IcEm4n je napisal/-a:če ti pa že pajek ne bo odpelju avta, ti bodo pa lisice gor namontiral.
In prava zabava bi se še le začela, ko ti avta ne bi hoteli vrniti, zaradi težav pri identifikaciji vozila zaradi napačni reg. oznak.

f.taunus je napisal/-a:Ne razumem par stvari pri tebi in tej tvoji temi.
Par ljudi ti je že povedalo, da na javnem mestu to ni dovoljeno, da je kaznivo, pa še kaj ... in zdaj se ti hočeš prepirat s prepričanjem, da ti noben nič ne more.
Čemu sploh odpiraš teme in sprašuješ take neumnosti, če pojasnil v zvezi z vprašanjem ne sprejemaš.
defasturias je napisal/-a:Ja, hiša je 100% v naši lasti, nahaja pa se v mestnem jedru. Na dovolilnici mi piše naslov in pripisano je, da imam avto lahko tam 30 min. Ure pa ravno ne bom hodil prestavljat vsake pol ure.
nevermind je napisal/-a:Ma tole mi je vse skupaj čudno... ne zastopim se v te zakonske zadeve in kako to gre, ampak ponavadi je kakšna tabla zdraven in piše ''Dovoljeno za stanovalce ...... ...... št. xx''
In da pred svojo lastno bajto ne smeš imeti svoj avto parkiran je tudi bosa... pa mestno jedro gor, dol...
pskoda je napisal/-a:Jaz sem v lj videl, ko je en napačno parkiral in vzel položnico iz šipe in ga dal na svojega in najbrš ko se je odpeljal ga je preprosto odvrgel
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov