Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind So mar 13, 2010 3:07 pm

Kakorkoli že. I'm out.
Se ne mislim kregat s zagovorniki napohancev.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So mar 13, 2010 3:09 pm

lexus02 je napisal/-a:edit: avtor teme lahko uprasa WIZz-a za pravne usluge ker je s primerom vec kot dovolj seznanjen

Seznanjem sem tolk kot vsi tukaj, sam očitno ne preberejo vsi dobro kaj avtor napiše. Napisal je da je kadil en dan prej, ustavili so ga pa naslednji dan zvečer. Iz tega pa potem pride da je vozil zadet al pa da so ga ustavli isti dan.
Dejstvo je, da iz napisanega lahko sklepamo da ni vozil zadet in to je pač vse kar rabimo vedet. Zarad tega ga ne bom nekaj obtoževal ane.
Vseeno sem pa proti vožnji pod vplivom česarkoli in ne kadim trave, da ne bo kdo mislil da zarad tega kej zagovarjam.

lp

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 So mar 13, 2010 4:12 pm

Videl sem preveliko smrtnih primerov na cestah, kjer je bil vzrok alkohol in ostale substance! Ljudje pamet v glavo, kjer z temi zadevami ne škodujete samo sebi ampak predvsem drugim( umirajo nedolžni ljudje) in to je nedopustno!

Tukaj ni nobenega izgovora kdaj,kje ,zakaj je kadil, ker vemo da je zadeva prepovedana in to je to. Posledice pa so še premile! :idea:

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So mar 13, 2010 4:27 pm

scirocco12 je napisal/-a:Videl sem preveliko smetnih primerov na cestah, kjer je bil vzrok alkohol in ostale substance! Ljudje pamet v glavo, kjer z temi zadevami ne škodujete samo sebi ampak predvsem drugim( umirajo nedolžni ljudje) in to je nedopustno!

Tukaj ni nobenega izgovora kdaj,kje ,zakaj je kadil, ker vemo da je zadeva prepovedana in to je to. Posledice pa so še premile! :idea:

Bolj se nebi mogel strinjati!

lp

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 So mar 13, 2010 4:30 pm

sram te je lahko, da sploh sprasujes to na tem forumu.
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So mar 13, 2010 5:46 pm

W|zz, ampak meni (pa mogoče še komu) se dozdeva, da ni moglo biti vse OK, ko so ga ustavili, če so ga odpeljal na odvzem krvi.
Slika

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk So mar 13, 2010 5:50 pm

Sicer malo off-topic;pred dnevi smo s kolegi debatirali,da ce npr. napiha oseba mopeda ki je drugace poklicni sofer tovornjaka ali avtobusa,ali mu gre izpit za vse kategorije ki jih ima narejene ali je kako drugace?Kar pred casom je bilo,da ce si napihal preko mere so ti vzeli vse kategorije,ki si jih imel..je sedaj drugace?

lp tdk

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk So mar 13, 2010 5:51 pm

King1 je napisal/-a:
scirocco12 je napisal/-a:Videl sem preveliko smetnih primerov na cestah, kjer je bil vzrok alkohol in ostale substance! Ljudje pamet v glavo, kjer z temi zadevami ne škodujete samo sebi ampak predvsem drugim( umirajo nedolžni ljudje) in to je nedopustno!

Bolj se nebi mogel strinjati!

lp

x3

lp tdk

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire So mar 13, 2010 5:52 pm

Vse ti vzamejo
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So mar 13, 2010 6:31 pm

tdk je napisal/-a:Sicer malo off-topic;pred dnevi smo s kolegi debatirali,da ce npr. napiha oseba mopeda ki je drugace poklicni sofer tovornjaka ali avtobusa,ali mu gre izpit za vse kategorije ki jih ima narejene ali je kako drugace?Kar pred casom je bilo,da ce si napihal preko mere so ti vzeli vse kategorije,ki si jih imel..je sedaj drugace?

lp tdk

Vzamejo ti vse, vozit ne smes nicesar, pri ponovnem delanju izpita pa mores delati samo tisto kategorijo ki so ti jo odvzeli, druge ti ostanejo.

Primer:

Sam imam izpit A in B kategorij, imel sem odvzem izpita, 6 mesecno prepoved. Ko sem ponovno opravil izpit B kategorije, sem na kartico (novi izpit, knjizic vec ni) dobil tudi A kategorijo nazaj.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind So mar 13, 2010 6:44 pm

lenivec je napisal/-a:samo eno vprašanje za vse "nasprotnike" v tej temi.

kolkokrat ste že meli probleme s počenim folkom? kolko krat ste že meli probleme s pijanim folkom?

Kaj in ker domnevno delajo manj težav kot pijančki je pa upravičeno ??!

Mogoče ja pa tip izgledalo takole in je bil policistom sumljiv..

Slika

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 So mar 13, 2010 6:58 pm

IcEm4n je napisal/-a:W|zz, ampak meni (pa mogoče še komu) se dozdeva, da ni moglo biti vse OK, ko so ga ustavili, če so ga odpeljal na odvzem krvi.

To se tudi jaz sprašujem. Če si zjutraj kadil, pa so te zvečer ustavili, ne vem zakaj so te dali na odvzem krvi, če si bil čisto normalen? Razn če te je kdo prijavu.
GQ

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind So mar 13, 2010 7:37 pm

lenivec, no ja, tega jaz nisem rekel. Ne odobravam niti eno niti drugo - za volanom seveda.
Ko pa nisi za volanom pa marihuane še vedno ne odobravam - imam en dober primer v sovrstniku (sošolec iz OŠ) kaj ti lahko naredi ob redni uporabi.
Seveda tudi alkohol škoduje ob rednem pitju samo vseeno mislim da na daljši rok pa še legalen je. Čeprav ne zagovarjam pijančevanja, da nebote narobe razumeli.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind So mar 13, 2010 7:59 pm

Hah, gonja..
Seveda je gonja če je nelegalna !

In ne mi govorit da ni posledic in da lahko nehaš kadar želiš. Če si nehal ti to ne pomeni da je lahko in da je brez posledic. Ko vidim jaz tega tipa ki redno kadi čeprav je že stokrat nehal je kot kup nesreče. Non stop celi spaljeni, brez ambicij in z nedokončano srednjo šolo katero opravlja mislim da že več kot 1 leto.
Pred kajenjem je opravil prva dva letnika brez težav.

Se pa strinjam s tabo glede alkohola - ampak ˝prednost˝ alkohola je da je legalen. Če bi gostinci spoštovali zakone bi bilo pijancev manj - predvsem med mladimi. Ampak vsem se gre samo za profit.
Vsak lahko doma skuha žganja (šnopca) kolikor želi, vinograda ima vsak kolikor želi.. na tem področju bi blo treba nekaj omejit ali pa obdavčiti.
Ampak to je debata za novo, vrjetno zelo obšrino temo :)

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic So mar 13, 2010 8:09 pm

Da se še jaz vmešam.
Ta thc, ostane oz je v laseh tudi pri tistemu, ki je samo zdraven?
Ker sem bil nevem kolikokrat zdravn ljudi, ki so pohal. Lahko bi marsikdaj probal, nekoc fajn pijan sem tudi ze skoraj, pa potem nisem.

Sam pa kadim-cigarete.
Nisem nek redni kadilec, ampak kako škatlo na teden si kupim, tako ko mi paše.
In ko je bilo omenjeno odvadit. Mislim da se da odvadit. Od vsega se da odvadit, ampak nekako treba je sam misu premislt, pa tudi resnico na ljubo, življenje na sploh ti mora lepo tečt.

Nisem zagovornik enega ne drugega. Alkohola,trave, drugih drog(tudi to sem ze videl folk na beumu,tripu itd), cigaret. Ampak, marsikdo to počne zaradi kake krize, ki jo ima, da zbezi temu. Vcasih imam tut sam čik za to.
Priznam pa da sem v mlajših letih tudi sam velikokrat popival. Bil pijan petke,sobote-vsak tedn.Tdu tisto kozlanje, pa potem spet pitje naprej. Enkrat v življenju sem pijan vozil. Od takrat, sem si rekel da nikoli več, niti pod razno. Pač človek bi moral včasih sam sebe v roke uzet. Ampak, včasih pa paše. Pivo,tri,pet, ampak nikar za volan.

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus So mar 13, 2010 8:40 pm

lenivec je napisal/-a:marihuana ob redni uporabi škodi samo tak da se ti malo zmanjša spomin...
3/4 slovencev redno kadi in od tega jih za polovico sploh noben neve da kadijo. tolko o tem kak škodi itd.
kadi eno leto vsak dan. potem po enem letu nehaj. posledic nebo.
bodi pijan eno leto vsak dan in nehaj. prvi problem bo nehat, drugi problem bojo pa jetra, ki vprašanje če jim boš še lahko rekel jetra.

jaz ne kadim (več) in ne pijem (niti nikoli nisem kaj preveč ker mi je blo bedno). in mi je v bistvu za vse skupaj vseeno naj dela vsak kaj hoče. samo em pa ful razpizdi ta gonja proti marihuani kot da je nevem kaj. alkohol je pa totalno domač v naši kulturi, ki dela neprimerno več škode uživalcu in pa njegovi okolici.

Če govoriš o marihuani, ti odgovorim: Yeah right! Ganđa ti ne zjebe samo spomina, ampak te popolnoma uleni in rezultat je zmeden, len človek, ki ga boli falus za vse in ni več sposoben učinkovito opravljat neke dnevne rutine, pa najsi bo to šola, služba, ali pa vožnja avtomobila. Če to zate niso konkretne (negativne) posledice, potem je s tabo nekaj narobe. In od nje ne rataš kemično odvisen, ampak psihično, in končat je pomoje skor isto težko kot navadne čike. Kar pomeni, da ima večina ljudi težave pri tem, razen par herojev ki imajo "strong will".

Glede alkohola se popolnoma strinjam, da redno pitje nikaaaakor ni OK. AMPAK...če se greš primerjave ganđa:alkohol, najprej "izu, da glede posledic, je 1 piva na dan<<<1 đoint na dan.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov