zazi je napisal/-a:fantje to je hipotetičn primer, v katerem sem navedu da se avto posodi svoji sestri katera ONA da kluče svojmu fantu, tko da teoretično gledano bi dal kluče njej... in ja vsak k se voz okol brez izpita je tok marljiva in odgovorna oseba da to vsem pove... jst samo spašujem kaj naredi človek v takem primeru, da gre za njegov avto katerega po "pomoti" na račun dejan drugega odvzamejo
DIrk je napisal/-a:=ZiAn= je napisal/-a:DIrk je napisal/-a:Jst pa neki ne zastopm. Kako mu lahko zasežejo avto?? kar je moje je moje... sam povozm ga mamo jim... jim ga ne dam pa če mi ne vem kaj nardi...
Mislm to me pa res raz*izdi...človk pošten dela, pol mu pa zarad ene bedarije hočejo avto uzet...un k se pa po AC kontra pele pa dobi 300€ kazni...če je to prevična država...
Ne bodi b****, človek je že tretjič (3!) bil ujet pri vožnji brez izpita. Definitivno ga tudi niso ujeli vsakič ko je vozil. S takšnim pisanjem pa tako ali tako nisi nič boljši kot ta brez izpita, morda še slabši (govoriš kako bi povozil nekoga, ki le POŠTENO opravlja svojo službo). Najbolj ekstremen primer ampak ali bi ga še podpiral, če bi se zaletel tak pacient vate?
Lp
Majstr živiš v sanjah...policaji in pošteno delo...nažalost jih 95% ne ve niti kaj je delo, kaj šele da bi vedeli kaj je pošteno delo.
in ne, ne podpriam vožnje brez izpita, čeprov kje pa piše, da človek, ki nima izpita ne zna voziti... če malo pogledaš okoli sebe bi ugotovil da tudi veliko ljudi, ki ima izpit ne zna vozit.
maius28 je napisal/-a:Nima izpita a ne. Torej ni važn, če ve vozit. Pa ne govorit, da 95% policistov nima pojma ipd. Prav je, da so mu ga vzeli in pika. Bedarije je delal po cesti. Še več takšnih "prijemov želim", da se lahko peljem s svojo družino varno po cesti in da lahko s sinom prečkam prehod za pešče, ker voznik ve, da se mora ustavit.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov