ima. In na tisto klicari.

Da se jo tudi menjat samo to verjetno ne pride v upoštev. Druga varianta pa je, da na telekomu zaprosiš za blokiranje njegove telefonske, samo moreš use pisno obrazložit in nekako imeti dokaze za nadlegovanje preko telefona

V teoriji gre tole cez s telekomom (oz. s katerimkol operaterjem, da ne bom pristranski), ampak v praksi je pa velik predplacniskih paketov pri mobilnih operaterjih ... Izkusnje ko smo v sluzbi psihopatu blokirali 5 mobitel stevilk, ampak jih je vztrajno in jih se vedno kupuje naprej ... Drugace pa Nitka22 toplo ti polagam na srce, da ukrepas preden se kaj hujsga naredi ... Po vcerajsnjih trenjih se clovek zamisli nad psihopati ki obstajajo tle ...

P.S.: verjetno tud obstaja kaksna varianta (ne vem za zihr, ker nism iz Bondovega testa), da bi mela v avtu kaksn motilec signala ali kaj podobnega, ampak to je bl varianta ko prilijes olje na ogenj ... Vsaj za osebo, ki nima vsega postimanga v glavi ...

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Pe dec 19, 2008 7:51 am

Najbrž ne bo poceni... boš pa prepričana kako in kaj...

KLIK
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dskrab Pe dec 19, 2008 9:33 am

U ti pa maš kompliciran primer ja. Al pa mogoče, da bi šla do kakšnega avtoelektričarja pa bi on to mal prečerikal tvoj avto.
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe dec 19, 2008 11:00 am

pa kaj ljudem ni jasno. kaj je tak mutan da ne bo mogu nobene več dobit pa zato to dela? to je katastrofa kako so nekateri ljudje ljubosumni. drugače pa res naredi kot ti je nekdo predlagal da s prijateljico zamenjajta avto notri pa imejta vsaka enga krepkega možaka. policija tle ne bo nič naredila. rekli bodo da dokler ni bilo fizičnega nasilja ne morjo nič. pretepst ga tako da ne bo vedu kako mu je ime niti kje je doma. ko pa se mu bo spomin vrnu pa še enkrat. edino to ga bo mogoče spametovalo.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Pe dec 19, 2008 11:09 am

Ti pejd samo do policije. Če si morala že enkrat menjat telefonsko zaradi tipa pol je psiho. Mogoče je še v fazi ko ga bo poziv modrih umirli, ker če ga boš spustila preblizu da si bo samo nabijal samozavest ga na koncu tudi policaji ne bojo ustavli in boš končala v črni kroniki.

Moreš razumet da za vsako ko ti uspešno pride blizu dobi boost samozavesti in za vsako je manj obvladljiv. Prvič še ni bil bil psiho ampak samo kontrolfreak, je imel samo predispozijo za kaj več, zdaj pa z vsako uspešno eskapado pa razvija svoj vsiljiv karakter.

Polagam ti na srce pejd na policijo, pa ne jim govorit kako je bil vredu pa da je še vredu..., policaji imajo polno kapo takih ko tipa prijavijo, oni ga zaprejo pol ga pa pride ta ista ženska v pripor iskat in umikat prijavo. Policaji so ratali ravno zaradi takih primerov cincanja zelo neobčutljivi in potem se zgodi da rabijo dlje časa za vsako naslednjo intervencijo...

Razumem da se je težko sprijaznit da je nekdo s katerim si bila skupaj in ga mela rada vedenjsko moten, ampak prej ko boš to spoznala boljše bo zate.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
nero9
Novinec

Napisal/-a nero9 Pe dec 19, 2008 11:56 am

dms je napisal/-a:Jest tud mislim,da bi moral nekdo tega fanta nabunkat.A si razmisljala o novem fantu? ;)
Sam,da ne bo neki zgoljo.

se javim mam sto kil, skor dva metra fin crn nabildan :D :D :D :D

veš kaj če nimaš dokazov pr policiji nimaš kj iskat, če ti grozi po tel ga posnam,tut to se da:D, da maš vsaj kšne dokaze,avto pa dj pregledat more, če ti prisluškuje pol more bit kšna sumljiva napravca not.. še neki kok sta bla pa skupi če ni skrivnost? (da je ratu tak psiho najbrž kr dovg)

Uporabniški avatar
Slavc
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a Slavc Pe dec 19, 2008 1:14 pm

tako kot je bilo že omenjeno, stopi do kakšnega avtoelektričarja, ker ta bo najboljše vedel kaj sodi v avto in kaj ne.

off:
Deda pa k pameti spravit, tak al pa drugače...če bo potrebno nasilje, se tudi tega posluži. Policija nebo nič naredila. Vzami zadevo v svoje roke pa zrihtaj kot je treba.

Ne razumem zakaj eni ne premorejo tolk ponosa in še kar silijo nekaj. Jaz se bi izogibal punce, če bi me pustila ne pa da bi jo zalezoval al pa težil. Dolgo nebi hotel kaj slišati o njej, še manj pa jo videti...no seveda je vse odvisno od vzroka zaradi katerega bi me pustila. Če zaradi drugega ... adijo za vedno.
kar je dobro ni slabo ... :)

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Pe dec 19, 2008 6:14 pm

Nitka kontaktiraj me na PM pa bomo uredili zadevo in verjemi u življenju te ne bo več poklical :!:
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a graal Pe dec 19, 2008 6:31 pm

Pozdravljena!

Ker občasno montiram sledilne naprave za eno štajersko firmo (noname.press), ti lahk približno pomagam. Vsekakor potrebuje za montažo sledilne naprave (AVL) vsaj ene 2-3ure miru, da se lahko zmontira. Ali je imel kdaj vozilo tako dolgo v njegovi rabi? Sestavljena pa je iz glavnega modula, GPS antene in GPRS antene. Če je res šal v takšen poseg, potemtakem je najlažje preveriti na plošči varovalk, če je kakšen sumljiv kabel naknadno pricinjen (napajanje). Če pa je zadeva po domače narejena pa je možno, da se skriva za avtoradijem. Če mi napišeš kakšno vozilo je v igri, ti morda lahko namignem, kam je nalažje/najverjetneje zmontirati AVL (če sem seveda že montiral v kaj podobnega). Avl ponavadi izgleda tako:

Slika

sicer pa imaš možnosti:
-se z njim nekako pomeniti
-ga prijaviti na policijo
-Dati avto na pregled avtoelektričaju ali kakšnemu "štručkotu" (če si kaj na štajerskem lahko kontaktiraš na ZS).
-Reskirati 25€ za gajbo pira in "pobje" uredijo, da si bo za en čas zapomnil kako je na stvari.

lp, Aleš.
Slika

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Pe dec 19, 2008 6:41 pm

ta zadnja verzija se najbolj splača(pivo) :x

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 Pe dec 19, 2008 6:55 pm

Če je nekdo tak psiho (kar ni nujno da je spet on tak) ti tudi pretepači ne bojo pomagali, eni nočejo ostati dolžni in bojo rado vrnili na drug ali isti način.

Kot so eni rekli, dat nekomu da avto pregleda če ni res kakšna naprava notri in se tudi nekaj časa izogibat tistih krajev, kjer si se največ zadrževala. Domačo št. tudi ni problem zamenjati, ne verjamem da bo dolgo trjala da bo izgubljal čas da bo sledil kje se nahajaš. Na tvojem mestu bi raje poskusil na najbolj miren način pa tudi brez policije, edino če se stvar ne poslabša.

Luky

Napisal/-a Luky Pe dec 19, 2008 7:47 pm

vprašnje je kaj je ona njemu storila???

mojemu kolegu je ena piška tako zakuhala da adijo pamet...
bil je eno leto z njo pa use ono zares pa to...
nakar ona začne js ne morm bit s tabo pa to..
pa tip pa ka ti je zdj pa zaka pa ono pa tretje (to sta se devala ene pol leta sta bla skup pa nista bla pa spt skup pa nista bla...)
pa nikol mu ni povedala zaka...
nakar s kolegi mal vohljamo zaka to pa ono, in ugotovimo da ima ime pa priimek čist drug kot bi ga naj mela... in to piška prikrivala 1 let pa pol... pa lagala skoz...
njemu nikol jasn, nam pa tud ne...

če bi mu takrat strgal film, bi jih ta picka res dobila po pički... tak pa smo šli za vikend v tujino pa se ga ''nažrli'', pa načeloma pozabl vse skup...

in pol mi naj še ena reče zakaj se tip norca iz nje dela... B
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost