Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

belkaena
Stalni uporabnik

Napisal/-a belkaena Ne jan 10, 2010 4:26 pm

Zdaj nevem ali govorite na pamet, ker oglašajte se le če vam je bil izpit odvzet ali pa ne razumem vprašanja :?

Skratka izpit ti odvzamejo za 6 mesecev (realno okoli 5 mesecev), ker naša sodišča delajo počasi in dobiš prepoved vožnje 1 mesec po dejansem vpisu v register), zdravniški ti velja 2 leti, prva pomoč celo življenje, koliko ur moraš imeti nevem (sam sem jih imel 8), pišeš cpp in voziš glavno vožnjo in to VSE LAHKO narediš takoj naslednji dan, ko si dobil domov prepoved vožnje. Izpit pa lahko dvigneš po 6 mesecih oz. na datum, ki ti je napisan.

To govorim iz izkušenj kakor je bilo pri meni in prosim, da se ne oglašate na "slišal od kolega"!

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Ne jan 10, 2010 6:24 pm

belkaena je napisal/-a:Zdaj nevem ali govorite na pamet, ker oglašajte se le če vam je bil izpit odvzet ali pa ne razumem vprašanja :?

Skratka izpit ti odvzamejo za 6 mesecev (realno okoli 5 mesecev), ker naša sodišča delajo počasi in dobiš prepoved vožnje 1 mesec po dejansem vpisu v register), zdravniški ti velja 2 leti, prva pomoč celo življenje, koliko ur moraš imeti nevem (sam sem jih imel 8), pišeš cpp in voziš glavno vožnjo in to VSE LAHKO narediš takoj naslednji dan, ko si dobil domov prepoved vožnje. Izpit pa lahko dvigneš po 6 mesecih oz. na datum, ki ti je napisan.

To govorim iz izkušenj kakor je bilo pri meni in prosim, da se ne oglašate na "slišal od kolega"!

Si morla vrniti staro vozniško? Ker meni so vsi rekli da bom dobil pismo z občine da jo moram vrniti, ampak nisem nikoli nič dobil, samo odločbo s sodišča da ne velja več
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

DeNiŠ
Novinec

Napisal/-a DeNiŠ Ne jan 10, 2010 7:00 pm

stare vozniške ni treba vračati ! ali je še kdo čul da se da delat prej izpit in use?? da potem čez 6 mesecev samo dvigneš izpit?? ker močno dvomim , po moje moreš isto čakat k za 18 b.day

belkaena
Stalni uporabnik

Napisal/-a belkaena Ne jan 10, 2010 7:04 pm

Jao, kva ste ****, da ne izrečem besed!

Jaz sem delal ponovno izpit in ne nisem vračal vozniške, še ustavili so me in niso preverili.

Izpit pa lahko narediš prej kot sem napisal in kot sem tudi sam naredil.

LP

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Ne jan 10, 2010 7:15 pm

gecco je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:
gecco je napisal/-a:
CR17 je napisal/-a:cudno ful bomo se povprašal odvetnika... kdaj potem lahko spet dela izpit? kolk ur mora narest...?

verjetno ima 6 mesecev prepovedi. Povratniki imajo pa 8 ur za odvozit

10 ur je minimum.

Ne vem...jst ga tudi še enkrat delam in mi je bilo rečeno 8

ko sem ga jaz ponovno delal sem jih zvozil 8+1 izpitno,pa tud psiho test sem moral delat

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne jan 10, 2010 7:20 pm

hribko je napisal/-a:ko sem ga jaz ponovno delal sem jih zvozil 8+1 izpitno,pa tud psiho test sem moral delat

off:
Pa se vedno pocnes taksne stvari po cestah? ...8+1 premalo, zal... malo se zamisli.

A je potrebno to?
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 11#1261211
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Napisal/-a hribko Po jan 11, 2010 11:17 pm

MacTron je napisal/-a:
off:
Pa se vedno pocnes taksne stvari po cestah? ...8+1 premalo, zal... malo se zamisli.

A je potrebno to?
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 11#1261211

vse sem lepo razložil zakaj in kako je do tega prišlo

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr jan 13, 2010 12:56 pm

hribko je napisal/-a:vse sem lepo razložil zakaj in kako je do tega prišlo

In ta razlaga je tvoja obramba? Kljub temu, da si bil ze enkrat brez :idea: ...nisi doumel
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Napisal/-a hribko Sr jan 13, 2010 11:07 pm

MacTron je napisal/-a:In ta razlaga je tvoja obramba? Kljub temu, da si bil ze enkrat brez :idea: ...nisi doumel

sem razumel,vendar je preveč nedelskih voznikov na cesti,pa takih ki povsod vozjo 50(ker nevedo kolk je omejitev,pol pa kr skoz vozjo 50),včas se ti pač mal bol mudi kam in srečaš take pol ti pač mal naraste pritisk-to ni moja obramba,sam povem zakaj je tko

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Sr jan 13, 2010 11:10 pm

Ves forum vsak dan vozi v takih okoliščinah, pa večina ni bila niti 1x brez izpita ;)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov