lexus02 je napisal/-a:edit: avtor teme lahko uprasa WIZz-a za pravne usluge ker je s primerom vec kot dovolj seznanjen
scirocco12 je napisal/-a:Videl sem preveliko smetnih primerov na cestah, kjer je bil vzrok alkohol in ostale substance! Ljudje pamet v glavo, kjer z temi zadevami ne škodujete samo sebi ampak predvsem drugim( umirajo nedolžni ljudje) in to je nedopustno!
Tukaj ni nobenega izgovora kdaj,kje ,zakaj je kadil, ker vemo da je zadeva prepovedana in to je to. Posledice pa so še premile!
King1 je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:Videl sem preveliko smetnih primerov na cestah, kjer je bil vzrok alkohol in ostale substance! Ljudje pamet v glavo, kjer z temi zadevami ne škodujete samo sebi ampak predvsem drugim( umirajo nedolžni ljudje) in to je nedopustno!
Tukaj ni nobenega izgovora kdaj,kje ,zakaj je kadil, ker vemo da je zadeva prepovedana in to je to. Posledice pa so še premile!
Bolj se nebi mogel strinjati!
lp
tdk je napisal/-a:Sicer malo off-topic;pred dnevi smo s kolegi debatirali,da ce npr. napiha oseba mopeda ki je drugace poklicni sofer tovornjaka ali avtobusa,ali mu gre izpit za vse kategorije ki jih ima narejene ali je kako drugace?Kar pred casom je bilo,da ce si napihal preko mere so ti vzeli vse kategorije,ki si jih imel..je sedaj drugace?
lp tdk
lenivec je napisal/-a:samo eno vprašanje za vse "nasprotnike" v tej temi.
kolkokrat ste že meli probleme s počenim folkom? kolko krat ste že meli probleme s pijanim folkom?
IcEm4n je napisal/-a:W|zz, ampak meni (pa mogoče še komu) se dozdeva, da ni moglo biti vse OK, ko so ga ustavili, če so ga odpeljal na odvzem krvi.
lenivec je napisal/-a:marihuana ob redni uporabi škodi samo tak da se ti malo zmanjša spomin...
3/4 slovencev redno kadi in od tega jih za polovico sploh noben neve da kadijo. tolko o tem kak škodi itd.
kadi eno leto vsak dan. potem po enem letu nehaj. posledic nebo.
bodi pijan eno leto vsak dan in nehaj. prvi problem bo nehat, drugi problem bojo pa jetra, ki vprašanje če jim boš še lahko rekel jetra.
jaz ne kadim (več) in ne pijem (niti nikoli nisem kaj preveč ker mi je blo bedno). in mi je v bistvu za vse skupaj vseeno naj dela vsak kaj hoče. samo em pa ful razpizdi ta gonja proti marihuani kot da je nevem kaj. alkohol je pa totalno domač v naši kulturi, ki dela neprimerno več škode uživalcu in pa njegovi okolici.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov