Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 Sr jul 22, 2009 6:35 am

kolega, vidli so da si zmeden in da niti sam ne veš kam moraš it :)

Ker so dobrega srca so rekli: " pa ne bomo ga še mi zdej...."

PS: Zmeda, v notranje ogledalo se gleda prakticno vedno (pa ne zaradi plavih ampak zaradi sebe-verjemi, da se da marsikaj rešiti oz. velikokrat preprečiti nesrečo...)

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Sr jul 22, 2009 9:21 am

Al je šel pa samo iz mejnega prehoda.

Uporabniški avatar
eMarek
Nov uporabnik

Napisal/-a eMarek Sr jul 22, 2009 11:28 am

sašo5 je napisal/-a:
eMarek je napisal/-a: Pa se mi je tam od meje pa po poti proti kočevju vlekel en Ljubljančan. Najprej sem ga prehitel brez smerokazev. Niti nisem prepričan.......

.....to mi je mal mim: prehitel si avto, pa ne veš niti znamke.....in šele kasneje si videl, da je policija :roll: (kam so ti pa luči svetile in kam si sploh gledal?) .....pa kaj maš za po Kočevju mečkat: dve poti,(obe "prave) dva semaforja....vse skupaj "tri minute, pa si mim).....

PS. pa saj nimaš menda CE tablico :?: (če si z Mokronoga, potem NM) skratja; "organom" se ni dalo ubadat s tabo, pa še najverjetneje so bili "mejaši" ki so šli z Broda proti bazi, zato ne skrbi, kar se tiče kazni_bolj je vprašljiva varnost, drugič premisli o kakih alternativnih prevozih do morja.....

P.S1 in provide na cesti NM-Kočecje-Brod na Kolpi ziher ne boste srečali, niti videli....(pazljivost je nujna predvsem v naselju Banja Loka; ravnina lepa cesta, na levi strani cerkva, za njo par 100m radar_omejitev 50km/h)merijo v obe smeri))

PS. pa za enodnevni izlet ti ni treba "rinit" na Krk, je Crikvenica (oz. naselje prej (Jadranovo) kot nalašč za take "dnevne turiste") - super in ceneje, ter1000x boljše kot bilo kakšen bazen.....

Ne ne ne ne... V koloni smo se vozili 4 vozila. Drugi sem bil jaz, kaj zaboga je bilo pa zadej pa pač nisem videl, ker nimam luči nazaj obrnjene. Ko sem jaz preihtel, je prehitel še tisti za mano. Da je pa bila to policija sem ugotovil šele v prvem naselju z javno razvetljavo.

Na Krk sem šel s punco na enodnevni obisk. Rad vozim. ;)

imilet1 je napisal/-a:kolega, vidli so da si zmeden in da niti sam ne veš kam moraš it :)

Ker so dobrega srca so rekli: " pa ne bomo ga še mi zdej...."

PS: Zmeda, v notranje ogledalo se gleda prakticno vedno (pa ne zaradi plavih ampak zaradi sebe-verjemi, da se da marsikaj rešiti oz. velikokrat preprečiti nesrečo...)

Pa saj gledam. Samo ponoči po neki regionalni cesti, kjer je okol samo hosta in medvedi, se pač ne vid kateri in kakšen avto se vozi za tabo.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov