Rečmo zanimiv je kr jaz mam neonke gor pa jih mam vedn prižgane pa sem do zdej že xxx krat pelu mim polcajev pa ustavl so me z njimi pa bla bla pa še ni blo nobenih blemov.Zanimiv je blo enkrat tle pr nas ko sem z igrišča pelu sam z "meglenkami" pa modro pozicijo pa valda neonkami.No in kaj sem te ob polnoči pričakoval polcijo sploh pa tle pr nas.No in me ustav stvar pa sledeča.
P: dober večer vozinško in prometno prosim
X:Ni problema - pa valda cel trd kwa bo zdej (kr ornk sem ga prpiču čeprav sem bremzu takoj ko sem jih vidu, neonke, "meglenke"....
P:Gospod opravljamo nadzor nad hitrostjo prometa boste stopl z mano
X oki ni blema
P: gospod pa meglenke maste prižgane to bo kazn 10 jurjo
X: gospod to niso meglenke ampak luči za označevanje vozila (ker niso prav meglenke ampak kr neke luči)
P: OKI POL! TE PA NISTE MEL PRIŽGANIH ZASENČENIH LUČI PA JE TO KAZN 10 JURJO!
X: ja te že (čist po tiho)
Oki pridema do njegovega vozila mi da za pihat, valda 0.00, no pol se spomni da mu dodatno pokažem nakar ugotovima da manjkajo žarnice(čist slučajn jih nisem mel u avto) no dodatnih 40k sit!
No na konc pa tko sešteje vse skupi pa prav tole bo pa 90 jurjo

No na konc pa ko piše zapisnik pa upraša:" in kje ste zaposlen?" pa jaz rečem da nikjer, pa mi reče:"Oki gospod boma polovičko nardila sam u prihodnje bol počas pa bla bla.... " pa napiše sam prehitr vožnjo pa neuporabo luči

P: Gospod?!
X:Prosim?
P: kje ste kupl te luči pa kake sploh to zgledajo?
X:kake luči?- norga sem se delu itak sem vedu da neonke misli pa še prižgane so ble ves čas)
P:te ko mate pod avtom
X:Aja.jah to so neonke........ pa bla bla pa mu razložn kak to dela pa vse pa se vsedem u avto pa grem

Nasljednja zgodba je zarad muzke.
Jaz nabijam kok se da pa pripelem okol ovinka in polcaj me že na cesti čaka

P:dober večer! Že pred ovinkom sem vas slišal!Kaj te maste to not? Kaj maste radio na mp3-je? (pa svetu z svetilko not)
X...... (prvo šokiran) Ma ne gospod navadn radio na cd-je je
P: aha. Vozniško in prometno prosim
X: ja oki ni blema- mu dam
P:blo kaj alkohola?
X: ne
P ste prepričan da ne?!
X: ja prepričan ker iz šole hodm
P: se bomo prepričal pa nardil preizkus.Stopite z mano do vozila
X: ja oki ni blema
P:ste še vedn prepričan da niste kaj pil?
X:ne
P: Prosim?!
X: ja na pijači smo bli z sošolci pa sem kokakolo pil:)
P: ja oki bomo preverl
mi da za pihat pa logičn 0.00
P: ja pa ste res kokakolo pil
X

P: kaj pa maste to not u kuferamo da tak nabija?
X:Ja wufer pa ojačevalc a ne
P: kaj mi lahk to mal pokažete?
X:ni blema- mu pokažem pa še neki razložim k ga je zanimal
P:TU mate dokumente pa srečno vožnjo
Ne vem jaz mam ful dobre izkušnje z njimi morm potrkat (knock knock) en je celo hotu slišat kak u avto špila pa sem mu mogu kazat itd itd u glavnem face so mi.