LoCo je napisal/-a:graal je napisal/-a:Pozdrav!
Te kante in vsi ti radar ponavadi merijo od 5-20m daleč. Na sliki mora biti jasno vidno samo Vaše vozilo!, zato je na AC včasih najboljši način "izmikanja" radarjem, da se točno tam kjer je "kanta" peljete še vzporedno z nekom.
lp, Aleš.
Tole lahko pozabiš... Radar označi tistega ki je meril in je tudi s certifikatom testiran da je meritev opravljena na tistem ki je označen. Če se trije vštric 100 peljejo bo tist ki bo izmerjen plaču pa če se na glavo postaviš.
zajbel je napisal/-a:GapsoN je napisal/-a:Točno ta radar sem opazil, ker me je nekaj zmotilo, zgledalo je kot rdeč blisk.
Lahko bi bil tudi odsev xenonk na tisti plastiki, tudi meni se je zdela šipa temna.
Mogoče bi bilo med vožnjo bolj pametno svojo pozornost usmerit na cesto, ne pa na ene kante ob cesti.
zajbel je napisal/-a:GapsoN je napisal/-a:Točno ta radar sem opazil, ker me je nekaj zmotilo, zgledalo je kot rdeč blisk.
Lahko bi bil tudi odsev xenonk na tisti plastiki, tudi meni se je zdela šipa temna.
Mogoče bi bilo med vožnjo bolj pametno svojo pozornost usmerit na cesto, ne pa na ene kante ob cesti.
dms je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:graal je napisal/-a:Pozdrav!
Te kante in vsi ti radar ponavadi merijo od 5-20m daleč. Na sliki mora biti jasno vidno samo Vaše vozilo!, zato je na AC včasih najboljši način "izmikanja" radarjem, da se točno tam kjer je "kanta" peljete še vzporedno z nekom.
lp, Aleš.
Tole lahko pozabiš... Radar označi tistega ki je meril in je tudi s certifikatom testiran da je meritev opravljena na tistem ki je označen. Če se trije vštric 100 peljejo bo tist ki bo izmerjen plaču pa če se na glavo postaviš.
Če te slika stacionarni radar,mora na sliki biti samo eno vozilo.Tako je po zakonu.
imilet1 je napisal/-a:jaz sem se zadnjic mimo peljal nekje 70 km/h. Govorim o LJ obvoznici proti Dolenjskem. Zabliskalo se ni nič. nato sem se zvečer, ko se je stemnilo slučajno ponovno peljal tam in se ustavil na odstavnem pasu cca. 50 m od radarja ter opazoval. Na omejitev 60 so ostali divjali vsaj 100 km/ in ni bilo nobenega bliska-mrtvo. Škatla je na kolesih in ima dve zatemnjeni šipi pravokotne oblike. Kanta za smeti je bila priklenjena...
graal je napisal/-a:dms je napisal/-a:Če te slika stacionarni radar,mora na sliki biti samo eno vozilo.Tako je po zakonu.
Res je. V našem zakonu jasno piše da mora na sliki biti viden samo eno in točno eno vozilo. Pa lahko imajo oni ne vem kako certificirane radarje.... Zakon veleva svoje in če pridem v konflikt s policajem, se držim tega kar je v zakonu.
lp, Aleš.
sport je napisal/-a:
Škatla je zlo podobna kot unim mobilnim radarjem na koleščkih, samo da na te
škatli nisem opazu da bi pisal na njej radar, pa una dva oknčka sta zelo zatemnjena
tko da se ne vidi v notranjost, niti zabliska se ne.
Če kdo ve ...
L.P. hvala
NoFEAR je napisal/-a:graal je napisal/-a:dms je napisal/-a:Če te slika stacionarni radar,mora na sliki biti samo eno vozilo.Tako je po zakonu.
Res je. V našem zakonu jasno piše da mora na sliki biti viden samo eno in točno eno vozilo. Pa lahko imajo oni ne vem kako certificirane radarje.... Zakon veleva svoje in če pridem v konflikt s policajem, se držim tega kar je v zakonu.
lp, Aleš.
A mi lahko kateri od vaju pove v katerem členu in v katerem zakonu je to napisano? Ker bi si rad bolj natančno prebral...
NoFEAR je napisal/-a:dms je napisal/-a:V Kama-sutri. Boš moral se pa kar sam malo potrudit pa poiskat.Jaz nikoli nisem za druge domače naloge delal in jih tud ne bom nikoli.
Seveda. Ker ne veš, oz. ker to ne piše v nobenem zakonu... Gostilniške govorice in zavajanje na forumu pač. Kot je navada na A.com
myster je napisal/-a:ponavadi tiste škatle so na mestu...potem pa radarje vsake toliko časa prestavljajo.tako se zavaja šoferje in potem ko zamenjajo na drugo lokacijo, pa že dobijo kerga.
vem da v velenju imamo 1 radar na treh različnih lokacijah in se tedensko menjuje radar iz ene škatle v drugo...
dms je napisal/-a:NoFEAR je napisal/-a:dms je napisal/-a:V Kama-sutri. Boš moral se pa kar sam malo potrudit pa poiskat.Jaz nikoli nisem za druge domače naloge delal in jih tud ne bom nikoli.
Seveda. Ker ne veš, oz. ker to ne piše v nobenem zakonu... Gostilniške govorice in zavajanje na forumu pač. Kot je navada na A.com
Zaradi takih ne sposobnih,med katere se lahko tudi sam šteješ,ta forum zgublja na kredibilnosti. Mislim,srat na forumu znate,da bi pa sami kako informacijo poiskal pa ne. Zahtevam javno opravičilo,pa čeprav od gnoja kot si ti.
http://www.policija.si/index.php/pogosta-vpraanja/1172
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost