Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne jun 28, 2009 12:55 pm

dvojno kazen sem dobiu zato ker imam zraven žarometov še preoske pnevmatike kot so napisane v homolomo kartonček...take žaromete sem zaslediu samo na parih saxo-jih..(na cesti vts-ov ni velik)..tud pod pokrov so mi gledali sam niso meli kaj vidit ker je use original ;) ...lp

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Ne jun 28, 2009 12:58 pm

...:::Team:::... je napisal/-a:Daj povej mi, če je policaj to sam opazo, al je oni na tehničnem to videl, ker če so luči original oblike redko kdo opazi da so zamenjane....?

Meni se vedno bolj zdi, da imajo pik na avte, ki so predstavljeni po forumih raznoraznih....pa vedno več bo tega

..policaj mi ni jamru za žaromete,mi je zato "osebek" na teh.pregledu reku da te žarometi niso original..ko sem ga pa uprasu po čem sklepa da niso original,se je pa obrnu in šel gledat obvezno opremo..ne da bi me kaj uprašu za obvezno opremo ;) v mojem avt se je počutil kot doma :evil:

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Ne jun 28, 2009 1:06 pm

Totalno nesmiselno. Veliko avtov ima original tovarniško črno plastiko pobarvano npr. njihove Astre G, pa Golf V ima tudi... ni mi jasno kaj komplicirajo, pa saj nič ne vpliva na svetilnost to pobarvano, pa verjetno je tudi E odtisnjen.

Bodo začeli še za pobarvane letvice pošiljat na izredni tehnični.

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Ne jun 28, 2009 1:11 pm

Jaz bi zakleno avto, pa naj pregleda, kaj hoče 8) Nikjer ne piše, da lahko oseba ne tehničnem prostovoljno stika po avtu, ker NI uradna oseba. To je enako, kot da bi ti sosed brskal po avtu, za gume si pa nažalost sam kriv, ampak za luči pa res nimajo kaj komplicirat....jaz bi policaja vprašal, če majo oni tudi lučke na strehi oz. motorjih homologirane, ker je to ve dodatno narejeno oz. spada pod predelave ;)
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne jun 28, 2009 1:12 pm

...:::Team:::... je napisal/-a:Jaz bi zakleno avto, pa naj pregleda, kaj hoče 8) Nikjer ne piše, da lahko oseba ne tehničnem prostovoljno stika po avtu, ker NI uradna oseba. To je enako, kot da bi ti sosed brskal po avtu, za gume si pa nažalost sam kriv, ampak za luči pa res nimajo kaj komplicirat....jaz bi policaja vprašal, če majo oni tudi lučke na strehi oz. motorjih homologirane, ker je to ve dodatno narejeno oz. spada pod predelave ;)

brez skrbi da jih ima.mislm eni pa res mecete vn neumesne.kaj misls da jh je sam namontiral na policijski avto gor?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Novinec

Napisal/-a ...:::Team:::... Ne jun 28, 2009 1:16 pm

Ok, se oproščam, nisem vedel, ampak glede stikanja po avtu pa še vedno trdim, si že predstavljam, kako bi meni delalo, če bi mi brskal po avtu...hjooo :twisted:
P0rn Industries Inc.

Uporabniški avatar
Novinec

Napisal/-a ...:::Team:::... Ne jun 28, 2009 1:17 pm

Aja , kako pa to da so te sploh peljali na tehničnega? Če si sam rekel, da ti policaj za luči ni gnjavo, na osnovi česa pa je bil podan izredni tehnični?
P0rn Industries Inc.

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Ne jun 28, 2009 1:22 pm

...:::Team:::... je napisal/-a:Jaz bi zakleno avto, pa naj pregleda, kaj hoče 8) Nikjer ne piše, da lahko oseba ne tehničnem prostovoljno stika po avtu, ker NI uradna oseba. To je enako, kot da bi ti sosed brskal po avtu, za gume si pa nažalost sam kriv, ampak za luči pa res nimajo kaj komplicirat....jaz bi policaja vprašal, če majo oni tudi lučke na strehi oz. motorjih homologirane, ker je to ve dodatno narejeno oz. spada pod predelave ;)

In ti bi biu še pameten pred policajem...zelo "modro".
Drugače se je pa včeraj nekaj govorilo,da bo ena "akcija"v Ljubljani...zgleda,da so jo res izvedli.Kje so pa bili dežurni...na LPP-ju?!

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Ne jun 28, 2009 1:24 pm

..ja biu čist pr koncu da explodiram sam sm si reku če bi to bilo vredno tm zganjat ker bi mi loh še za kj napisal kazen :? ....teh.pregled je pa biu podan kvečjemu iz tega da si policaj nabere + v službi,ker do zdej mi še noben policaj ni jamru za pnevamatike,pa so me usavli nestetokrat :? kvečjemu je reku da je bolše če mam ozjo pnevmatiko kokr pa širšo... v h.kartončku mam dimenzijo pnevmatik upisano 195/45/15 ,na avtu so pa 175/55/15 ...

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Ne jun 28, 2009 1:27 pm

Gorch je napisal/-a:Drugače se je pa včeraj nekaj govorilo,da bo ena "akcija"v Ljubljani...zgleda,da so jo res izvedli.Kje so pa bili dežurni...na LPP-ju?!

..ja po BTC-ju jih je blo več kot civilistov ...dezurni je pa biu interservis na leskovškovi ...sm že prej omenu da v 1 uri kokr sem biu tam in čakau avtovleko so jih pripeljali še najman 10 in vsem (kokr sm vidu) so odvzeli tablice..največ je pa blo za xenon-e in šipe :evil:

Uporabniški avatar
Novinec

Napisal/-a ...:::Team:::... Ne jun 28, 2009 1:28 pm

Valda, da bi bil pameten, če bi postal policaj nesramen, kar se mi je že zgodilo, sej to je v večini problem ker ste eni take p***e pa ne upate nič rečt, ampak se samo strinjate.

Jaz sem kasneje podal pritožbo na policaja, zaradi žaljenja, ker je bilo par krepkih besed( on je začel prvi, potem sem se pa jaz na enak nivo spustil) pa verjemi, da je ni lahko odneso, sedaj je v disciplinskem postopku, ker to ni bila edina pritožba.... ;)

Drugače sem pa mnenja, "kakšen si ti do mene, bom jaz do tebe". In so me že tudi ustavli, ampak ej bil korekten in prijazen, enim se pa na očeh vidi, da iščejo dlako v jajcu. Na koncu bomo še navigacije pa prevleke morali homologirat.... :roll:
P0rn Industries Inc.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Ne jun 28, 2009 1:32 pm

no v tvojem primeru bi se usak upru ;) v mojem primeru je pa policaj usak moj premik spremljau še huj kokr k kšne politike spremljajo :evil: ..lahko pa rečm da policaj in policistka nista lih neki extra usposoblena da opravljata svoje delo saj sta mene spraševala kje se nahajamo :?

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne jun 28, 2009 1:37 pm

so pa res smotani.

A kdo ve, ce das brembo diske gor (narezane) ce je kaj treba homologirat?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Ne jun 28, 2009 1:39 pm

...:::Team:::... je napisal/-a:Valda, da bi bil pameten, če bi postal policaj nesramen, kar se mi je že zgodilo, sej to je v večini problem ker ste eni take p***e pa ne upate nič rečt, ampak se samo strinjate.

Jaz sem kasneje podal pritožbo na policaja, zaradi žaljenja, ker je bilo par krepkih besed( on je začel prvi, potem sem se pa jaz na enak nivo spustil) pa verjemi, da je ni lahko odneso, sedaj je v disciplinskem postopku, ker to ni bila edina pritožba.... ;)

Drugače sem pa mnenja, "kakšen si ti do mene, bom jaz do tebe". In so me že tudi ustavli, ampak ej bil korekten in prijazen, enim se pa na očeh vidi, da iščejo dlako v jajcu. Na koncu bomo še navigacije pa prevleke morali homologirat.... :roll:

mogoce si ti en tezk patron pa en jack.ampak ko ti pride kaps pa pogleda gume pa vid da nimas te dimenzije homologirane,res ne vidm kaj se bos ti na njegov nivo spustu ce ti odredi tehnicni pregled.
tukaj si ocitno krsil zakon in nimas kj.
je pa drugo da ce te neki drka za brezveze pa ti nima nc za dokazat...potem mu poves kar mu gre.
Ni vse res kar napišem

Petersilj
Novinec

Napisal/-a Petersilj Ne jun 28, 2009 1:40 pm

abbe je napisal/-a:jst sm enkrat mel zlo prijetno izkusnjo.pac so mi prsli na vrata ker sm mem enga kapsa padu na avtocesti.velik prehitr.pridejo dam.ono ovo.sm reku mam vse homologiran.pac je padla debata ker je bil en kaps zlo ok.mu pokazem pregleda prau vse ok.obvezno opremo.pogleda prvo pomoc,pa gleda zavojcke pa datum veljave.evo ga.en zavojcek je mel pretecen rok.je reku zj ce ti odredim tehnicnga bos padu.
je reku da pr njemu se nben ni naredu tehnicnega.
tko da s policijo se ne da zajebavat,neglede na vse.itak pa ce te kaps prpele na tehnicnga te tm gleajo ko da si jm ubil kerga.
jst sm mel to sreco da se nism nc buniu pa to in nism dobu nbene kazni.
tko da ti svetujem da placas kazn pa pozabs.

Sedaj ne razumem tega točno. So ti pozneje prišli na dom, ti si imel avto recimo v garaži in so ti pregledali avtomobil in dodatno opremo?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Ne jun 28, 2009 1:41 pm

splash je napisal/-a:so pa res smotani.

A kdo ve, ce das brembo diske gor (narezane) ce je kaj treba homologirat?

ni treba ker so bli ze tovarnisko testirani da pasejo na tvoj avto in majo od tm ze certifikat ustreznosti...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Ne jun 28, 2009 1:43 pm

Petersilj je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:jst sm enkrat mel zlo prijetno izkusnjo.pac so mi prsli na vrata ker sm mem enga kapsa padu na avtocesti.velik prehitr.pridejo dam.ono ovo.sm reku mam vse homologiran.pac je padla debata ker je bil en kaps zlo ok.mu pokazem pregleda prau vse ok.obvezno opremo.pogleda prvo pomoc,pa gleda zavojcke pa datum veljave.evo ga.en zavojcek je mel pretecen rok.je reku zj ce ti odredim tehnicnga bos padu.
je reku da pr njemu se nben ni naredu tehnicnega.
tko da s policijo se ne da zajebavat,neglede na vse.itak pa ce te kaps prpele na tehnicnga te tm gleajo ko da si jm ubil kerga.
jst sm mel to sreco da se nism nc buniu pa to in nism dobu nbene kazni.
tko da ti svetujem da placas kazn pa pozabs.

Sedaj ne razumem tega točno. So ti pozneje prišli na dom, ti si imel avto recimo v garaži in so ti pregledali avtomobil in dodatno opremo?

pred hiso je bil avto.tablco si je zapomnu.prsu prasat pac na vrata...in poj bla debata.ono ovo.poj je bl tko na pogovor preslo pa je reku da ce je vse homoligiran sm reku da je pa ce mu pokazem je reku da nj mu.pa sm mu.in pac poj sm napisal kako je blo.zj me pa ne ustavljajo vec pa tut ne obracajo za mano...mam mir.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Novinec

Napisal/-a ...:::Team:::... Ne jun 28, 2009 1:46 pm

abbe je napisal/-a:
...:::Team:::... je napisal/-a:Valda, da bi bil pameten, če bi postal policaj nesramen, kar se mi je že zgodilo, sej to je v večini problem ker ste eni take p***e pa ne upate nič rečt, ampak se samo strinjate.

mogoce si ti en tezk patron pa en jack.ampak ko ti pride kaps pa pogleda gume pa vid da nimas te dimenzije homologirane,res ne vidm kaj se bos ti na njegov nivo spustu ce ti odredi tehnicni pregled.
tukaj si ocitno krsil zakon in nimas kj.
je pa drugo da ce te neki drka za brezveze pa ti nima nc za dokazat...potem mu poves kar mu gre.
Ti si očitno jack pa nevem kaj še vse. Mene je ustavil iz čistega dolčasa s popolnoma originalnim avtomobilom, ampak je kar naenkrat postavil žaljivo vprašanje, potem se je pa začelo, ker sem najprej mislil da se samo heca, kar se kasneje ni izkazalo kot to.... In vsi ki me poznajo vedo, da sem eden izmed najbolj mirnih ljudi na svetu, ker se sploh ne vznemirjam, še najmanj zaradi takih, kot je bil tisti policaj, ampak ker je vido, da mi nič ne pride do živega je ubral drugo taktiko ;)

Pa oprosti, če sem te s tem na bilokakršen način užalil :)
P0rn Industries Inc.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Ne jun 28, 2009 1:50 pm

ce bi moj post lepo prebral ti nebi blo sploh treba pisat tvojega zadnjega posta.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Novinec

Napisal/-a ...:::Team:::... Ne jun 28, 2009 1:52 pm

abbe je napisal/-a:ce bi moj post lepo prebral ti nebi blo sploh treba pisat tvojega zadnjega posta.
Sem opazil ja, hvala za opozorilo ;)

Rejmik, na podlagi česa pa so ti sploh odredili tehničnega? Kaj pa glede tistih, ki so jim odredili izredni teh. pregled pa imajo homologirano temnjene šipe? So jim napisali kazen oz. so jim merili prepustnost?
P0rn Industries Inc.

Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov