Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Pe maj 29, 2009 2:28 pm

mevden je napisal/-a:glej, za avto se ne boš mogel več zglihat. al kupiš po dogovorjeni ceni al pa pušneš aro. druge opcije ti ne bodo dali. a misliš da bo njim težko prodati avto? oni ga bodo prodal v max 1 tednu. pa še na tvoji ari bodo zaslužil. ni tko, da bi zdej avto stal tm pol leta in bi jih skrbel. oni zelo veliko prodajo, kar lahko vidiš takoj ko prideš vse z tablo PRODANO. imajo veliko prometa. zdej je sam na tebi odločitev. kok so pa drugače cene na netu takega avta?

A se res, v zdejsnih casih, takole avti prodajo za med?
Slika

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Pe maj 29, 2009 4:54 pm

opa. vidm da je avto zopet na voljo. potem se nisi odločil za nakup vidim.tako je najbolje če dvomiš glede avta. kaj so rekli za aro?

jah, že neki časa spremljam tega trgovca, in lahko rečem, da proda veliko avtomobilov. nemoreš verjet, ampak zaloge se jim redno obračajo. tudi ko prideš tja vidiš vedno vsaj 5,6 avtomobilov z znakom PRODANO.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe maj 29, 2009 5:47 pm

z 55.000 evri dobička za leto 08 so kar ok glede na to, koliko igralcev je na trgu

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Pe maj 29, 2009 6:13 pm

verjetno dobra lokacija pripomore k prodaji..

avti pa lahko gerjo tudi od enega do drugega trgovca ;)

mislim finte pa majo..

pri njih nebi nikol avta kupu, vsaj pošteno testno vožjo hočem saj se dobijo tablce ki jih lahko premeščajo..

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Pe maj 29, 2009 6:28 pm

ma dej, tko kot so že rekli imajo na voljo probne tablice, da lahko avto bol konkretno probaš na testni vožnji, očitno se bojijo, da bi odkril kakšno večjo napako na avtu......
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

xbojanx
Nov uporabnik

Napisal/-a xbojanx So maj 30, 2009 9:07 am

avta nism kupu, dobu sm aro nazaj- brez vsakega problema.
Tipu sm samo reku kaj je zdj ta stvar z letnikom, ker so mi govorl da je 2006, pa mi je začel neki govort o njegovi majci da je tud decembra izdelana pa zdele kuplena- potem je kao nova. Pa sm reku da avto je tud lahko izdelan 2000 pa zdele registriran, pa zarad tega ni nov :D
pa se je samo razpizdu pa aro nazaj zabrisu :?

ampak avto bi jst vzel če bi še mal spustu glih zarad letnika :)
verjamem pa da ga bo hitro prodal tako da se ne sekira dost....
Zdj pa če mi lahko kdo priporoča kaj naj kupim tm do 6500eur...bom zelo hvaležen ;)

LP

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So maj 30, 2009 9:10 am

xbojanx je napisal/-a:avta nism kupu, dobu sm aro nazaj- brez vsakega problema.
Tipu sm samo reku kaj je zdj ta stvar z letnikom, ker so mi govorl da je 2006, pa mi je začel neki govort o njegovi majci da je tud decembra izdelana pa zdele kuplena- potem je kao nova. Pa sm reku da avto je tud lahko izdelan 2000 pa zdele registriran, pa zarad tega ni nov :D
pa se je samo razpizdu pa aro nazaj zabrisu :?

ampak avto bi jst vzel če bi še mal spustu glih zarad letnika :)
verjamem pa da ga bo hitro prodal tako da se ne sekira dost....
Zdj pa če mi lahko kdo priporoča kaj naj kupim tm do 6500eur...bom zelo hvaležen ;)

LP

sem vesel, da si vse zrihtu v svoje dobro. zdej pa v lov za drugim in veliko sreče pri nakupu drugega.

lp

xbojanx
Nov uporabnik

Napisal/-a xbojanx So maj 30, 2009 9:12 am

odkrito rečeno mi je tole kupovanje vzelo kr precej veselja...slovenskega avta za ta denar ne dobim, pri uvoženih je pa tko kot je :? bo treba poseči po kakšni drugi znamki

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So maj 30, 2009 9:13 am

xbojanx je napisal/-a:odkrito rečeno mi je tole kupovanje vzelo kr precej veselja...slovenskega avta za ta denar ne dobim, pri uvoženih je pa tko kot je :? bo treba poseči po kakšni drugi znamki

se strinjam!
lp

Uporabniški avatar
JamesTheMan
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JamesTheMan So maj 30, 2009 9:28 am

Glede na razmere na trgu je kupec spet postal kralj, tako da lepo počasi kupuj in verjamem, da boš kaj pametnega našel. ;)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov