...:::Team:::... je napisal/-a:Daj povej mi, če je policaj to sam opazo, al je oni na tehničnem to videl, ker če so luči original oblike redko kdo opazi da so zamenjane....?
Meni se vedno bolj zdi, da imajo pik na avte, ki so predstavljeni po forumih raznoraznih....pa vedno več bo tega
...:::Team:::... je napisal/-a:Jaz bi zakleno avto, pa naj pregleda, kaj hočeNikjer ne piše, da lahko oseba ne tehničnem prostovoljno stika po avtu, ker NI uradna oseba. To je enako, kot da bi ti sosed brskal po avtu, za gume si pa nažalost sam kriv, ampak za luči pa res nimajo kaj komplicirat....jaz bi policaja vprašal, če majo oni tudi lučke na strehi oz. motorjih homologirane, ker je to ve dodatno narejeno oz. spada pod predelave ;)
...:::Team:::... je napisal/-a:Jaz bi zakleno avto, pa naj pregleda, kaj hočeNikjer ne piše, da lahko oseba ne tehničnem prostovoljno stika po avtu, ker NI uradna oseba. To je enako, kot da bi ti sosed brskal po avtu, za gume si pa nažalost sam kriv, ampak za luči pa res nimajo kaj komplicirat....jaz bi policaja vprašal, če majo oni tudi lučke na strehi oz. motorjih homologirane, ker je to ve dodatno narejeno oz. spada pod predelave
Gorch je napisal/-a:Drugače se je pa včeraj nekaj govorilo,da bo ena "akcija"v Ljubljani...zgleda,da so jo res izvedli.Kje so pa bili dežurni...na LPP-ju?!
...:::Team:::... je napisal/-a:Valda, da bi bil pameten, če bi postal policaj nesramen, kar se mi je že zgodilo, sej to je v večini problem ker ste eni take p***e pa ne upate nič rečt, ampak se samo strinjate.
Jaz sem kasneje podal pritožbo na policaja, zaradi žaljenja, ker je bilo par krepkih besed( on je začel prvi, potem sem se pa jaz na enak nivo spustil) pa verjemi, da je ni lahko odneso, sedaj je v disciplinskem postopku, ker to ni bila edina pritožba....
Drugače sem pa mnenja, "kakšen si ti do mene, bom jaz do tebe". In so me že tudi ustavli, ampak ej bil korekten in prijazen, enim se pa na očeh vidi, da iščejo dlako v jajcu. Na koncu bomo še navigacije pa prevleke morali homologirat....
abbe je napisal/-a:jst sm enkrat mel zlo prijetno izkusnjo.pac so mi prsli na vrata ker sm mem enga kapsa padu na avtocesti.velik prehitr.pridejo dam.ono ovo.sm reku mam vse homologiran.pac je padla debata ker je bil en kaps zlo ok.mu pokazem pregleda prau vse ok.obvezno opremo.pogleda prvo pomoc,pa gleda zavojcke pa datum veljave.evo ga.en zavojcek je mel pretecen rok.je reku zj ce ti odredim tehnicnga bos padu.
je reku da pr njemu se nben ni naredu tehnicnega.
tko da s policijo se ne da zajebavat,neglede na vse.itak pa ce te kaps prpele na tehnicnga te tm gleajo ko da si jm ubil kerga.
jst sm mel to sreco da se nism nc buniu pa to in nism dobu nbene kazni.
tko da ti svetujem da placas kazn pa pozabs.
Petersilj je napisal/-a:abbe je napisal/-a:jst sm enkrat mel zlo prijetno izkusnjo.pac so mi prsli na vrata ker sm mem enga kapsa padu na avtocesti.velik prehitr.pridejo dam.ono ovo.sm reku mam vse homologiran.pac je padla debata ker je bil en kaps zlo ok.mu pokazem pregleda prau vse ok.obvezno opremo.pogleda prvo pomoc,pa gleda zavojcke pa datum veljave.evo ga.en zavojcek je mel pretecen rok.je reku zj ce ti odredim tehnicnga bos padu.
je reku da pr njemu se nben ni naredu tehnicnega.
tko da s policijo se ne da zajebavat,neglede na vse.itak pa ce te kaps prpele na tehnicnga te tm gleajo ko da si jm ubil kerga.
jst sm mel to sreco da se nism nc buniu pa to in nism dobu nbene kazni.
tko da ti svetujem da placas kazn pa pozabs.
Sedaj ne razumem tega točno. So ti pozneje prišli na dom, ti si imel avto recimo v garaži in so ti pregledali avtomobil in dodatno opremo?
Ti si očitno jack pa nevem kaj še vse. Mene je ustavil iz čistega dolčasa s popolnoma originalnim avtomobilom, ampak je kar naenkrat postavil žaljivo vprašanje, potem se je pa začelo, ker sem najprej mislil da se samo heca, kar se kasneje ni izkazalo kot to.... In vsi ki me poznajo vedo, da sem eden izmed najbolj mirnih ljudi na svetu, ker se sploh ne vznemirjam, še najmanj zaradi takih, kot je bil tisti policaj, ampak ker je vido, da mi nič ne pride do živega je ubral drugo taktikoabbe je napisal/-a:...:::Team:::... je napisal/-a:Valda, da bi bil pameten, če bi postal policaj nesramen, kar se mi je že zgodilo, sej to je v večini problem ker ste eni take p***e pa ne upate nič rečt, ampak se samo strinjate.
Jaz sem kasneje podal pritožbo na policaja, zaradi žaljenja, ker je bilo par krepkih besed( on je začel prvi, potem sem se pa jaz na enak nivo spustil) pa verjemi, da je ni lahko odneso, sedaj je v disciplinskem postopku, ker to ni bila edina pritožba....
Drugače sem pa mnenja, "kakšen si ti do mene, bom jaz do tebe". In so me že tudi ustavli, ampak ej bil korekten in prijazen, enim se pa na očeh vidi, da iščejo dlako v jajcu. Na koncu bomo še navigacije pa prevleke morali homologirat....
mogoce si ti en tezk patron pa en jack.ampak ko ti pride kaps pa pogleda gume pa vid da nimas te dimenzije homologirane,res ne vidm kaj se bos ti na njegov nivo spustu ce ti odredi tehnicni pregled.
tukaj si ocitno krsil zakon in nimas kj.
je pa drugo da ce te neki drka za brezveze pa ti nima nc za dokazat...potem mu poves kar mu gre.
Sem opazil ja, hvala za opozoriloabbe je napisal/-a:ce bi moj post lepo prebral ti nebi blo sploh treba pisat tvojega zadnjega posta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov