Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW So jan 30, 2010 11:45 pm

mr.ramo je napisal/-a: ..ni pa nujno da moras točno njemu pokazat avto,saj nepregleduje on avta ampk uni na teh. pregledu...kokr js vem policaji niso usposobljeni bit mehankarji ;) ...

Ko si 1x na izrednem teh. pregledu. Ti bojo neke najsli, to 100%.
Drugace pa ti policaj verjetno ne more dat kazen "za nazaj", ce tud te nebo tisti petek tam.
Slika

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc So jan 30, 2010 11:47 pm

Drugace pa ti policaj verjetno ne more dat kazen "za nazaj", ce tud te nebo tisti petek tam.

tole me zanima ja :shock:
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
plasi
Novinec

Kraj: Suhor

Napisal/-a plasi So jan 30, 2010 11:49 pm

GT_Turbo17 je napisal/-a:če bi dela po zakonu bi ti fajn naj****. ;) dela na TVOJO roko, da bi ti prišparal in da ti ne bi mel resnih problemov. ;) mislim..malo je takih policajev, da bi ti to rekli. če bi on hotel bi te sleku na kraju mesta...pa baje si še prehit vozu pa pripasana nista bla. pihat ti hvalabogu ni dal, ker baje tut ni blo 0.0...

dela na svojo roko? al ti je šel na roko? ;) presodi sam...

Ti pa maš srečo, da neletiš na takega policaja. :bow :bow Pol pa še praviš da je kao zaj**** :roll: Menjaj žensko pa boš prišparal 250€ + stroški tvoje načrtovane poti, pa še mir boš imel :-P :D
Pijem Laško pivo in j... se mi za vse živo!

NoFear85
Novinec

Napisal/-a NoFear85 So jan 30, 2010 11:54 pm

Ne obremenjuj se, uzivaj na obletnici, ko se vrnes bos pa se bolj uzival ko bos financno lazji. Upam pa da te naslednjic ne prispara, pa ti da se za vse ostalo kar bi mogu ze zdaj fasat.

Sicer pa so tvoje teme na meji humorja!

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc So jan 30, 2010 11:55 pm

Humor se začne ko so me drugič isti dan ustavli, ampak o tem pa nebi razglabljal v kaki državi živimo. :roll:
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
a4
Uporabnik

Napisal/-a a4 So jan 30, 2010 11:57 pm

če ti pravi da ti gre na roko, pol je samo vajina dobra volja da to v petek opraviš

drugače te bo vzel na piko pa te prerešetal v nulo, ni tak ?

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So jan 30, 2010 11:58 pm

MatejW je napisal/-a:Ko si 1x na izrednem teh. pregledu. Ti bojo neke najsli, to 100%.

Tocno tko... Ko boš enkrat sprovociral policaja do te mere da prideš na izredni tehnični je konec... Je pa zdej neka nova fora da ti kr na mestu napišejo kazen za 400 eur in greš dalje (kolega je baje tko dobu za nehomologirane stvari ampak to je neki novga tko da me še firbec matra kaj točno pa zakaj, bom postu k bom točno štorijo zvedu)
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Ne jan 31, 2010 12:02 am

a4 je napisal/-a:če ti pravi da ti gre na roko, pol je samo vajina dobra volja da to v petek opraviš

drugače te bo vzel na piko pa te prerešetal v nulo, ni tak ?

ja.

LoCo povej tole ko zveš do konca, vrjetno dobiš kake datume do kdaj je treba zrihtat.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Ne jan 31, 2010 12:05 am

Postelas avto, pa vozis dalje... pa reseno =)
Slika

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Ne jan 31, 2010 12:13 am

Bom poštelal, to itak. Moram nekak dobit tega policaja pa se zmenit za kak drug datum, ker takrat pa res nemorem.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Ne jan 31, 2010 12:22 am

dejcc je napisal/-a:Bom poštelal, to itak. Moram nekak dobit tega policaja pa se zmenit za kak drug datum, ker takrat pa res nemorem.

Jaz ga nebi niti klical,... :lol:
Slika

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne jan 31, 2010 1:11 am

Hahaha, policaju vozit avto kazat :D Daj no ..

Zrihtaj vse kar ti je naštel oz. se pozanimaj kako je s tem in zrihtaj tisto kar dejansko ni po zakonu.
S kabli za muziko ti nima kaj, razen če nimaš kako kavbojsko speljano - jaz imam lepo čez luknjo v požarni steni kjer so vsi ostali kabli speljani, kabli so kakovostni in izloirani, tako da tukaj ti nima kaj. Isto za nastavek, če je privijačen gor, ti nima kaj.
Vse ostalo pa poštimaj in bodi srečen da nisi naletel na kakega zajebanca :)

Mislim pa tudi da morda niti ni resno mislil in te je hotel samo malo zastrašiti da boš porihtal avto tako kot mora bit.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne jan 31, 2010 2:52 am

MatejW je napisal/-a:
mr.ramo je napisal/-a: ..ni pa nujno da moras točno njemu pokazat avto,saj nepregleduje on avta ampk uni na teh. pregledu...kokr js vem policaji niso usposobljeni bit mehankarji ;) ...

Ko si 1x na izrednem teh. pregledu. Ti bojo neke najsli, to 100%.

...men je policaj reku da nimam orig. zarometov in sem mu lepo reku da so orig. ,ter da mi on nemore govort da niso orig. ker on zato ni usposoblen :idea: ..tud ko mi je odredil izredni teh. pregled..mi tud tam niso za zaromete nc rekl..temveč so mi jamral zard dimenzije gum in izpusnih plinov..za iz.kolektor mi tud niso nc rekl,pa se kr dobr vid da je sportn ;) ..konc koncev policaj če se gre usposablat za policaja,je potem policaj in ne mehanik da ti lahko določi na licu mesta kaj je predelano ;) ..lahko ti samo odredi izredni teh.pregled,da "mehaniki" ugotovijo kaj je predelano in kaj ne ;) ..je pa res da gledajo cist usako malenkost :? ..Lp!

Uporabniški avatar
KiNOS
Novinec

Napisal/-a KiNOS Ne jan 31, 2010 5:15 am

Da ti je obletnica bol važna ko pa 250€/500€...dober si mi ti...
Upam da dobiš kazen.
When bravery turns into insanity!
- MKV GTI DSG-F1 2005 sold
- MKV 1.9tdi 2005 sold
- MKV 1.4fsi 2005 sold
- MKV 1.6fsi 2008 sold
- MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold
- BMW M3 2003 SMG

Vseved
Novinec

Napisal/-a Vseved Ne jan 31, 2010 8:19 am

dejcc je napisal/-a:Še rekel sem naj mi da kazen,vzame tablice in vse. Bolje plačat polovičko 250 ko pa babo poslušat da sem obletnco zajebal ker sm mogo na PP it

Potem pa menjaj babo, če že zdaj teži.

Danes je že "uspešno" za moške, če so copate, ampak da si pa takšen pancer... :lol:

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Ne jan 31, 2010 8:50 am

Pa ti veš kaj pomeni 7 dni časa?
To da lahko pelješ že drugi ali pa tretji ali pa sedmi dan.
Čimprej zrihtaš pa je.
Drugače pa te ta policaj mal zeza.
Za tablice pa vem da se grem tožarit, dokler ma lahko cel lpp prinetane nimajo kej sikat...
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Ne jan 31, 2010 9:24 am

glede na tvojo vožnjo v petek zjutraj in raznorazno vijuganje kot da maš formulo, dvomim da te je zaradi avta ustavo...
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Ne jan 31, 2010 11:21 am

hahaha, vedno nekaj novega! pa gospoda policaja poznaš? veš kam morš točno it? kot ti je že nekdo napisal, greš z lahkoto prej do njega pa mu pokažeš da si porihtal zadeve. vse se da sam če se hoče. a eni raj tukej gor hodjo jokat pa sprašvat kaj nardit, pa če je delal na svojo roko al ne. imaš res srečo da te ni že takoj oglobil, kot to ponavad delajo.
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Ne jan 31, 2010 11:23 am

Tvoj prejsni nick dovolj pove.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Ne jan 31, 2010 11:33 am

...:::Team:::... je napisal/-a:glede na tvojo vožnjo v petek zjutraj in raznorazno vijuganje kot da maš formulo, dvomim da te je zaradi avta ustavo...

Še ena cvetka.
Relax take it easY
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov