lexus02 je napisal/-a:alooooooooooo ooooooooooooooo oooooooooooooooooooooo
placal bom, sam kazen je na njeno ime in ona naj obrzi pike
damjan je napisal/-a:lexus02 je napisal/-a:alooooooooooo ooooooooooooooo oooooooooooooooooooooo
stari pa kaj je s tabo?plačal boš itak pa tudi pike obdrži....kaj sploh sprašuješ take stvari tle gor,če veš da noben ne odobrava take nategancije.... maš srečo da ni namest 60 letne gospe kakšen 25 letni dečko ki bi ti poleg 3 kazenskih pik še kakšno drugo kje naredu..
PLAČAJ IN SPREJMI PIKE.GET IT?
damjan je napisal/-a:lexus02 je napisal/-a:alooooooooooo ooooooooooooooo oooooooooooooooooooooo
stari pa kaj je s tabo?plačal boš itak pa tudi pike obdrži....kaj sploh sprašuješ take stvari tle gor,če veš da noben ne odobrava take nategancije.... maš srečo da ni namest 60 letne gospe kakšen 25 letni dečko ki bi ti poleg 3 kazenskih pik še kakšno drugo kje naredu..
PLAČAJ IN SPREJMI PIKE.GET IT?
damjan je napisal/-a:smešno mi je ko že v začetek posta napiše da naj se ne pišejo takšni in drugačni komentarji,a že v štartu je naredil in prekršek in vse,sedaj pa bi še globo nekomu naprtil ki resnično ni ne kriv ne dolžan.
lexus02 je napisal/-a:kok ste usi posteni, v zivljenju niste nikola oguljufali
Vsem je jasno da so Slovenci zahrbten narod, in bi tud svojo mater zajebal, a tuki mi usi neki moralizirate
Sram naj vas bo... premislite mal o sebi, pejte zdej skozi vase zivljenje pa razmislite; Kokrat ste ukradli na vrtu kumaro? Kokrat ste v soli izognili pisanju testa? Tisti ki imate podjetja, kokrat ste prekrili davke? Tj. placali manjse davke? Kokrat ste se strigli pri frizerju, pa ste mu rekli "ne rabim računa"? Nekateri od vas so tudi brez ispita peljali...
Sram naj vas bo to pisati, a 99% vas bi isto razmisljalo kakor jaz! Dam glavo
lexus02 je napisal/-a:kok ste usi posteni, v zivljenju niste nikola oguljufali
Vsem je jasno da so Slovenci zahrbten narod, in bi tud svojo mater zajebal, a tuki mi usi neki moralizirate
Sram naj vas bo... premislite mal o sebi, pejte zdej skozi vase zivljenje pa razmislite; Kokrat ste ukradli na vrtu kumaro? Kokrat ste v soli izognili pisanju testa? Tisti ki imate podjetja, kokrat ste prekrili davke? Tj. placali manjse davke? Kokrat ste se strigli pri frizerju, pa ste mu rekli "ne rabim računa"? Nekateri od vas so tudi brez ispita peljali...
Sram naj vas bo to pisati, a 99% vas bi isto razmisljalo kakor jaz! Dam glavo
damjan je napisal/-a:res nevem kaj naj rečem....jebat ga...zavedaš se da si storil prekršek...plačaj in nosi posledice,....mislim da gospa tudi ne zbira pik kot tistih pri najboljšem sosedu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov