mišek je napisal/-a:Ja v sestrinem primeru je bilo tudi tako.
Samo na tak način te lahko naflancajo kolikor hočejo, če jim je to v interesu. Mi je pravila, da možno, da je vozila prehitro, ampak da je pa bilo to 67km/h pa skoraj težko vrjame. To bi bilo po števcu 70. Tako da boh si ga vedi od kod so dobili te številke.
Kje je potem dokaz, da si res toliko vozil in da so res tebe zmerili? Sej to lahko potem cel dan iste številke pravijo. Kak jim pa češ dokazat, da ni res.? Nemogoče, saj nimaš kamere v avtu.
domen_ je napisal/-a:Js predlagam da se peljes po omejitvah po stevcu in ne bo nobenega evra izgubljenega in nobene tezave.
mišek je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:Js predlagam da se peljes po omejitvah po stevcu in ne bo nobenega evra izgubljenega in nobene tezave.
Si nor, garmin mi je pokazal 83km/h, ko je števec kazal 90.
Pri 50 pa laže za 5, tudi tiste obcestne table tako pokažejo.
Sicer sem pa našel tole:
http://urban.spletno-mesto.com/wp-conte ... cistov.pdf
Torej od izmerjene vrednosti morejo odštet 5km/h. Ali to naredijo?
Radar pa ima lahko največji odstopek od realne vrednosti +-3km/h.
Po tej računnici lahko realno pelješ največ 52km/h ( v mojem primeru 57 po števcu), takrat lahko radar v najslabšem primeru pokaže 3km/h preveč, ko pa odšteješ varnostno vrednost prideš ravno na 50.
SAVINJCAN je napisal/-a:kaj pri tem znaku veljajo kazni v naselju ali izven naselja?
danatory je napisal/-a:Torej v naseljih kjer je omejitev 90, veljajo kazni za izven naselja?
danatory je napisal/-a:Torej v naseljih kjer je omejitev 90, veljajo kazni za izven naselja?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov