Verbatim je napisal/-a:matobeli je napisal/-a:sem prebral še enkrat (mogoče je ura kriva) ampak, ko prideš na mejo, te uprašajo za dokumente, pokažeš osebno in greš. Ali pa pokažeš vozniško in greš. ampak če nimaš vozniške pokažeš osebno in greš. razen če cariniku rečeš da si pozabil vozniško (stupid one). Ali pa nimaš ne vozniške ker si jo pozabil in ne osebne, ker si mislil da boš šel z vozniško čez mejo. To pomeni da se švercaš čez

Vozniško dovoljenje ni uradno priznan dokument za prečkanje meje. Je pa zagotovo čudno in celo prvič slišim, da so koga na meji povprašali po vozniškem dovoljenju.
Ti hrvaški mejni policisti in cariniki so zadnje čase nekam čudni, meni izgleda kot da zanalašč mal d***kajo... Pred 14 dnevi smo z ženo in otroci preživeli vikend v crikenici (že nekaj let sicer nisem bil v cro...), pa je najprej hrvaški policaj na meji
(Brod na kolpi) poleg osebnih dokumentov zahteval še vozniško in prometno, ter pet minut vse pregledoval. Obenem pa sprašval kam gremo, zakaj gremo, h komu gremo.
Carinik je nato še premetal cel avto in se vtaknil celo v instant mleko za tamalo!
Res se debilno obnašajo. Mene dol ne vidijo več. Greš s familijo na vikend, dobesedno jim neseš dnar, oni te pa zajebavajo. Ne hvala!
Za isti dnar ki bi ga pustil čez poletje na hrvaškem bomo še naprej prakticirali dvojne
enotedenske počitnice (grčija,tunizija,egipt in podobno) enkrar spomladi, enkrat jeseni...Poleti pa domači bazen, pa je...