Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Verbatim
Nov uporabnik

Napisal/-a Verbatim Sr maj 13, 2009 11:50 pm

maius28 je napisal/-a:Je pa včeraj bil postavljen še dodatni "prenosni stacionarc" ob koncu izvoza iz počivališča Lopata v smeri Maribora.
Namreč kot so pametno ugotovili vsi pazijo do "stacionarca", nato pa poln gas naprej. Je že ujel kar nekaj takih, ki so drugega spregledali.

Ta prenosni stacionarc je po moje bil "fake", za strah. Imamo namreč 7 teh prenosnih škatel in samo 1 radar. Pa še ta je trenutno pri viaduktu Tržiška Bistrica.

Uporabniški avatar
maius28
Novinec

Kraj: Gališki slapovi

Napisal/-a maius28 Če maj 14, 2009 12:55 pm

Templar je napisal/-a:Glede table načeloma velja do naslednjega izvoza/uvoza.

Glede radarjev na splošno pa mi je bilo rečeno da (vsaj so do zadnjega popravka zakona) pošiljali slike samo tistim ki so prekoračli za več kot 20km/h ker je bilo že teh dovolj in niso fizično bli zmožni pošiljat vsem ki so šli po 5km čez ipd. Kako pa je sedaj pa ne vem.

Je pa res da imajo zadnje čase veselje delat na tej relaciji trojčke. Najprej na uvozu žalec s škodo cilja na multinovo potem, stacionaren in potem še en premični. Sem videl v nedeljo.

Drži. točno to je bilo danes zjutraj ponovno. Tako, da tisti, ki bi rad umeril svoj števec naj kar preizkusi. Mal heca. Kot sem "slišal" bi naj bila cca 500m pred radarjem tabla.

LP

Uporabniški avatar
maius28
Novinec

Kraj: Gališki slapovi

Napisal/-a maius28 Če maj 14, 2009 12:58 pm

Verbatim je napisal/-a:
maius28 je napisal/-a:Je pa včeraj bil postavljen še dodatni "prenosni stacionarc" ob koncu izvoza iz počivališča Lopata v smeri Maribora.
Namreč kot so pametno ugotovili vsi pazijo do "stacionarca", nato pa poln gas naprej. Je že ujel kar nekaj takih, ki so drugega spregledali.

Ta prenosni stacionarc je po moje bil "fake", za strah. Imamo namreč 7 teh prenosnih škatel in samo 1 radar. Pa še ta je trenutno pri viaduktu Tržiška Bistrica.

Ni bil "fake". Moja draga ga je pokasirala. Smo dobili položnico domov. Tako da... Upam, da se je sedaj spametovala. Tak pač je. 8)

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če maj 14, 2009 1:16 pm

jest se vsak dan tm peljem pa vem za radar pa tud tabla je meritev hitrosti pred lopato tako da malo bo pač treba tud table gledat. vem pa da se zgodi vsakemu. glede na to da naj bi bilo toliko radarjev po slo. avtocestah danes res ne veš kje je.
sem se pa danes peljal iz gorice pa vam povem da te tale vožnja mimo radarjev, zapor in delo na cesti kar utrudijo, ker morš skoz gledat kje je radar kje je t.i. kanta za smeti (radar). pol je pa omejitev 60 ali 80 km/h pa tok voziš za tabo pa šlepar ki ti pelje na riti in blenda. očitno niso dovolj velike kazni.
treba je bit pozoren kajti tega bo čedalje več!
varno vožnjo vsem in čim manj radarjev.....

p.s. pa nisem za večje kazni da me kdo ne napade.
lp
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov