Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS To feb 16, 2010 9:15 am

kamal je napisal/-a:
primozek68 je napisal/-a:A si ti hodu v osnovno šolo kamale jedan? ParkIrišče ne parkErišče. In nisi se zmotil,ker si 2x enako napisl. Nauči se pisat slovensko.

Sem hodil (hodu) v osnovno šolo. (jedan)-sploh ne vem kaj bi bilo to. Napisal (napisl) sem dvakrat (2x), ker se res nisem zmotil, ampak sem tako napisal. Ponavadi je potrebno uporabljati slovenski knjižnji jezik, ki ga je potrebno tudi pravilno pisati (pisat).

Obiskoval sem še nekaj drugih ustanov, ki se ukvarjajo s izobraževanjem in vzgojo mladih, sposobnih ljudi, ki potem lahko svoje znanje delijo na raznih forumih, ki pripomorejo k boljšim rešitvam na določenem področju.

Dobro si ga, kamal ;)

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 To feb 16, 2010 9:21 am

Kakšno kazen si pa dobil? Ker za nekaj evrov se ne splača tožbe delat...

Uporabniški avatar
Dreamliner
Novinec

Napisal/-a Dreamliner To feb 16, 2010 8:11 pm

ah sej tožbe ne mislim delat. kazen je 80 €, pol 40. napisal sem prošnjo, če mi lahko opravičijo mojo nepazljivost.

Uporabniški avatar
ThugBoy
Stalni uporabnik

Kraj: Morje

Napisal/-a ThugBoy To feb 16, 2010 8:35 pm

odgovor bo pa negativen in boš lepo plačal 80eurov

Bolje bi bilo dat teh 40eurov, pa je mir. Itaq veš da si naredil napako, pa čeprav si prepozno opazil

LP
Even When They Kill Me They Can't Never Take A Game From Young G

Uporabniški avatar
ALIEn3001
Novinec

Napisal/-a ALIEn3001 To feb 16, 2010 8:57 pm

Ja ne, plačaš 40€ in se nato pritožiš, ali prosiš ali kar koli. Potem ti pa vrnejo denar, če gre pritožba čez.
James May: I preffer this (AR 159) to the BMW 3-series :)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To feb 16, 2010 9:02 pm

Dreamliner je napisal/-a:ne mi srat, pa se budalo delat, objektivno poglej. miško, še nikol se nisem pritožil, zdej pa RES NISEM videl. ne me jebat.

Upam, da ti pritožba uspe, da si boš lahko kupil zimske gume ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Dreamliner
Novinec

Napisal/-a Dreamliner To feb 16, 2010 11:40 pm

haaaaaaaaaahaaaaa speedfreak, dobro oko. zimske gume imam, vendar bom marca prodal avto, imam pa novega, tako da se s tem vozim enkrat na 14 dni, pa nisem dajal zimskih gum gor. :D

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr feb 17, 2010 12:47 pm

Dreamliner je napisal/-a:renault user, da nebi tebe maznu enkrat.

ne mi srat, pa se budalo delat, objektivno poglej. miško, še nikol se nisem pritožil, zdej pa RES NISEM videl. ne me jebat.

Mislim, da si ti odprl temo in da verjetno rabis mnenja pa ceprav so nekatera malo nasprotujoca, vendar so tudi resnicna. Ne vem zakaj se obnasas kot nek "otrocaj". Tale zgornji tekst ni nikakor primeren za neko komunikacijo in celo meji na groznjo uporabniku.

@primozek68: Tudi, ce je malo narobe napisano se vedno je mozno prebrati bistvo... ne zapletaj se v taksne malenkosti sploh pa ne v taksnih temah. Lepo prosim.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
maius28
Novinec

Kraj: Gališki slapovi

Napisal/-a maius28 Sr feb 17, 2010 1:45 pm

Kazen da, saj se vidi rumena črta, ki označuje "posebne" parkirne prostore ali prostor. Verjamem, da si jezen, jaz bi tudi bil, sam plačaj in boš imel mir. Sam sem imel podobo situacijo lani pozimi. ko plačaš, počasi pozabiš ali pa ne in te mine jeza, bes in slaba volja.

Če pa imaš denar in čas, pa se pritoži, sam....
Nikoli ni prepozno.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov