Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

djmarac
Nov uporabnik

NUJNO, Kaj storiti !!!

Napisal/-a djmarac Sr apr 29, 2009 7:56 pm

Zaradi tega, ker bi se rad vozil preden se reši zadeva po zakonski poti. Saj veš, plačevati avto na kredit pa ga gledat pri mehaniku. Bomo že plačali, pol pa dobili stroške nazaj. Upam samo, da še kdo ne nasede prevarantom kakor sem jaz. verjetno imaš ti tudi avto, da ga uporabljaš, pa ne mislim nič kritičnega ampak realno. lp

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a smajli Sr apr 29, 2009 8:12 pm

mogoče rabi avto in nebi rad hodil peš tačas ko se začne to tožarjenje. sodni mlini meljejo počasi.
I never forget a pussy... cat
Slika

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a smajli Sr apr 29, 2009 8:13 pm

me je prehitel, očitno sem uganil :)
I never forget a pussy... cat
Slika

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Če apr 30, 2009 1:13 pm

No fant vsaj ve kam se obrniti. Zadeve se lahko precej časa zavlečejo. Ampak na koncu ponavadi naj** prodajalec.
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če apr 30, 2009 3:08 pm

In kolk jaz vem so to VM motorji.....na te motorje jaz ne bi dal niti pol ure garancije...:)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Strokovnjak
Uporabnik

Re: NUJNO, Kaj storiti !!!

Napisal/-a Strokovnjak Če apr 30, 2009 4:54 pm

djmarac je napisal/-a:Štos je v tem, ker je pooblaščeni serviser ugotovil, da je bila to skrita napaka. .....

Kaj je pooblaščeni serviser ugotovil si lahko samo nekam vtakneš, pa brez zamire. Če hočeš mnenje, ki na sodišču šteje, boš moral angažirati sodnega izvedenca, ta bo odprl motor in napisal ugotovitve. Njegove ure so pa cca 3x več kot ure na servisu in jih moraš plačati takoj. Če ugotovi, da je res skrita napaka, sledi kalvarija po sodiščih in po par letih lahko upaš na ugodno sodbo ter da mešetar, pri kateremu si kupil avto, ne bo prej "zaprl barake".
Vse "garancije" na koncu niso vredne nič, če se pač prodajalec tako odloči. Le malo kupcev se zaradi zgoraj naštetega odloči za tožbo. Je dolgotrajno, drago in izid negotov.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov