žMgajvr je napisal/-a:žal sem tut jaz bil žrtev takega načina merjenja in mi nikakor ni blo všeč. visoka denarna kazen pa še točke. tam kjer vedno peljen okoli 55-60 mi je policist nameril 77 km/h. in kako naj mu dokažem da nisem tako hitro peljal? če bi mu rekel da nisem vozil hitro bi mi pa kaj drugega našel. niso vsi policaji taki, so pa izjeme.
Technologic je napisal/-a:v avtomobilu se tudi privežeš zaradi sebe in s tem ne ogrožaš življenja drugih pa je zakonsko vseeno določeno, da morš bit privezan.
Ni res. Privezan si ravno zaradi drugih udeležencev, da jih ne pomandraš če pride do trka. Od tod izvira zakon.
seeman66 je napisal/-a:Zakaj ste tako negativno nastrojeni. Mogoče se avtor teme ni ravno prav izrazil. Jabolko spora je LASERSKI MERILNIK kjer ni dokaza da je bilo izmerjeno ravno tvoje vozilo in zatorej lahko popušiš nepravično kazen. Iz lastne izkušnje vam povem da je to 100% mogoče, srčno pa upam da bo nova ministrica temu naredila konec in svoje policiste opremila z laserskimi merilniki ki podpirajo video zapis ali pa je na njih nameščen fotoaparat. Tako bi se izognili neprijetnim situacijam ker potem ni dileme. Ali SI ali NISI storil prekrška. V tem primeru kazni ostanejo takšne kot so samo ne bodo mogli potem iz kolone vlečti zadnjega in ga drkati zato ker za prvega je bil prepočasen da bi ga ustavil. Še ena cvetka - kolega je bil 4 v koloni in so ga cuknali ven. Ko je vprašal kako ga je lahko izmeril če je bil za drugim vozilom mu je odgovoril da ga je izmeril na stebriček in da ni dvoma da bi bila meritev napačna. Tako da ne se delati norca pa govoriti vozite po omejitvah ker lahko naletite na 15 minutni interval ko se pištolca sama resetira. V tem času lahko pokne koga drugega, celo iz nasprotne smeri, nato naletiš ti in ti pokaže verodostojno meritev uradne osebe in opravi postopek.HALO. Razmislite malo
nebivedu je napisal/-a:Ne vem zakaj recimo državni organi ne upoštevajo takih zadev in nas s terenci recimo ne pridružijo recimo civilni zaščiti ali recimo mobilna gasilska enota, kjer bi v takih primerih resnično dosti pomagali.
Kolega je prišel pomagat in s suzuki samurajem vozil gasilce v hrib skupaj z vodo ves čas (na svoje stroške). Niti zahvale, niti nič... Niti upoštevanja, da bi drugič spet lahko pomagal od odgovornih, nič uglavnem.
Technologic je napisal/-a:Sicer pa če si nezaposlen in nimaš nič nase pisano ti nimajo kaj vzet. Če še 2 leti nisi redno zaposlen pa itak zapade vse skupaj. Pa ne trosit da ni tak
adis je napisal/-a:Technologic je napisal/-a:Sicer pa če si nezaposlen in nimaš nič nase pisano ti nimajo kaj vzet. Če še 2 leti nisi redno zaposlen pa itak zapade vse skupaj. Pa ne trosit da ni tak
res nimajo kaj vzeti? imajo drugi pravni ukrep zoper takih storilcev in to je blokada računa ( beri: durs) in z tem nastanejo stroški, ki rastejo v nedogled.
mihaing je napisal/-a:adis je napisal/-a:Technologic je napisal/-a:Sicer pa če si nezaposlen in nimaš nič nase pisano ti nimajo kaj vzet. Če še 2 leti nisi redno zaposlen pa itak zapade vse skupaj. Pa ne trosit da ni tak
res nimajo kaj vzeti? imajo drugi pravni ukrep zoper takih storilcev in to je blokada računa ( beri: durs) in z tem nastanejo stroški, ki rastejo v nedogled.
Brez skrbi. Seveda se ti usedejo na račun., točno tako kot je napisal ADIS. Preverjeno.
Po logiki Technologic-a lahko potem vsak študentek dela sranje in ne plačuje pa mu ne morejo nič?![]()
Eni pa imate ideje.
kixs je napisal/-a:Postaviti se na mesto, ki je zunaj naselja, zraven pa tabla 50km/h in kasirati, na zalost ni nobeno delo!
nerazzurro je napisal/-a:Na poti v službo se peljem skozi zelo raztegnjeno vasico (cca 30 hiš) ki je dolga 3 km. Leži na popolni ravnini, cesta je lepa in široka, tabla za naselje pa je postavljena približno 500 pred in za naseljem. Policisti vedno stojijo na avtobusni postaji 200m za tablo za naselje. V 2 letih ob 4h zjutraj ko grem iz službe sem tam mogoče srečal 10 avtomobilov in prav nobenega pešca, pa vsaj 3x na mesec policijo z radarjem?!?!?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov