Vikking je napisal/-a:Povej mu da mu daš 50€, realno se nekje da za majhno prasko na odbijaču (ki se ponavadi in jo prav nobeden, niti nikoli ne da popravljat, ker so odbijači vedno na udaru glede prask npr parkirišča itd...).
Ker je minilo 6 mesecev, ni ne policijskega zapisnika niti poročila o nesreči, mu lahko tudi poveš da se lahko gre tožit na sončno upravo s 300€.
Takšne stvari ki so samo dogovorjene, se rešijo 1-2 dneh od nesreče. Ne pa po 6 mesecih.
Da imaš mirno vest, mu ponudi 50€ in pika. Ko mu boš izročila denar imej pričo sabo, za vsak slučaj.
DeNiŠ je napisal/-a:Kaj če je pa imel model v pol leta še kakšno prometno....in je zrihtal odbijač s pomočjo zavarovalnice ..sedaj še pa tebe prosi za 300€ ki bojo romale lepo v njegov žep?
tudi to je ena izmed možnosti.
abbe je napisal/-a:DeNiŠ je napisal/-a:Kaj če je pa imel model v pol leta še kakšno prometno....in je zrihtal odbijač s pomočjo zavarovalnice ..sedaj še pa tebe prosi za 300€ ki bojo romale lepo v njegov žep?
tudi to je ena izmed možnosti.
ja in?kaj je zj kle narobe.seprau ce ma recmo on kasno se mu ti lah zabijes v rit in nic placas ker mu bo pac zavarovalnica krila stroske.kake mate eni.
da podam se moje mnenje.300 eur.je realna cena za poravilo/barvanje odbijaca na POOBLASCENEM servisu.
ke pa pise da on more avto pelat h vaskemu licarju.lahko ga pele na pooblacen servis.in bi blo popravilo hitro 300 eur.
to da pa zaj vi pac nebi placal ker je ze od tega pou leta pa da on nima dokaza da se je ona zaletela v njega,pa kaze samo na to kaksn folk mamo v sloveniji(natagunski,a tok mate vsi za povedat v temi nategatorji,tuki se pa kaze da niste nic drgacni)
sam tok v razmislek...
p.s. nism jst nben angelcek ampak ce je neki nardila naj za to placa!
DeNiŠ je napisal/-a:Kakšna je pa kazen za premalo varnostno razdaljo??
Po moje ni več kot 300€? Če bi bilo po moje bi mu dal tistih 50€ ki jih je reku takoj pa adijo....srečno vožnjo.
B|ind je napisal/-a:haha abbe, seveda.
TI bi pa bil poštenjak in bi plačal ja.. čestitam.
Ko bi bili le vsi taki.. kako naj punca ve da ni tip zbil celega odbijača medtem in se spomnil nanjo ?
Jaz nimam strpljenja pri takih primerkih, ker sem videl kaka sranja sem imel jaz ko povzročitelj ni hotel priznati nesreče, čeprav je bil policijski zapisnik in vse jasno narisano in napisano !
Tako da sem čakal in čakal da je pacient priznal in je lahko na zavarovalnici stekel postopek. Kako in koliko dolgo trajajo pa postopki na zavarovalnici si pa mislite - ali pa preberite v ostalih temah o prometnih nesrečah kjer sem to že pisal.
In še enkrat vprašam, zakaj ni šlo preko zavarovalnice ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov