Je mel znanec enak problem z Golfom II Rallye ko mu ga je hotel cenilec ocenit po Eurotaxu kot golfa JX (rallya sploh ni v eurotaxu) na koncu je potegnil samo za avto 6000€ za poškodbe še čaka.Patrik_A3 je napisal/-a:in koliko je po tvojem mnenju wiliams več vreden od navadnega starga cliota? seveda po evrotaxu.
Žiiga je napisal/-a:nekaj me še zanima. Zadnje čase premlevam in premlevam stvar. Ne gre mi v račun, kako je možno, da čeprav nisem kriv, moram nositi na ramenih vse stroške, ki nastajajo z avtom, ki je dejansko nevozen. Prav tako imam plačano registracijo, cestnino... Uporabljam drugo vozilo, ki ni v moji lasti, se pravi da si ga moram izposojati. Kdo krije stroške ki nastajajo z urejanjem papirologije?
Zakaj ni tako preprosto, da ob karambolu vozilo preprosto odpeljejo... ko je vozilo popravljeno ga dobiš in je to to.
skratka podn od podna.Onemogoča mi 10 tisoč stvari, ki jih moram prav tako opravlati, čeprav nimam osebnega prevoznega sredstva. Avtobus v mnogih mojih primerih odpade..
B|ind je napisal/-a:Ja, mene še čaka malo ˝klanja˝ da izvlečem ven čimveč denarja.
Bom pa poročal ko se zadeva zaključi, vrjamem da bo marsikomu prav prišlo da bo vedel postopke in kako na koga se obrnit ko se (bognedaj) kaj takega zgodi.
Ker moram rečt, meni ni blo nič jasno, kako pa kaj.. zdej približno razumem kako to vse poteka in deluje.
Pa itak se bom oglasil spet ko bom kupoval avto
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov