Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Bi takim nezrelim nemoralnežem ban pomagal v iskanju zrelosti?

nikoli
15
11%
njim nikoli, kvaliteti foruma pa zagotovo
61
47%
tak avtorjev pristop zahteva avtomatičen ban ne glede na vse
22
17%
žrtev ne bo nič na boljšem, nam pa je tudi vseeno
9
7%
morda bi mu pomagal, a s tem izgubimo na (kislem) smehu
1
1%
njemu ne, a take teme morda pomagajo komu drugemu
23
18%

Skupaj glasov : 131

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Napisal/-a lexus02 Sr mar 24, 2010 3:44 pm

alooooooooooo ooooooooooooooo oooooooooooooooooooooo

placal bom, sam kazen je na njeno ime in ona naj obrzi pike
Imam letno vinjeto!

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Sr mar 24, 2010 3:52 pm

Ja res skoda, zakaj nisi su 150 km/h. Itak bi pike ona obdrzala. Vids, dobro darilo za njo
There is no time...

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Sr mar 24, 2010 3:52 pm

lexus02 je napisal/-a:alooooooooooo ooooooooooooooo oooooooooooooooooooooo

stari pa kaj je s tabo?plačal boš itak pa tudi pike obdrži....kaj sploh sprašuješ take stvari tle gor,če veš da noben ne odobrava take nategancije.... maš srečo da ni namest 60 letne gospe kakšen 25 letni dečko ki bi ti poleg 3 kazenskih pik še kakšno drugo kje naredu..

PLAČAJ IN SPREJMI PIKE.GET IT?

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr mar 24, 2010 3:54 pm

damjan je napisal/-a:

stari pa kaj je s tabo?plačal boš itak pa tudi pike obdrži....kaj sploh sprašuješ take stvari tle gor,če veš da noben ne odobrava take nategancije.... maš srečo da ni namest 60 letne gospe kakšen 25 letni dečko ki bi ti poleg 3 kazenskih pik še kakšno drugo kje naredu..

Tako se govori!

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr mar 24, 2010 3:56 pm

damjan je napisal/-a:

Tako je. Jst bi te ziher poisku in ti dodatne pike na tintari naredu.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Sr mar 24, 2010 3:57 pm

smešno mi je ko že v začetek posta napiše da naj se ne pišejo takšni in drugačni komentarji,a že v štartu je naredil in prekršek in vse,sedaj pa bi še globo nekomu naprtil ki resnično ni ne kriv ne dolžan.

nalcoq4
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana - Bežigrad

Napisal/-a nalcoq4 Sr mar 24, 2010 4:00 pm

Plačaj pa je mir....sploh ne razumm zakaj sprašuješ take neumnosti. :]

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Napisal/-a lexus02 Sr mar 24, 2010 4:25 pm

kok ste usi posteni, v zivljenju niste nikola oguljufali

Vsem je jasno da so Slovenci zahrbten narod, in bi tud svojo mater zajebal, a tuki mi usi neki moralizirate

Sram naj vas bo... premislite mal o sebi, pejte zdej skozi vase zivljenje pa razmislite; Kokrat ste ukradli na vrtu kumaro? Kokrat ste v soli izognili pisanju testa? Tisti ki imate podjetja, kokrat ste prekrili davke? Tj. placali manjse davke? Kokrat ste se strigli pri frizerju, pa ste mu rekli "ne rabim računa"? Nekateri od vas so tudi brez ispita peljali...

Sram naj vas bo to pisati, a 99% vas bi isto razmisljalo kakor jaz! Dam glavo
Imam letno vinjeto!

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Napisal/-a lexus02 Sr mar 24, 2010 4:28 pm

Ronin je napisal/-a:Ja res skoda, zakaj nisi su 150 km/h. Itak bi pike ona obdrzala. Vids, dobro darilo za njo

Res skoda ker ne znas prebrati uvodnega posta
Imam letno vinjeto!

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Napisal/-a lexus02 Sr mar 24, 2010 4:29 pm

damjan je napisal/-a:smešno mi je ko že v začetek posta napiše da naj se ne pišejo takšni in drugačni komentarji,a že v štartu je naredil in prekršek in vse,sedaj pa bi še globo nekomu naprtil ki resnično ni ne kriv ne dolžan.

isto bi razmisljal 100%. Slovenec si, in ti bi se naredil neumnega, da celo babi placa kazen... Jaz sem tok fer pa bi ji dal za kazen, pike pa naj obdrzi ker itak mi ne more dokazat da sem jaz peljal!

Ti, mati tereza itak tega ne mores razumet

KDOR JE BREZ GREHA, NAJ PRVI VRZE KAMEN
Imam letno vinjeto!

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Sr mar 24, 2010 4:36 pm

Alo no. Pa ne moreš tok govorit. Kaj ma zdej tukaj veze, če smo pred x-leti ukradli ''kumaro'' na njivi?
Najlažje za tebe bi bilo, če bi ti rekli, da naj kar ona plača in ti bi imel čisto vest.
Pa ne gre tako. Naredil si sr****, zdej pa še odgovarjaj zanj. Ne pa da bo ena ženska zaradi tebe imela probleme.

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Sr mar 24, 2010 4:39 pm

LOL
Kriva si je sama,... kaj pa niso takoj uredili vsega, in avto odpeljali.
Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr mar 24, 2010 4:41 pm

Mislim človek je s teboj vse OK? Pač ti vsi govorijo, da plačaš... Saj oma ni tak nora, da bo obdržala 3 kazenske pike ker ni to storila to ni kraja ampak KRIVICA za stranko ki je bila pripravljena kupit tvojo vozilo madona! Pa nekaj tuaj o slovenčkih pa to...Kaj pa si ti pol? Svašta res svašta... :roll:

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Volvo5er Sr mar 24, 2010 4:51 pm

lexus02 je napisal/-a:kok ste usi posteni, v zivljenju niste nikola oguljufali

Vsem je jasno da so Slovenci zahrbten narod, in bi tud svojo mater zajebal, a tuki mi usi neki moralizirate

Sram naj vas bo... premislite mal o sebi, pejte zdej skozi vase zivljenje pa razmislite; Kokrat ste ukradli na vrtu kumaro? Kokrat ste v soli izognili pisanju testa? Tisti ki imate podjetja, kokrat ste prekrili davke? Tj. placali manjse davke? Kokrat ste se strigli pri frizerju, pa ste mu rekli "ne rabim računa"? Nekateri od vas so tudi brez ispita peljali...

Očitno se nas Slovencev tak sloves drži zaradi takih bedakov kot si ti.
Ne enači robutanje sadja (zelenjave) in neplačila minimalnih davkov s tem kar nameravaš narediti ti.

Edino pravilno bi bilo, da pokličeš gospo, se ji opravičiš zaradi nevšečnosti okoli te kazni, plačaš kazen, ob enem jo pa lahko prosiš, da tiste tri pike ostanejo njej (saj se ji verjetno ne bodo nič poznale, pa tudi lažje je za njo, da pač ona plača kazen in ne rabi dokazovati da si vozil ti).

dms
Novinec

Napisal/-a dms Sr mar 24, 2010 5:02 pm

Lp

Če niste vedeli,je naklep in napeljevanje na kršitev zakona kaznivo dejanje. Po zakonu o prekrških ste že do sedaj prekršili nekaj členov,po kazenskem zakoniku več. Ker gre za prevaro,pa še to starejše gospe,vam ne bom pomagal,moderatorje pa opozarjam,da je toleriranje takih stvari višek.

Lp

žabar
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a žabar Sr mar 24, 2010 5:03 pm

Jst upam da te bo tozla, na sodiscu dokazala s pricami da je bila ta trenutek na drugem mestu, kjer je cakala predajo avtomobila in da te bo po sodnem postopku njen sin al pa vnuk razstavu na koscke.
Aja pa upam da ti prek civilne tozbe uzame se par tisocakov za dozivete traume, ker je mislila da jo hoce lastna drzava okrasti.

A je to vredu odgovor? Sm samo napisal kar si vecina misli.

P.S. se opravicujem adminom za sovrazen govor

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Sr mar 24, 2010 5:04 pm

lexus02 je napisal/-a:kok ste usi posteni, v zivljenju niste nikola oguljufali

če hočeš pa goljufat pol pa to ne objavlej na forumu...kaj si pa mislil da boš slišal... ja dj nategni staro babo, kaj pa bodo njej tri pike, ti se boš lohk pa še naprej gonil!!!

damjan je napisal/-a:res nevem kaj naj rečem....jebat ga...zavedaš se da si storil prekršek...plačaj in nosi posledice,....mislim da gospa tudi ne zbira pik kot tistih pri najboljšem sosedu
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Raiden
Nov uporabnik

Napisal/-a Raiden Sr mar 24, 2010 5:10 pm

ne morem verjeti da to celo nekdo objavi. Pa mislim ne morem verjeti no! PLAČAJ IN POKASIRAJ PIKE!!!! Če nimaš j**c prevzeti odgovornosti za svojo vožnjo, jo ne prelagaj na druge. lepo so te vzgojili, res!

gusti85
Stalni uporabnik

Kraj: Kotlje - Koroška

Napisal/-a gusti85 Sr mar 24, 2010 5:12 pm

Lexus nevem zakaj si tak m****n brez j**c. Kaj te bolijo zdaj tiste 3 pike. Pojd na policijo z njeno položnico in lepo povej, da si ti vozil pa pika. V prihodnje pa pazi kako voziš in ne bo dodatnih pik. Po treh letih se pa itak izbrišejo. Matr če bi bil jaz tvoj foter bi ti eno tako prišvasal, da bi si zapomnil kdaj si hotel eno ubogo gospo okol prinest ... smrkovc jedni ... škoda, da nisi name naletel ... bi te malo podučil kaj je to dec.

Uporabniški avatar
x[Rok]x
Nov uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a x[Rok]x Sr mar 24, 2010 5:25 pm

Noben drug kot ti ni odgovoren za to kazen!Plači in pokasiraj pike in naj ti bo v poduk da boš za drugič vedu.Če bi se z mano tkole zaje**vu bi ti vidu boga!
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov