Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Pe jun 05, 2009 2:20 pm

erixon je napisal/-a:
damjan je napisal/-a:
-punca je imela slab dan
-imela je PMS
-mogoče prejšnjo noč ni dobila

Če ženska ni nataknjena ponoči je pa čez dan....

Malo šale.

Ko pa vidim s kakšnimi kovanci si ji plačal pa ne vem kje je panika. Saj si imel ta velikih kovancev za 35 €. Ostalo pa ja lahko prešteje. Če meni stranka prinese kovance sem hvaležen, ker drobiža pa res ni nikoli preveč. 100 ljudi 100 čudi.

mah sej je bla neki nataknjena in pol se je name spravla! ubistvu sm jih res dal več velikih kovancev sam je pa blo nekej tut malih (za 7eur)...ji bom naslednič prnesu spet kovance ampak bom paztu da jih bo max 50 in če bo kej srala ji bom reku da je po "zakonu" dovoljeno do 50 kovancev :lol: ...in bo lepo štela...

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Pe jun 05, 2009 2:21 pm

Pri meni je bilo isti hudič, pa je ženska začela jokati ker sem ji rekel, da če bi bila pizdomat bi jih že zdavnaj ponucal.

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl Pe jun 05, 2009 2:26 pm

Spomil sem se na ta članek.. http://dnevnik.si/novice/neverjetno/340781

Edit: Hahaha si predstavljate naslov v slovenskem xyz mediju, ki mu primankuje zgobic: POLN TANK BENCINA PLAČAL KAR S KOVANCI :lol:
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Pe jun 05, 2009 2:33 pm

mihaing je napisal/-a:Pri meni je bilo isti hudič, pa je ženska začela jokati ker sem ji rekel, da če bi bila pizdomat bi jih že zdavnaj ponucal.

:rofl

Volvo power
Novinec

Kraj: kočevje

Napisal/-a Volvo power Pe jun 05, 2009 2:36 pm

Kaj, ko bi se nas ene 10 zbralo in bi šli vsi tankat z 50 kovanci :lol:

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Pe jun 05, 2009 2:36 pm

TriCikl je napisal/-a:Spomil sem se na ta članek.. http://dnevnik.si/novice/neverjetno/340781

Edit: Hahaha si predstavljate naslov v slovenskem xyz mediju, ki mu primankuje zgobic: POLN TANK BENCINA PLAČAL KAR S KOVANCI :lol:

ni 2x za rečt da bi se najdu kakšn medij sploh pa 24ur.com al pa žurnal...tm se najde polhn takih bedni in nesmiselnih objav oz. zgodbic in to sam zato k nimajo nč pametnga za povedat in prikazat pol se grejo pa take bolane fore... :roll:

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Napisal/-a TriCikl Pe jun 05, 2009 2:40 pm

Kegl je napisal/-a:
TriCikl je napisal/-a:Spomil sem se na ta članek.. http://dnevnik.si/novice/neverjetno/340781

ni 2x za rečt da bi se najdu kakšn medij sploh pa 24ur.com al pa žurnal...tm se najde polhn takih bedni in nesmiselnih objav oz. zgodbic in to sam zato k nimajo nč pametnga za povedat in prikazat pol se grejo pa take bolane fore... :roll:

Če so na dnevniku objavl, da je nekdo v ameriki kupil avto s kovanci... Ta članek sem si zapomnil samo zato ker se mi je takrat zdelo smešno, da nekdo napiše članek o tem.
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Pe jun 05, 2009 2:46 pm

TriCikl je napisal/-a:
Kegl je napisal/-a:

Če so na dnevniku objavl, da je nekdo v ameriki kupil avto s kovanci... Ta članek sem si zapomnil samo zato ker se mi je takrat zdelo smešno, da nekdo napiše članek o tem.

dobr, če pogledaš z druge strani to ni neki normalnga sploh pa ne pr ns (če ne morš plačat benza s kovanci pol veš kok je ura)! mogoče so zato objavl! men so bl bizarne take k govorijo o slavnih...ne vem če vzamem britney spears (pa si bom zdej kr neki zmislu) "britney spears s sladoledom u roki" al pa zdej na zadne se spomnem so mel avril lavigne kao na plaži s prijateljico....so what??? in kaj je tak big deal to? ne vem no...včasih majo naši mediji res glupe fore...

krimic
Nov uporabnik

Napisal/-a krimic Pe jun 05, 2009 4:18 pm

Kva ces rect razn tega,da bi jst to enostavno dal na tv ker to kr se dogaja je pa visek,sicer je pa tko,dokler bomo stranke tih pa nc reagirale se bo to dogajalo :D

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe jun 05, 2009 4:56 pm

@kegl: denar je denar to ti dam za prav in pravilno je, da se čimveč kovancev vrti v obtoku, ker ga začuda ljudje mečejo še posebaj ta male kovance ( beri: 1 cent) in je potem banka primorana le-te naročiti, kar je za kakšno banko kar velik strošek

druga zadeva je ta, da bi ja lahko poskrbel tudi v smislu solidarnosti, ker cca. 7€ je pa lep kupček kovancev še posebaj ta malih in bi lahko zamenjal le-te na prvi bližnji banki

bi bilo zanimivo, če bi se VI postavili v vlogo prodajalca in bi rad videl vaš obraz ob štetju kovancev vedoč, da vas čaka vsaj še ducat strank v vrsti in to tečne.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Pe jun 05, 2009 4:59 pm

krimic je napisal/-a:Kva ces rect razn tega,da bi jst to enostavno dal na tv ker to kr se dogaja je pa visek,sicer je pa tko,dokler bomo stranke tih pa nc reagirale se bo to dogajalo :D

Enkrat delaj s strankami, pol se pa oglašej s TV in cajtngi & shit. :roll:

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Napisal/-a graal Pe jun 05, 2009 5:28 pm

adis je napisal/-a:@kegl: denar je denar to ti dam za prav in pravilno je, da se čimveč kovancev vrti v obtoku, ker ga začuda ljudje mečejo še posebaj ta male kovance ( beri: 1 cent) in je potem banka primorana le-te naročiti, kar je za kakšno banko kar velik strošek

druga zadeva je ta, da bi ja lahko poskrbel tudi v smislu solidarnosti, ker cca. 7€ je pa lep kupček kovancev še posebaj ta malih in bi lahko zamenjal le-te na prvi bližnji banki

bi bilo zanimivo, če bi se VI postavili v vlogo prodajalca in bi rad videl vaš obraz ob štetju kovancev vedoč, da vas čaka vsaj še ducat strank v vrsti in to tečne.

V dveh letih dela na omv sem večkrat doživel tudi to ali pa še večjo cifro v kovancih. In kaj naj, gnjavim človeku kr ma samo kovance? Lepo sem ga vprašal koliko je, je povedal, jaz sem še v pisarno dal kovance v sortirnik, ki jih je preštel in v 99% je zadeva štimala. Če pa ni pa smo hitro dorekli (stranka je rekla "ups" in dodala razliko, ker so vnaprej vedli da ne štima). Jaz v tem ne vidim problema. Največ kar pa sem sprejel v kovancih pa mislim da je cca. 350€. Šofer je sicer prišel z mano v pisarno kjer sma kovance spustila skozi sortirnik in je to to.

lp, Aleš.
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Pe jun 05, 2009 5:36 pm

No evo. Vse se da zment, sam če je človek na mestu!

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Pe jun 05, 2009 5:52 pm

adis je napisal/-a:@kegl: denar je denar to ti dam za prav in pravilno je, da se čimveč kovancev vrti v obtoku, ker ga začuda ljudje mečejo še posebaj ta male kovance ( beri: 1 cent) in je potem banka primorana le-te naročiti, kar je za kakšno banko kar velik strošek

kar se tiče bakrenih kovancev sm jst kr pridn :D zato k jih zbiram in kmal bo pršu cajt k jih bom šu menjat za večje...mam jih zihr za ene 20 eur če ne še več! drgač pa se strinjam s tem da, je kr bedno k jih folk meče stran k dnar bi se mogu skos vrtet...tut če so to kovanci!

kar se pa tiče prodajalke...lej nč hudga ji ni blo, neke prtirane gužve tut ni blo (eden je bil za mano) drgač sm pa jst prvič to naredu...in veš da nam šu zdej zato k mam 7eur u kovancih pa menjat na banko...se mi zdi brez veze! pač dubu sm priliko in se jih znebil! jst vrjamem da to ni tok prijetno samo ni pa spet tak bav bav, da je mogla tko odreagirat...roko na srce--->kokrat pa mislš da se ji je to zgodil?

sej jst sm tut na nek način prodajalc pa dam na dan približn 100folka čez (kar je mal u primerjavi s črpalko ampak vseen)...pa dobim lih tko une bakrene kovančke k jih preziram (ampak zdej sm se odloču da jih zberem pol pa zamenjam), pa so nekateri zateženi, spet drugi pravi carji...tko pač je--->100 ljudi, 100 čudi pa 200 sisa :P

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic Pe jun 05, 2009 9:55 pm

Druga skrajnost:
Na banki hočem drobiž (npr. 100 eur v kovancih) pa mi zaračunajo provizijo :evil:
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/

Uporabniški avatar
litlleracer
Novinec

Kraj: ilirska bistrica

Napisal/-a litlleracer Pe jun 05, 2009 10:14 pm

no da se neboste kregali....sam delam na bencinski in ni nobenega zakona o tem, da nesmes uzet kovancu...pac ponavadi se ksn tak najde kdr mas najvec guzve....in se ta ima kvance po 1,2 in 5 centu....pa se use skupej zmesanu :?
no pole dokler use tu sortiras in prestejes traja kar nekej cajta, sam nemas kej....

drugace pa drobiz zmjra zazelen na bencinskih :D

aja pa se glede banke....recimo za zamenjat 20€ dobis 18,9€ kovancu....

zdej pa si racunejte provizijo,ce mors na pumpi usak tedn zamenjat cca 500€ kovancu
:?
....so just trust me........let me drive.......

backspace
Novinec

Napisal/-a backspace Pe jun 05, 2009 10:41 pm

Malo of: Na črpalkah tako malo delajo, da jim je vse odveč. Jaz se prejšnji teden peljem po AC proti Krškem, ustavim na črpalki, natankam in vzamem kavo za seboj. Na blagajni trije, v samem prostoru pa še kakih pet. En model na blagajni lepo na izi računa. Plačam in hočem stopiti ven. In zagledam drugega zaposlenega kako prižiga cigaret pred vrati (ne zunaj - notri). Model prižge cigaret, mi ga vsi gledamo on pa mirno stopi ven in pred oknom kadi naprej in kao nekaj poravnava v vrsto (na tistih malih poličkah).
Mi pa samo OK. Jaz bi tudi tu delal.

Uporabniški avatar
batek
Novinec

Napisal/-a batek So jun 06, 2009 11:04 am

Ekola smo se mal poigral s številkami, meje so 42 € evrov bencina, 50 kovancev(max dovoljenih) in pa naši evrski kovanci po 2;1;o,5 €.............
Vseh možnih kombinacij je 716.Tk da lahko prodajalko ob živce spraviš na 716 uradnih načinov.
lp
Priponke
rezultat(1).txt
(30.64 KiB) Prenešeno 103 krat
batek

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza So jun 06, 2009 11:12 am

zx14 je napisal/-a:Ni čisto res. Dolžni so sprejeti do 50 kovancev, več pa ne.

http://www.racunovodja.com/STA/Novica.aspx?id=97922

in ne samo to, določen znesek denarja je lahko v trezorju na črpalkah, če ti pride finančni inšpektor si pečen....
je pa res, da je narobe pristopila k stranki, pač se opravičiš in poveš da tolikšen znesek ne smeš sprejeti, ker tako hočejo vodilni, če pa pač nimaš lih drobiža pa denar mirne volje sprejmeš...vse se da, sam lepa beseda je potrebna! ;)
drugače pa je delo z ljudmi najtežje in dokler tega ne spoznaš ne veš kako je...tako kot sem rekla, vse se da, na en razumevajoč način zmenit...
poglejte na svet z lepe strani, še zmer obstajamo prijazni prodajalci na pumpah in drgje kamor se ljudje radi vračajo
meni gredo pa nataknjene kelnrce nekam na falus pa si mislim svoje, jaz si tega na črpalki ne smem privoščit, če si tečen pa če prešno noč nisi dobil se ne znašaš nad ljudmo, smeješ se še naprej in si prijazen - to je zastonj!

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Kraj: notranjska

Napisal/-a grahovc So jun 06, 2009 11:51 am

backspace je napisal/-a:Malo of: Na črpalkah tako malo delajo, da jim je vse odveč. Jaz se prejšnji teden peljem po AC proti Krškem, ustavim na črpalki, natankam in vzamem kavo za seboj. Na blagajni trije, v samem prostoru pa še kakih pet. En model na blagajni lepo na izi računa. Plačam in hočem stopiti ven. In zagledam drugega zaposlenega kako prižiga cigaret pred vrati (ne zunaj - notri). Model prižge cigaret, mi ga vsi gledamo on pa mirno stopi ven in pred oknom kadi naprej in kao nekaj poravnava v vrsto (na tistih malih poličkah).
Mi pa samo OK. Jaz bi tudi tu delal.

pejt na črpalko delat in to na kakšen dan pred podražitvami (ponedeljek), plus še da robo dobiš katero moreš popisat in pospravit, plus še gužva in še zbran moreš bit zarad dela z denarjem, plus še da ti pride kakšen plin iskat in še bar da imaš čez.. delaš pa ti in še eden, mogoče dva.. ti garantiram da ta post hitro pobrisal in napisal kaj drugega!
se pa strinjam da na nekaterih črpalkah, predvsem študentje, se obnašajo kot da je njihova črpalka in se jim kratkomalo j**e za use
kar pa se kovančkov tiče, še zmeraj in povsod so me bili veseli ko sem priropotal z kovančki na blagajno, res da traja da se prešteje ampak drobiž nucajo pa skoz.
tisto študentko bi pa jaz še isti dan vrgel iz šihta pa če je dobila al pa če ni, do stranke moreš bit prijazen, vedno povsod.
tako kot je pred mano rekla.. smeh je zastojn...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost