a4 je napisal/-a:a_sist je napisal/-a:dolžina luleka - 2 cm
kaj pa velikost j**c ?
..misliš jajčnikov?
King1 je napisal/-a:k......n drugega mu ne morem rečt. lahko ga je sram, da počne take neumnosti. jest bi mu vzel izpit do konca življenja pa poslal ceste pometat za 15 let za minimalno plačo.
se opravičujem za mali izpad ampak to je pa višek. upam, da bo njegov oče vidu to in da ga bo sam nalomu k p......
jest bi ga že.
lp vsem
Jurchi je napisal/-a:King1 je napisal/-a:k......n drugega mu ne morem rečt. lahko ga je sram, da počne take neumnosti. jest bi mu vzel izpit do konca življenja pa poslal ceste pometat za 15 let za minimalno plačo.
se opravičujem za mali izpad ampak to je pa višek. upam, da bo njegov oče vidu to in da ga bo sam nalomu k p......
jest bi ga že.
lp vsem
O kakšnem izpitu ti govoriš??![]()
![]()
Če bo njegov oče to vidu, mu bo samo čestital
smajli je napisal/-a:adis je napisal/-a:smajli je napisal/-a:jaz sem posnetek posredoval policiji pravkar, ker mi je blo slabo ko sem to gledal.
kakšen je bil odgovor pristojnih?
nič še, sem jim mail malo prej poslal. video pa shranil za primer če bi ga tale "junak" predčasno odstranil.
Jurchi je napisal/-a:@Vz-ace......hvala za pojsnilo, ker očitno nekaterim ne potegne malo sarkazma.......za fotra pa lahko samo otrdim tvojo izjavo.
@king1 malo se umiri......sej ti nihče nič noče.......točno to sem hotel povedat, kar je povedal vz_ace
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov