Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Sr okt 08, 2003 8:17 am

ssokec je napisal/-a:
Daco je napisal/-a:Damn... upam da bo kmalu cim vec policistk na cestah, mogoce bomo mel tut fantje kaksne privilegije :mrgreen:

LP ;)

na žalost policistke ne padajo na take fore, tako da tipi ne bomo imeli kaj dosti privilegij.

Drugače si jo pa odnesla z zelo milo kaznijo!

to pa zelo dobro vem
lp tigrica

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Sr okt 08, 2003 8:21 am

ssokec je napisal/-a:
Daco je napisal/-a:Damn... upam da bo kmalu cim vec policistk na cestah, mogoce bomo mel tut fantje kaksne privilegije :mrgreen:

LP ;)

na žalost policistke ne padajo na take fore, tako da tipi ne bomo imeli kaj dosti privilegij.

To imas prav. Kolega je ustavla policistka. Debatirajo...napise kazen za 30.000!!! :? Tip se mal zajebava....bil je mal opolzek :twisted: ...dobi kazen se 30.000!! Fantje z zenskami se ni za saliti :twisted: :lol:

obo
Novinec

Napisal/-a obo Sr okt 08, 2003 8:27 am

oooooo vemo ja, z vami res ni heca, sam zanimivo je to ce je obratna situacija pol je pa vse kul....mislm
Slika
...GO AHEAD, MAKE MY DAY...
Tujega nocem,svojega ne daM

Crazy Fighter
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Crazy Fighter Sr okt 08, 2003 8:54 am

ja sej ce bi blo obratno ce bi policist kasno cjut deklco ustavu ji pa nebi nc napisu kazni po moje bi jo se na pijaco povabu :oops:
razen....ce bo naletela na kasnga pedra :rofl

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Sr okt 08, 2003 9:03 am

obo je napisal/-a:oooooo vemo ja, z vami res ni heca, sam zanimivo je to ce je obratna situacija pol je pa vse kul....mislm

saj nekje imamo privelegije
lp tigrica

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Re: PREHITEVALA PO POLNI

Napisal/-a Alex Sr okt 08, 2003 9:05 am

tigrica je napisal/-a:... in na koncu ko mi vrne vse papirje me policist vpraša za mojo telefonsko mislila sem da bom popenila kako si to upa vprašati ko je v službi moram pa dodati da ni bil slab...
lp tigrica

Kar priznaj tigrica, da ce bi te ta isti polcaj se enkrat ustavu, npr danes :D , bi mu dala. Tel st. V tistem trenutku bi pa itak verjetno vsaka tko reagirala, ne pricakujes pac kaj takega pa si mal iz sebe. Sej bo bols..
lp :wink:
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Sr okt 08, 2003 9:17 am

Alex je napisal/-a:
tigrica je napisal/-a:... in na koncu ko mi vrne vse papirje me policist vpraša za mojo telefonsko mislila sem da bom popenila kako si to upa vprašati ko je v službi moram pa dodati da ni bil slab...
lp tigrica

Kar priznaj tigrica, da ce bi te ta isti polcaj se enkrat ustavu, npr danes :D , bi mu dala. Tel st. V tistem trenutku bi pa itak verjetno vsaka tko reagirala, ne pricakujes pac kaj takega pa si mal iz sebe. Sej bo bols..

ni šans tudi če bi me danes ustavu mu ne bi dala telefonske kako bi ta to zgledalo ko bi folk naju skupi zagledu bi milo kar kriza :o :o :o :o
lp tigrica

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Sr okt 08, 2003 10:07 am

tigrica je napisal/-a:
Alex je napisal/-a:
lp tigrica

ni šans tudi če bi me danes ustavu mu ne bi dala telefonske kako bi ta to zgledalo ko bi folk naju skupi zagledu bi milo kar kriza :o :o :o :o
lp tigrica

Aha, sorry pol ocitno nisi ti ena tistih k padajo na tipe v uniformah.. :twisted:
Ok ne recem ce bi bil kak "paglavc", sam pravs da ni bil slab.. :D
:wink: :wink:
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Sr okt 08, 2003 10:30 am

Alex je napisal/-a:
tigrica je napisal/-a:
Alex je napisal/-a:
lp tigrica

lp tigrica

Aha, sorry pol ocitno nisi ti ena tistih k padajo na tipe v uniformah.. :twisted:
Ok ne recem ce bi bil kak "paglavc", sam pravs da ni bil slab.. :D
:wink: :wink:
nikol nisem bila mahjena na kaj takega no saj ne vem kaj še bo
ni bil slab bil je črn pa malo več ga je bilo skupaj pač v mojem okviru je bil
lp tigrica

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan Sr okt 08, 2003 11:23 am

ja ja mene je enkrat punca prišla iskat v službo ob polnoči v soboto in midva se peljeva proti domu in pred enimi bari so bli postavljeni policaji valda naju je ustavu pride do okna in malo čudno pogleda...nato pa upraša policaja k je bil zraven, a jo spustiva, on je prikimal in šla sva domov, ustavli so jo velikrat redko pa sploh pokaže vozniško in prometno, zadnič je v naselju pelala 74 km/h omejitev 50 pa je samo opozorilo dobila... :vrum
Slika

Uporabniški avatar
babyM
Novinec

Napisal/-a babyM Sr okt 08, 2003 11:24 am

Kar se kazni tiče, sem jst prav tako dobila 5.000,00 (10.000,00) za prehitevanje čez polno črto, s tem da mi je 80 km/h v naselju in prehitevanje brez smerokaznika spregledal :oops: . Me je pa taprvo, ko me je vstavu in vzel dokumente, prašal za poklic :P Pol pa rekel, da sem prehitevala čez polno črto, jst pa njem nazaj da vem. Je napisu tisto položnico pa reku da nej pazim naprej, da brez veze da bi blo kej narobe u smislu kake nesreče.
Ko ne moreš pomagat pa nagajaj, važno je sodelovati ;)

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Sr okt 08, 2003 11:58 am

to vam je dal po 108. ZVCP - Neupoštevanje talnih označb, ker ŽAL v ZVCP ni druge določbe za prehitevanje preko polne črte. Včasih je bilo to zelo hudo sankcionirano.

Pa še en nasvet za punce: Če vidite tiste z belimi kapami ne svetujem kakšnega flirtanja - lahko poslabša zadevo :shock:
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Sr okt 08, 2003 12:09 pm

BiMMER je napisal/-a:to vam je dal po 108. ZVCP - Neupoštevanje talnih označb, ker ŽAL v ZVCP ni druge določbe za prehitevanje preko polne črte. Včasih je bilo to zelo hudo sankcionirano.

Pa še en nasvet za punce: Če vidite tiste z belimi kapami ne svetujem kakšnega flirtanja - lahko poslabša zadevo :shock:

Ja na nasem koncu pravmo tem z belimi kapcami: lj smrkci :lol: in baje so neizprosni in zajebani, da je kaj!

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Sr okt 08, 2003 2:49 pm

BiMMER je napisal/-a:to vam je dal po 108. ZVCP - Neupoštevanje talnih označb, ker ŽAL v ZVCP ni druge določbe za prehitevanje preko polne črte. Včasih je bilo to zelo hudo sankcionirano.

hvala lepa za nasvet ampak pri meni drži rek manj jih vidim rajši jih imam
lp tigrica

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Sr okt 08, 2003 3:11 pm

kdo ti je reko da so to ljubljanski smrkci? to je pač prometna policija, ki je v Mariboru tudi :)

jaz imam pa dobro izkušnjo z policajko, ki me je enkrat ustavila :)

lp

baron
Novinec

Napisal/-a baron Sr okt 08, 2003 7:19 pm

ssokec je napisal/-a:

LP ;)

Jps maš prou po mojih uzkušnjah so clo še bolj zajebane kot desci :x :evil:

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Sr okt 08, 2003 7:27 pm

jest sam tko povem eno zgodbico od policistke... :)

jest se pelm na bled z mopedm, gor navrh klanca men polipička maha z liziko. jest ustavm, prav una izpit, ji ga dam, prav vredu. gleda moped, prav a je kj sfriziran, jest tko nč an Slika, prav una dj da vidm... jest tko izvoli, se usede gor pa začne na mestu šoltat. drugo da gor, pol ler, treto da gor, četro da umes u spet ler, pol gor, med četrto peto spet ler, in pol u peto. in zravn šteje. 1, 2, 3 ,4 5, 6 ,7... jest sam... Slika ka ti je baba zmešana...? ona pa prav, mau je sfirziran an... pa jest tko spet, ja čist mičken... :oops: pa prav, na kle maš izpit pa srečnjo vožnjo pa se lepo posmeje... pa prav jest lepo hvala adijo pa grem... Slika

sam wtf? moped 7 prestav... :twisted: :roll:
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr okt 08, 2003 7:37 pm

just_in je napisal/-a: in zravn šteje. 1, 2, 3 ,4 5, 6 ,7...

:har :har :har
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr okt 08, 2003 7:39 pm

tigrica je napisal/-a:saj nekje imamo privelegije
lp tigrica

Nekje ??????? POVSOD, ne nekje.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr okt 08, 2003 10:20 pm

No ja polne crte. semaforji krizisa .. z tem se ne igram .. pa se takrat ko sm prekrsil obvezno smer .. (2x) .. sm nabil na policaja .. kot da bi me caku .. bah .. kar pa se tice gum .. zakaj moje zgledajo tko kot da bi uzel rasplo pa trikrat potegnu po robovih? :P
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov