sašo5 je napisal/-a:Ronin je napisal/-a:Da leta 2008 (ali 2009) niso imel baze o ukradenih avtih???? O kasn bullshit no...
baza se imenuje "SIS" in se sproti dopolnjuje.......prvo je bila vpeljana na mejne prehode, sedaj še na vse teh. preglede in upravne enote....
Ivan36 je napisal/-a: Potem je možno,
da bojo od letos dalje veliko takih vozil odkrili povezave pa grejo do zavarovalnic

točno to se je že začelo dogajat: do sedaj so bili problem avti iz Ita, sedaj postajajo že drugi in tudi slovenski....kam gredo povezave? Zanimivo vprašanje......
Sašo ko sem jaz hotel leta 2008 (3. registracija) so mi povedali, da je avto zaveden kot ukraden (SIS). Avto je bil uvožen iz IT in ga je IT policija pozabila izbrisat iz SIS-a (ogotovljeno po cca. 2 mesecih pregovarjanja s prodajalcem - on iskal po svojih vezah, in sodelovanju GPU oddelek za SIS (al neki tazga) in mojega odvetnika).
Tako,da je baza obstajala in je v uporabi od prevzema SIS oz. vstopa v schengen!
To, da imajo bazo od 2009, je nateg! Je pa vprašanje, kdaj je bil dejansko avto prijavljen kot ukraden in kdaj vnešen v bazo (birokracija na policiji)!