Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To sep 28, 2010 12:43 am

sej ne veš s kakšnim avtom...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

primi1
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a primi1 To sep 28, 2010 2:07 am

Mislim da je slepo upoštevanje semaforja res malo idiotsko, saj prav tako lahko pride do okvare sistema in čudno da ga ni opazil da se avto ne ustavlja. Sedaj da je reku da je imel luč da bi moral sprazniti križišče to še ne pomeni da mora po gasu in čim prej iz križišča. Najbolj pomembno v prometu je varnost, vsak inštruktor, policaj,... vam bo to povedal.
Takih problemov je veliko pri nas žal pa je resnično tako da velikokrat odloča sreča v takih primerih, kakor se bodo odgovorni pač odločili. Če ni prič, kamer pač ne bo šlo drugače. (Ker je lahko da je kolega v bistvu kriv je treba tudi drugo stran podpreti, saj ima pravtako uničen avto)

Pepo25
Novinec

Napisal/-a Pepo25 To sep 28, 2010 7:06 am

Žal semaforjem ni vedno za verjet...
V Krškem se mi je že zgodilo (pa ne samo enkrat), da smo imeli vsi zeleno luč...

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek To sep 28, 2010 1:54 pm

škoda, da niste prašali očividce, ki so bili tisti čas tam ali je tisti prevozil rdečo
Alergičen na rjo

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky Sr okt 06, 2010 6:18 pm

ponouno se spet tukaj oglašam....
sem s kolegom govoru in mi je reku da na tistem križišču je video nadzor in da so policaji pogledali situacijo iz kamere tako z njegove strani tako kot tudi s tiste strani s katere je prišu voznik v katerega se je moj kolega zaletu.bo pa sodišče odločalo....
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov