MateSLO je napisal/-a:Ja eni so pac mojstri. Nekaj si vbijejo v glavo in potem jih nic ne preprica drugace.
Ce je spremljevalec dober voznik potem tudi ni tk slaba zamisel tole z spremljevalcem ... te lahko veliko nauci
vojkostar je napisal/-a:konji niso problem (vedno) samo na pravem mestu morajo biti, pametno je da bi vsi vozniki imeli obvezno varno vožnjo preden se jih dejansko spusti an cesto, če ne opravijo pač nebi šli
lexus02 je napisal/-a:Jaz sem delal izpit s spremljevalcem (pri 16,5) in vam moram rect da to sploh ni brez veze kokr nekateri pravjo (zgubljanje cajta, dnarja, pozabljanje vsega ipd.)
V tem cajtu sem si pridobil toliko izkusenj kot jih ima en 19 letnik (ki je opravil ispit pri 18) in sem torej v prednosti. Vedno sem vozil po omejitvah, gledal ogledala, predvideval ko je zraven mene sedel oce ali mama. Zdaj ko vozim sam isto to pocnem.
Imam pa kolega ki je naredil pri 18-tih pa mu se vedno obrati mal nagajajo, ne ocenjuje stanje na cesti itd.
Jaz sem za da ko naredis ispit vsaj pol leta obvezno peljat s starejsimi. Mene je edino motilo to da vozniska s spremljevalcem velja samo v Sloveniji, tako da sem se moral vedno menjati pred mejo, blo bi super ce bi lahko svigal do Hrvaske ali Avstrije brez ustavljanja. Razen tega so sami plusi.
Ce je kdo ki nima ispita in ga to zanima, mu rade volje pomagam... Govorilo se je da moras do 21 leta peljati v spremstvu, da pozabis cel CPP, da vozis po svoje in glado "pades" glavno itd.Skratka same buče
myster je napisal/-a:očitn se starostne omejitve vse premikajo.tud za v penzijo![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6YMyjYt5_mw
evo takole se normalni ljudje začnejo bat za volanom, ko avto npr. bočno nese.ampak 3/4 ljudi zamrzne.1/4 pa še razmišlja trezno.tukaj bi moral bit poudarek. jst bi zakon naredu tako, da bi se pri 16,5 lahk mel izpit kot ga poznamo sedaj v spremstvu staršev.pri 18 bi pa mogli še eno poligonsko avtošolo naredit.da se dobi občutek (kot na vranskem) kako se avto oblada.in izkusit v vseh pogojih kako obladat avto.eni na snegu vozijo čist za ritjo, ko pa pritisnejo po premzi se pa čudijo zakaj jih je neslo...in nardili nesrečo.
baSix je napisal/-a:zakaj so pa vedno mladi vozniki na udaru?? kaj pa tisti od 21-25 letniki kis e pijani vozijo iz čag? kaj pa tisti 40 letni lokal patrioti ki se vozijo iz gostiln?? kaj pa tisti 60 letni ki se v napačno smer na avtocesto vklučijo?
Speedfighter je napisal/-a:belkaena je napisal/-a:Katastrofa je ko prideš iz avtošole iz novega Megana v Cliota 1 in v prvem dežju greš naravnost iz ovinka.
Za kar je seveda kriv avto in ne voznikova "šolska vožnja po predpisih", ne?
B|ind je napisal/-a:To je brezveze.
Jaz si sploh ne predstavljam kaj bi počel brez izpita.
Mladi imamo že pri 18 - 19 - 20ih letih toliko obveznosti da jaz bi te leta težko shajal brez avta - šiht, šola, ...
Gosic je napisal/-a:Tole je malo brezveze. Zakaj:
-zato ker kot zaenkrat še mladi voznik, si trenutno ne predstavljam živlenja brez avta(šola,šiht,punca)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov