Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
nejc4321
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a nejc4321 Po jun 14, 2010 9:07 pm

HaMzO je napisal/-a:
nejc4321 je napisal/-a:pozna kdo kakšno pravno skupino, ki se ukvarja z takšnimi vprašanji? Tako kot je recimo poravnava d.o.o za poškodbe.. hvala ;)

nejc mam jz odvetnika ki mi dela te kazni ne samo meni ampak tut drugimi. na ZS ti lahko bolj razložim kako pa kaj.
dej mi še 1x točn povej na kaj bi se ti rad pritožil oz, da mi skeniraš kazen pa pošleš preko emaila.
meni se 1 kazen 8pik vleče po sodiših skor 2 let, še 1 leto pa bo mim

jutri mam sestanek z enim odvetnikom, ki je baje dokaj uspešen glede tega. Če me nebo prepričal se ti oglasim preko zs.

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Po jun 14, 2010 10:00 pm

moj ti je ene izmed 10 kazni 8 rešil, stem da uni 2 sta ble prepozno za pritožbo.
preden se odločiš se pozanimaj za ceno, potem pa se javi pri men pa poslušaj tega. ;)
verjemi da jaz nebi kr enmu :)

Uporabniški avatar
Di4b|o^
Novinec

Kraj: Maribor [ okolica ]

Napisal/-a Di4b|o^ To jun 15, 2010 6:25 pm

Je sposoben,preverjeno :tomidelej: Takšen primer je že poznan-rutina..

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic To jun 15, 2010 6:44 pm

ban je napisal/-a:Zanimivo da t.i. "mirni" voznik v 3. letih faše tolk pik, men jih v 16. letih ni uspelo niti ene same. :-P

Tudi sam sem mirni voznik, pa sem fasal 3 pike, ker sem spregledal tablo naselja, ko sem šel prvič v Logatec. Tam so stali ob pol 11ih zvečer...
Samo enkrat v živlenju sem se peljal čez naselje 66km/h, pa sem fasal. Koliko descev in 'korenjakov', me je pri vožnji 50km/h čez naselja že prehitevalo... Pa ne le prehitevalo, ampak tudi blendalo češ kaki k****n.
Potem pa se na drugi strani najdejo korenjaki, ki 'stokajo' kako visoke kazni so,ker nemorejo vozit 50km/h ampak raje 65km/h, ker se jim mudi na kofe, alpa k kolegu na pir.

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO To jun 15, 2010 7:12 pm

Di4b|o^ je napisal/-a:Je sposoben,preverjeno :tomidelej: Takšen primer je že poznan-rutina..

cena pa je..?

Uporabniški avatar
Di4b|o^
Novinec

Kraj: Maribor [ okolica ]

Napisal/-a Di4b|o^ To jun 15, 2010 8:02 pm

HaMzO je napisal/-a:
Di4b|o^ je napisal/-a:Je sposoben,preverjeno :tomidelej: Takšen primer je že poznan-rutina..

cena pa je..?

"Sitnica" za njega,ker se poznava iz srednje šole :roll:

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi To jun 15, 2010 8:42 pm

O katerih odvetnikih je to govora? KZVD, pa ti heci?

Uporabniški avatar
nejc4321
Nov uporabnik

Napisal/-a nejc4321 To jun 15, 2010 10:49 pm

zadeva je v fazi reševanja..jutri prinesem še ostale papirje potem pa mi preostane samo čakanje ;)

Uporabniški avatar
Targa
Nov uporabnik

Napisal/-a Targa Sr jun 16, 2010 9:07 am

maliBobi je napisal/-a:O katerih odvetnikih je to govora? KZVD, pa ti heci?

Mislim, da se KZVD ne ukvrja več s takšnimi stvarmi. No pred dvema letoma so mi nekaj uspešno rešili, kolega, ki pa je imel zelo podoben primer pa je dobil zavrnjeno. Veliko je odvisno tudi od sodnika/sodnice, čeprav bi naj bila enakost pred zakonom ;)
NI VEČ RJE!!!!

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Napisal/-a Energetik81 Sr jun 16, 2010 1:20 pm

HaMzO je napisal/-a:
nejc4321 je napisal/-a:pozna kdo kakšno pravno skupino, ki se ukvarja z takšnimi vprašanji? Tako kot je recimo poravnava d.o.o za poškodbe.. hvala ;)

nejc mam jz odvetnika ki mi dela te kazni ne samo meni ampak tut drugimi. na ZS ti lahko bolj razložim kako pa kaj.
dej mi še 1x točn povej na kaj bi se ti rad pritožil oz, da mi skeniraš kazen pa pošleš preko emaila.
meni se 1 kazen 8pik vleče po sodiših skor 2 let, še 1 leto pa bo mim

Ja res je čudovit ta naš pravni sistem, da se lahko pritožiš na kazen in potem vse skupaj zastara, res, ponosen sem... :roll:
Pismo, če že ne morete voziti po predpisih, vsaj sprejmite kazen. Ne pa tole izmikanje odgovornosti.
Kaj se šele dogaja pri bogataših, ki imajo veze s kakšnimi "siničkami", si kar predstavljam. Za tiste zakoni ne veljajo.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Sr jun 16, 2010 3:16 pm

Tako preprosto ravno ni. Dajte no fantje, zaupajte mi ime tega človeka :D

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Sr jun 16, 2010 4:11 pm

ManIAK je napisal/-a:Hahaha. Optimisti.

Pri mlademu vozniku pomeni odvzem izpita že 7ma kazanska točka.

Se pravi, 6 pik še gre, 7ma je že odvzem.

ne ni res...
7 jih še lahk maš. sem 100%, ker je kolega 2x napihal kot mlad voznik..prvič je dobil 4 KT. ta drugič, ko je napihal, je prosil policistko, če mu da milejšo kazn, da ne bi bil ob izpit in mu je nato dala 3 KT
Lep pozdrav :)

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Sr jun 16, 2010 4:36 pm

Ni res

jazbecbenjamin
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a jazbecbenjamin So jun 26, 2010 11:54 am

mene pa nekaj zanima
dobili so me čez naselje sem šel malo prehitro in so me dali pred sodnika
sodnik mi je zabil 6 kazenskih točk in ker sem še vedno voznik začetnik mi istane le ena pa zgubim vozniško
torej mene zdej zanima če naredim ta trening varne vožnje ali se mi potem kazenske točke izbrišejo ?
neki sem slišal okoli tega pravit pa sem rekel da sem bom kr kle pozanimal
LP beni

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ So jun 26, 2010 11:57 am

Naredi tečaj varne vožnje pa ti grejo 4 pike :)
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So jun 26, 2010 12:24 pm

ban je napisal/-a:Zanimivo da t.i. "mirni" voznik v 3. letih faše tolk pik, men jih v 16. letih ni uspelo niti ene same. :-P

Razlikuj malo kje se vozi on in kje se vozis ti. Normalno da po mestu je vec radarjev, na vasi pa redkokdaj.

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec So jun 26, 2010 3:53 pm

NejcZ je napisal/-a:Naredi tečaj varne vožnje pa ti grejo 4 pike :)

a ni tak da ti tečaj varne vožnje briše le ko presežeš 13 kt?

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi So jun 26, 2010 8:46 pm

Tako je. Opravlja se na predlog sodišča, je pa obvezan.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Pe jul 02, 2010 6:06 pm

Energetik81 je napisal/-a:Ja res je čudovit ta naš pravni sistem, da se lahko pritožiš na kazen in potem vse skupaj zastara, res, ponosen sem... :roll:
Pismo, če že ne morete voziti po predpisih, vsaj sprejmite kazen. Ne pa tole izmikanje odgovornosti.

Ko bojo table na cesti stale tam k treba in z razlogom jih bomo tudi upošteval. Dokler pa stoji tabla delo na cesti in omejitev 40 še 3 mesece po tem ko ni več nobenega delavca nikjer blizu ampak še zmerej za njo stoji policaj se lah pa mal jeb?ejo.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

recept
Novinec

Napisal/-a recept To jul 13, 2010 9:39 am

LoCo je napisal/-a:Ko bojo table na cesti stale tam k treba in z razlogom jih bomo tudi upošteval. Dokler pa stoji tabla delo na cesti in omejitev 40 še 3 mesece po tem ko ni več nobenega delavca nikjer blizu ampak še zmerej za njo stoji policaj se lah pa mal jeb?ejo.

Naj te opozorim, da - v času, ko voziš - ni na tebi, da razmišljaš, ali je tabla pravilno postavljena ali ne, pač pa, da jo upoštevaš, pa četudi je še tako butasto ali celo formalno napačno postavljena(1) (in se strinjam s teboj, da je tega mnogo).

Če pa meniš, da je napačno postavljena, pa imaš vedno pravico povprašati upravljalvca ceste, zakaj je tam tako (in on ti ima dolžnost odgovoriti v predpisanem roku) ali podati prijavo na prometni inšpektorat MZP.

(1) Močno ti odsvetujem upoštevanje tega svojega predloga pri tablah pokončne zapore (VI-3 in VI-3.1)
Mobilni telefon v avtu?
http://www.youtube.com/watch?v=R0LCmStIw9E

Hitro je hitro prehitro!
http://www.youtube.com/watch?v=Y7lCM9ElUqQ
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov