Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Ne avg 30, 2009 10:36 pm

Že, samo kazen pa vejo kam poslati pol ;)
Fantje ne se zajebavat. Plačajte kazni pa skasirajte točke, življenje gre naprej.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Ne avg 30, 2009 10:39 pm

kaj mislš da če si na svojem dvorišču, da velja enak kokr za ambasade, da je to območje tuje države in da ne morš tja? ja seveda, še posebi v primeru ko jim je baje pobegnil in ga lahko z vso pravico iščejo na domu...

morš bit pa res brez sreče da v 1 km prekoračš omejitev 50km/h za kar te pol ustavjo.... nekak tko je zgledal potem da še isto sekundo ko si vžgal avto, te je on že meru? :lol:

Lp

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Matjaz46 Ne avg 30, 2009 11:20 pm

z 0,84 si ti se komaj gledal!In izpit ti gre, kak odvetnik, prosim vas lepo, mladi voznik..... Po vsej verjetnosti si res pobegno ker nisi vido ko ti je mahal zaradi 0,84!

Vem da je pizdarija, policaji mi grejo na bruhanje, ampak tukaj si končal!
Ni rešitve za tebe!

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a Proton-Blaž Po avg 31, 2009 12:00 am

....
Zadnjič spremenil Proton-Blaž, dne Po avg 31, 2009 5:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 Po avg 31, 2009 12:26 am

Proton-Blaž je napisal/-a:Veš 4 ure preD tem sploh nisem nič pil... Ampak sem malo prespal.. ampak alkohol pač ostane v krvi..in vem nisem biL trezn...

p.s daNes si se peljal mimo mene pri vojašnici :) ... Lep avto..

Matjaz46 je napisal/-a:z 0,84 si ti se komaj gledal!In izpit ti gre, kak odvetnik, prosim vas lepo, mladi voznik..... Po vsej verjetnosti si res pobegno ker nisi vido ko ti je mahal zaradi 0,84!

Ni rešitve za tebe!

hvala

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a Proton-Blaž Po avg 31, 2009 12:27 am

....
Zadnjič spremenil Proton-Blaž, dne So sep 05, 2009 1:16 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

zajbel
Novinec

Napisal/-a zajbel Po avg 31, 2009 6:49 am

baucek je napisal/-a:Nima ti kaj hodit po dvorišču noben, če nima naloga - motenje posesti :)

A potem lepo spizdiš na dvorišče, tako kot je zgoraj en napisal, in se z dvorišča smeješ policaju in ga lepo veselo zajebavaš, ker ti nič ne more?

scott
Novinec

Napisal/-a scott Po avg 31, 2009 7:04 am

Ni rešitve za tebe![/quote]

Zakaj že ti grejo na bruhanje? ker iz prometa izločujejo pijance in divjake ,ki pogosto izbrišejo cele družine,zaradi svoje nespametnosti in objestnosti? Si lahko predstavljaš kaos brez policajev? Morda bi tudi ti ali kdo od tvojih bližnjih ne živel prav dolgo. Žal

Uporabniški avatar
blackghost
Novinec

Kraj: Radeče-Ljubljana

Napisal/-a blackghost Po avg 31, 2009 8:11 am

Kot, so že drugi povedali, če ne bi napihal bi se dalo še kaj zmeniti, tako pa....vsaka šola neki stane, drugič pa pamet v glavo, radensko pit in boš pršparal 1000 evru. Meni se zdi razumna računica.
Slika

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Po avg 31, 2009 8:16 am

Boljši naslov bi bil "morilnost ali samomorilnost"
OFF: 1 kilometer prekorakaš v 15 minutah.
Če ti je to dejansko dalo misliti, potem ti želim da ti izpit samo začasno deponirajo....

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 Po avg 31, 2009 8:41 am

scott je napisal/-a:Vem da je pizdarija, policaji mi grejo na bruhanje, ampak tukaj si končal!
Ni rešitve za tebe!

Zakaj že ti grejo na bruhanje? ker iz prometa izločujejo pijance in divjake ,ki pogosto izbrišejo cele družine,zaradi svoje nespametnosti in objestnosti? Si lahko predstavljaš kaos brez policajev? Morda bi tudi ti ali kdo od tvojih bližnjih ne živel prav dolgo. Žal[/quote]

Ker se skrivajo za grmom in čakajo na žrtve! Samo polnijo proračun države, nič drugega!
če bi res kaj pametnega naredili pol pa res ne bi smelo bit vedno več smrtnih žrtev, ali pač!

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Po avg 31, 2009 1:10 pm

Matjaz46 je napisal/-a:
scott je napisal/-a:Vem da je pizdarija, policaji mi grejo na bruhanje, ampak tukaj si končal!
Ni rešitve za tebe!

Zakaj že ti grejo na bruhanje? ker iz prometa izločujejo pijance in divjake ,ki pogosto izbrišejo cele družine,zaradi svoje nespametnosti in objestnosti? Si lahko predstavljaš kaos brez policajev? Morda bi tudi ti ali kdo od tvojih bližnjih ne živel prav dolgo. Žal

Ker se skrivajo za grmom in čakajo na žrtve! Samo polnijo proračun države, nič drugega!
če bi res kaj pametnega naredili pol pa res ne bi smelo bit vedno več smrtnih žrtev, ali pač![/quote]

Še vedno imaš možnost da se držiš zakonov. Saj ti noben ni grozil s smrtjo če se neboš...

Na koncu je samo tvoja odločitev, vse ostalo pa je sprenevedanje.
Slika

kurent
Nov uporabnik

Napisal/-a kurent Po avg 31, 2009 1:12 pm

To je bila poceni šola. Lahko bi končal objet v kakšnem drevesu, to bi bilo drago!

Mu je žal ja, da so ga dobili. :roll:

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Po avg 31, 2009 2:01 pm

Matjaz46 je napisal/-a:
če bi res kaj pametnega naredili pol pa res ne bi smelo bit vedno več smrtnih žrtev, ali pač!

:[]

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Po avg 31, 2009 11:00 pm

raje plačam kazen če sem že zagrešil prekršek pa plačam to kazen kot pa nekoga na cesti vinjen ubijem pa mam celo življenje nekoga na vesti.

Blaž vzemi to kazen kot nekaj kar je tebi v dobro,če ravno ni dobro za denarnico.
bolje da so te zdaj dobili,ker če ne bi še večkrat pijan sedel za volan,in dvomim da bi vsakič ko bi pijan peljal vsi ostali celi ;)

:idea:

Uporabniški avatar
sasojug
Nov uporabnik

Napisal/-a sasojug Po sep 28, 2009 9:33 am

Matjaz46 je napisal/-a:z 0,84 si ti se komaj gledal!In izpit ti gre, kak odvetnik, prosim vas lepo, mladi voznik..... Po vsej verjetnosti si res pobegno ker nisi vido ko ti je mahal zaradi 0,84!
Ni rešitve za tebe!

Kaj pa bo Matjaz46 rekel na tole sodbo spodaj????? ---->
MLAD VOZNIK 0,99- KAZEN 400€+6KT (NI PRENEHANJA)
Slika

in na ta primer (2,31-ni-prenehanje)?????------>
Slika

res bo morda kdo rekel, da so to že stari primeri, ampak dnevno se srečujem s podobnimi novimi primeri...

hočem povedati samo to, da je SODNIK tisti, ki bo odločil ali bo izrekel prenehanje ali ne, in da nič ni izgubljeno, dokler sodnik ne reče drugače...

V vsakem primeru pa ne odobravam alkohola za volanom... Jaz samo pokažem kako je v praksi, v podobnih primerih...

lp
>|SaŠo|<

* brisano oglaševanje *

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 Po sep 28, 2009 10:32 am

sasojug je napisal/-a:
Ni rešitve za tebe!

Kaj pa bo Matjaz46 rekel na tole sodbo spodaj????? ---->
MLAD VOZNIK 0,99- KAZEN 400€+6KT (NI PRENEHANJA)
Slika

in na ta primer (2,31-ni-prenehanje)?????------>
Slika

res bo morda kdo rekel, da so to že stari primeri, ampak dnevno se srečujem s podobnimi novimi primeri...

hočem povedati samo to, da je SODNIK tisti, ki bo odločil ali bo izrekel prenehanje ali ne, in da nič ni izgubljeno, dokler sodnik ne reče drugače...

V vsakem primeru pa ne odobravam alkohola za volanom... Jaz samo pokažem kako je v praksi, v podobnih primerih...

lp
>|SaŠo|<

zanimivo, vendar tukaj se delajo pol krivice. sodnici se zasmili pa mu da tako kazen, en pa je napihal pol majn pa mu bo dala celotno.
tak pač je :twisted:

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po sep 28, 2009 5:28 pm

Hm, tako kot že v športu pravim, pa bom tud tukaj: Sudja lopove :lol: :lol: :lol: :evil:
Slika

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Po sep 28, 2009 7:08 pm

To je kr nekej. Če se gremo nekej, smo do vseh glih ne pa kr nekej.... :roll:
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov